oznursgc

3 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

oznursgc okumak istiyor.
Uyumsuz (Uyumsuz, #1)

Beatrice Priorın Chicagosunda toplum, her biri belli bir erdemi yaşatmaya adanmış beş topluluğa bölünmüş durumda. Dürüstlük, Fedakarlık, Cesurluk, Dostluk ve Bilgelik.

Her yıl, belli bir günde bütün on altı yaşındakiler, hayatlarının geri kalanında birlikte yaşayacakları grubu seçmek zorunda.

Beatrice, hem ailesiyle kalmak, hem de kendi benliğini bulmak istiyor ama ikisini birden seçemez.

Bu nedenle kendisi dahil, herkesi şaşırtan bir seçim yapıyor.

Genç yazar Veronica Roth heyecanlı seçimler, kalp kıran ihanetler, kan donduran sonuçlar ve beklenmedik aşklarla dolu karanlık bir geleceği anlatan gerilim serisinin ilk kitabıyla edebiyat sahnesine çıkıyor.

Beatrice Priorın Chicagosunda toplum, her biri belli bir erdemi yaşatmaya adanmış beş topluluğa bölünmüş durumda. Dürüstlük, Fedakarlık, Cesurluk, Dostluk ve Bilgelik.

Her yıl, belli bir günde bütün on altı yaşındakiler, hayatlarının geri kalanınd... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 10 ay
oznursgc, ACİCE adlı üyeyi takibe aldı.
ACİCE

Kendi hayatımı bir kenara bırakmışım,her an bir başka insanın derisinde yaşıyorum.Bir hırsız,bir katil,bacağını sürükleyerek yürüyen bir zavallı,hepsi,her gördüğüm canlı mahluk,benim için ayrı ayrı davetler oluyor.Beni çağırıyorlardı.Hepsinin peşlerinden koşuyorum.Bana kabuklarını açıyorlar,yahut ben onlara vücudumu açıyorum,fark etmeden içime yerleşiyorlar,elimi,kolumu,düşüncemi zapt ediyorlar,korkuları,vehimleri,benim korkularım,benim vehimlerim oluyor,geceleri onların rüyasını görüyorum.Onların azabıyla uyanıyorum.Sade bu mu?Bütün inkar edenlerin azabıyla uyanıyorum.

Kendi hayatımı bir kenara bırakmışım,her an bir başka insanın derisinde yaşıyorum.Bir hırsız,bir katil,bacağını sürükleyerek yürüyen bir zavallı,hepsi,her gördüğüm canlı mahluk,benim için ayrı ayrı davetler oluyor.Beni çağırıyorlardı.Hepsinin peşleri... tümünü göster

9 yıl, 11 ay
oznursgc, pabucumunsindrellasi adlı üyeyi takibe aldı.
pabucumunsindrellasi

Hayatla arama mesafe koymayı bildim, kitaplarla.

Hayatla arama mesafe koymayı bildim, kitaplarla.

9 yıl, 11 ay
oznursgc, Zelig adlı üyeyi takibe aldı.
9 yıl, 11 ay
oznursgc okumak istiyor.
Ölüm Elçisi

''Son zamanlarda kontrol ettin mi bilmiyorum, ama benim adım eve değil. ''Sağ avucumu açtı ve kılıcının beni damgaladığı yere dokundu. Bana göz kırptı ve bir anda bir elma şekli belirdi. Parlak kırmızı meyvenin üzerine avucumu kapadım, o da oturduğu yerden kalktı ve bir kedi gibi gerindi.''Beni istediğin gibi yönetebileceğini düşünme,'' diye uyardım.

''Biliyorsun, ben de satranç oynamayı iyi biliyorum.''Bana gülümsedi, bu cennet bahçesindeki yılanın gülümsemesiydi.

''O halde oyun başlasın.''

Hayranlık uyandırıcı...Henry'nin akışı inanılmaz ve sizi içine çekiyor, ayrıca betimlemeler fantastik.Kesinlikle bütün kentsel fantezi hayranlarını bu kitabı okumaya davet ediyorum!

-ReadAllOverReviews-

''Henry çok profesyonelce yazıyor, karanlık fantazi gizem ve romantizmin lezzetli karışımı hayranları memnun etmiş olmalı."

-Booklist-

Akıllı, seksi ve hoş. Mutlaka okumalısınız.

-Midwest Book Review-

Muhteşem kurgusuyla adeta kendine bağlıyor olabileceğini kim tahmin edebilirdi.

-Errant Dreams-

Sürükleyici bir çıkış romanı. Ölüm Elçisi çok eğlenceli, gerçek bir film senaryosu gibi..

-FreshFiction-

''Son zamanlarda kontrol ettin mi bilmiyorum, ama benim adım eve değil. ''Sağ avucumu açtı ve kılıcının beni damgaladığı yere dokundu. Bana göz kırptı ve bir anda bir elma şekli belirdi. Parlak kırmızı meyvenin üzerine avucumu kap... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 11 ay
oznursgc okumuş.
Grinin Elli Tonu (Fifty Shades, #1)

Romantik, özgürleştirici ve kesinlikle bağımlılık yaratıcı... Bu roman dengenizi sarsacak, sizi ele geçirecek ve ebediyen sizinle kalacak

Edebiyat ögrencisi olan Ana Steele, genç girişimci Christian Grey’le röportaj yapmaya gittiğinde son derece çekici, zeki ve sinir bozucu bir adamla karşılaşır. Toy ve masum Ana, bu adama duyduğu arzu karşısında şaşkına döner ve adamın gizemli doğasına rağmen ona yakınlaşma arzusuyla yanıp tutuşur. Ana’nın güzelliği, zekâsı ve özgür ruhuna direnemeyen Grey de onu istediğini kabul eder, ancak şartları vardır...

Grey’in sıra dışı erotik istekleri karşısında şoka uğayan ama bir yandan da heyecana kapılan Ana tereddüde düşer. Büyük başarısına rağmen –çokuluslu şirketleri, uçsuz bucaksız serveti ve sevgi dolu bir ailesi vardır– Grey şehvete esir olmuş ve hükmetme hırsı olan bir adamdır. Çift, cüretkâr ve tutkulu bir fiziksel ilişkiye yelken açarken, Ana, Christian’ın karanlık sırlarını ve kendi gizli arzularını keşfeder.

Romantik, özgürleştirici ve kesinlikle bağımlılık yaratıcı... Bu roman dengenizi sarsacak, sizi ele geçirecek ve ebediyen sizinle kalacak

Edebiyat ögrencisi olan Ana Steele, genç girişimci Christian Grey’le röportaj yapmaya gittiğinde son derece ç... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 11 ay
Daha Fazla Göster

oznursgc şu an ne okuyor?

oznursgc şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.