nazo93

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
nazo93 okumak istiyor.
Sana Tutuldum (Fixed 2)

Bu gerçekti, Hudsonın yaşamının daha önce kimsenin yapamadığı kadar derinine giden büyük, dev bir adımdı. Tabii ki heyecanlıydım. Adamı seviyordum. Ama onu gerçekten tanıyor muydum? Onu bu kadar az tanıyor olmama rağmen gerçekten sevebilir miydim? Yaşadığı yer iki dakika önce, şoförü beni getirene kadar tam bir gizemdi. Binanın içinde ne bulacaktım? Hudson Pierceın çok iyi bir biçimde takındığı maskenin ardında ne vardı? Gerçek Hudsonı görebildiğimi hissediyordum. Bunu büyük ihtimalle dünyada yapabilen tek kişi bendim ve güçlükle yapabilmiştim. Kalbimi fetheden bu önemli, genç iş adamı hakkında halen üzeri örtülü olan ve öğreneceğim çok şey vardı.
Hudsonın sakladığı sırlar olduğunu biliyordum. Benimle tanışmadan önce yaptığı akıl oyunlarını ve kadınları kandırmayı bırakmıştı ama geçmişteki bu alışkanlıklarının geri gelme ihtimali oldukça gerçekti. Benim eski alışkanlıklarımın geri gelme ihtimali kadar gerçekti. Beni ele geçiren o korkuların, geçmişteki saplantılı alışkanlıklarımın geri gelme ihtimali vardı. Tüm ilişkileri yersiz kıskançlığım ve gizli takiplerimle bitirebilirdim. Bu kahrolası alışkanlıkların beni mahvedebileceğini biliyordum. Neyse ki uzun bir zamandır Hudson ile düzeldiğimi hissediyordum. Bunun sona erme olasılığını sadece zaman gösterecekti.

Bu gerçekti, Hudsonın yaşamının daha önce kimsenin yapamadığı kadar derinine giden büyük, dev bir adımdı. Tabii ki heyecanlıydım. Adamı seviyordum. Ama onu gerçekten tanıyor muydum? Onu bu kadar az tanıyor olmama rağmen gerçekten sevebilir miydim? Ya... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 6 ay
Profil Resmi
nazo93 okumak istiyor.
Milyonluk Günahkâr Düet (Million Dollar Duet, #2)


Hollywood muhtemelen aşk hikâyemizin haklarını satın almayacaktı ya da isimlerimizi ışıklı panolarda göremeyecektik fakat kendi dünyamızda gişe rekortmeniydik.

İki milyon dolar, Noah Crawforda hayatında tanıyabileceği
en büyüleyici kadını verdi. Ancak güzel ve masum Lanienin,
bedenini neden sattığını öğrendiğinde genç adamın onu özgür bırakmak dışında yapabileceği hiçbir şey yoktu. Peki Noah aralarında seksten daha derin ve kaybetmeyi göze alamayacakları kadar güçlü bir bağ olduğunu bilmiyor muydu?

Alınıp satılması imkânsız bir aşk için her şeyi ateşe atmak anlamına gelse bile Lanienin, artık birbirlerine ait olduklarını
ona kanıtlamaktan başka çaresi yoktur. Ne var ki, onları
bekleyen büyük tehlikeden ikisi de habersizdir.

Romantizmin ve tutkunun doruklarında gezinen iç gıcıklayıcı erotik düet kaldığı yerden devam ediyor.
Amazon

Nefes kesici, tehlikeli ve
bir o kadar seksi.
Romantic Times

C. L. Parker çaresizlikten doğan bir macerayı,
sıra dışı bir aşk hikâyesine dönüştürmeyi başarmış.
Kesinlikle okumaya değer.
Cosmopolitan


Hollywood muhtemelen aşk hikâyemizin haklarını satın almayacaktı ya da isimlerimizi ışıklı panolarda göremeyecektik fakat kendi dünyamızda gişe rekortmeniydik.

İki milyon dolar, Noah Crawforda hayatında tanıyabileceği
en büyüleyici kadını verd... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 6 ay
Daha Fazla Göster

nazo93 şu an ne okuyor?

nazo93 şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.