mercanmrl

31 takip ettiği ve 6 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

mercanmrl okumuş.
Dört Anlaşma: Toltek Bilgelik Kitabı

Sinema dünyasının üstün zekalı oyuncularından Sharon Stone ve Jody Foster bu kitabı çevresindeki insanlara öneriyor. Amerikanın önde gelen Yeni Çağ yazarları bu kitabı sizlere öneriyor. Don Miguel Ruizin kitabı aydınlanmanın ve özgürlüğün bir yol haritasıdır.Deepek Chopra Başarının Yedi Ruhsal Yasası kitabının yazarı Büyük dersler içeren ilham verici bir kitap.Wyne Dyer Kendin Olmak kitabının yazarı Castaneda geleneğinde, Ruiz temel Toltek bilgeliğini paylaşıyor. Modern dünyada yaşayan kadınlara ve erkeklere Dingin Savaşçı olarak yaşamanın pratik uygulamalarını sunuyor.Dan Millman Dingin Savaşçı ve Ruhun Yasaları adlı kitapların yazarı

Sinema dünyasının üstün zekalı oyuncularından Sharon Stone ve Jody Foster bu kitabı çevresindeki insanlara öneriyor. Amerikanın önde gelen Yeni Çağ yazarları bu kitabı sizlere öneriyor. Don Miguel Ruizin kitabı aydınlanmanın ve özgürlüğün bir yol har... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl
mercanmrl okumuş.
Cebinde Mucize Yarat

"Parasını doğru yöneten insanlar, hayatlarını da doğru yönetirler. Parayı yönetmek sürdürebilir kalkınma için de önemlidir. Özlem Denizmen'in kitabı günlük hayattaki para konularına samimi bir dille ışık tutuyor."
T.C. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin

"Özlem, bir süredir 'sosyal girişimci' şapkasıyla sosyal ve görsel medyada çok başarılı bir şekilde yürüttüğü 'finansal okuryazarlık' projesini bu kitapla artık kalıcı hale getirdi. Böylece insanların günlük hayatlarında birçok karar almalarını gerektiren para ve bütçe yönetimi konusunda her an başvurabilecekleri önemli bir referans kaynakları, keyifli ve faydalı bir kılavuzları oldu. Özlem'in özellikle bir süredir medyada çok ses getiren programları için müthiş bir fırsat..."
Doğuş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ferit F. Şahenk

"Türkiye'nin en parlak girişimcilerinden ve medya yüzlerinden biri olan Özlem Denizmen tarafından yazılmış, para hakkında olağanüstü pratik bir kılavuz kitap. Özellikle tasarruf ve yatırım yapmanın özüne dokunan küçük hikayelere ve aforizmalara bayıldım!"
Harvard Business School Prof. Tarun Khanna

"Parasını doğru yöneten insanlar, hayatlarını da doğru yönetirler. Parayı yönetmek sürdürebilir kalkınma için de önemlidir. Özlem Denizmen'in kitabı günlük hayattaki para konularına samimi bir dille ışık tutuyor."
T.C. Aile ve Sosyal ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl
mercanmrl okumuş.
Zero Limit

Bu kitap bir dinamit lokumu gibidir ve kitabı okumaya başladığınız anda, dinamit lokumunu yakmaya başlamış olursunuz. Kitap, geçmişin karmaşık ve kafa karıştırıcı paradigmalarını süpürecek ve sizin yalnızca bir adım atarak yaşamınızı değiştirecektir. Vitale ile Zero Limit yolculuğuna çıktığınızda hayal ettiğinizin ötesinde bir esinlenme yaşayacaksınız.*Craig Perine,Bu kitabı sevdim! Onun kişisel değişim / kişisel gelişim kitapları arasında çok önemli bir yere sahip olduğunu düşünüyorum. Tarihçiler mutlaka bu değerlendirmeyi yapacaklardır. Bu kitapta savaşı, yoksulluğu ve gezegenimizin çevresel bozulmasını sona erdirecek gerçek bir potansiyel bulunmaktadır.*Dr. Ma/c Gitterte,Bu tamamlayıcı kitap insanlığı uyandırabilir. Zero Limit, sizin yaşamınızın dönüşüm yaşaması için dört aşamanın basit gücünü ortaya koymaktadır. Kitap sevgi yayan bir yazar tarafından yazılmıştır ve temeli sevgiye dayanmaktadır. Ondan on kopya almalısınız—bir tanesi sizin için ve dokuz tanesini dağıtmamız için.Debbie Ford,Gezegenimizdekı insan varlığının 6 milyar farklı görünümü bulunmaktadır... ve burada yalnızca biri anlatılmaktadır. Zero Limit kitabında, Vitale sptritüel, bilimsel ve psikolojik ilkelerden yola çıkarak bir gerçekliği ortaya koymaktadır Tüm bu bilgiler bir potada eritilmekte ve temel özelliklerine inilmektedir ve basit konulara anahtar sunulmaktadır. Bu kitabı okuyun; o zaten sahip olduğunuz gerçek ve yeteneğin bir hatırlatmışıdır. James Arthur Ray,ay canına! Bu, Vitalenin yazdığı en iyi ve en önemli kitap!-Cindy Cashman,Ben kitabı elimden bırakamadım. Bu kitap incelikli bir şekilde tasarlanmıştır ve yirmi bir yıllık bir kişisel çalışmanın sonucudur. Eğer gerçek huzuru arıyorsanız, bu kitap tam size göre.David Garfinkel,Zero Limit, Vitalenin yaşamınızı değiştirecek bir yolculuğa çıkmanızı sağlayacak kitabıdır.

Bu kitap bir dinamit lokumu gibidir ve kitabı okumaya başladığınız anda, dinamit lokumunu yakmaya başlamış olursunuz. Kitap, geçmişin karmaşık ve kafa karıştırıcı paradigmalarını süpürecek ve sizin yalnızca bir adım atarak yaşamınızı değiştirecektir.... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl
mercanmrl okumuş.
Devrim Ayetleri

Devrim Ayetleri

Devrimci Müslümanlar bir süredir hemen herkesin ilgisini çekiyor. "İsyan ve İslam" şiarıyla 1 Mayısa katıldılar; başından itibaren Gezi Direnişinin ön saflarında yer aldılar. Sivas Katliamını lanetlediler; beş yıldızlı otellerde değil TOMAların önünde iftar açtılar. "Mülk Allahındır" diyerek abdestli kapitalistleri lanetlediler; İslamın özel mülkiyete bakışını tartışmaya açtılar.

Peki, kim bu Devrimci Müslümanlar? İslama, siyasete, iktidara, insan ilişkilerine ve gündelik hayata bakışları nasıl? Neye dayanarak İslamın devrimci olduğunu söylüyorlar? Ezilenlerin İslamı derken neyi kastediyorlar? Neden sürekli padişahlardan, sultanlardan değil de "yalnız yaşayan ve yalnız ölen" Ebu Zerden, Habeş bir köle olan Bilal'den bahsediyorlar?

Devrimci Müslümanların önde gelen isimlerinden Eren Erdem, yeni kitabı Devrim Ayetlerinde işte bu soruları yanıtlıyor. Abdestli Kapitalizm, Şeytan Evliyaları ve toplatılması istemiyle dava açılan Nurjuvazi isimli kitaplarıyla bilinen Erdem, Devrim Ayetlerinde yine ezber bozuyor. Dinin özü "eşitlenmektir" diyen Erdem din elbisesi giyerek siyaset yapan ya da servet edinenlerin uykularını kaçıracak gerçekleri aktarıyor. Devrim Ayetleri, kulaktan dolma bilgilerle yaşanan İslam anlayışını tümden dönüştürme iddiasıyla geliyor.

Devrim Ayetleri

Devrimci Müslümanlar bir süredir hemen herkesin ilgisini çekiyor. "İsyan ve İslam" şiarıyla 1 Mayısa katıldılar; başından itibaren Gezi Direnişinin ön saflarında yer aldılar. Sivas Katliamını lanetlediler; beş yıldızlı o... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl
mercanmrl şu an okuyor.
Unutma Dersleri

Nermin Yıldırım'dan aşka, hayallere, aklın ve kalbin cilvelerine dair, çok acıklı, pek neşeli, rengârenk bir serüven…

"İnsan kalbini kaptırsa bile hiç değilse aklını korumalı!"

Size öyle bir hikâye anlatacağım ki, anlatacaklarım bittiğinde, öğrendiklerinizin bir kısmını unutmak isteyeceksiniz. Heyhat, hepimiz unutmayı becerecek kadar şanslı değiliz. Bazen hayatınızda tüm taşların yerli yerine oturduğunu, ömrünüzün kalanını birbirine geçmiş Lego parçaları arasında sessiz sedasız tamamlayacağınızı düşünürsünüz. Bu, evvela güven ve huzur duymanızı sağlar, sonra da sıkıntı. Ben sıkıntı safhasındaydım.

Aşk acısıyla boğuşan Feribe, acı veren tatlı hatıralarından kurtulmak için soluğu Mazi İmha Merkezi'nde alır. Ne var ki burada verilen unutma dersleri ve her hafta yapmak zorunda kaldığı ödevler, hayatını büsbütün allak bullak edecek, kahramanımız bir yandan sabık sevgilisini unutma yolunda ilerlerken bir yandan da aklının köşesinden bile geçmeyecek maceralara sürüklenecektir.

Kişisel ve toplumsal bellek ekseninde yazdığı romanlarla tanıdığımız Nermin Yıldırım'dan bu defa aşka, hayallere, aklın ve kalbin cilvelerine dair, çok acıklı, pek neşeli, rengârenk bir serüven…

Nermin Yıldırım'dan aşka, hayallere, aklın ve kalbin cilvelerine dair, çok acıklı, pek neşeli, rengârenk bir serüven…

"İnsan kalbini kaptırsa bile hiç değilse aklını korumalı!"

Size öyle bir hikâye anlatacağım ki, anlatacaklarım ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl
mercanmrl okumuş.
Beni Ararken

Bir gün uyandığınızda, kendinizi bambaşka bir hayatı yaşarken bulsanız ne yapardınız? Değer verdiğiniz her şeyden ve herkesten uzak, başka seçimlerinizin sonucu bir hayatta. Üstelik bu hayatın da size ait olduğunu bilerek...Duygusal ilişkiler ve hipnoz tedavi konusunda uzman olan ve bugüne kadar çok sayıda kadına danışmanlık hizmeti veren Seda Dikerden, hayatınızı değiştirecek, çarpıcı bir roman...Kendimize ve sahip olduklarıma gerçekten doğru bakabiliyor muyuz? Hayatlarımıza yön veren ve hiç farkında olmadığımız karar anları neler? O anlara nasıl müdahale edebiliriz? Paralel evrenler arasında binlerce hayat seçeneğinden birini yaşıyorsak, hayatımızı değiştirebiliriz demektir.Ama nasıl?..Beni Ararkeni bitirdiğinizde, hayat sizin için başka bir şeye dönüşecek...Âşık olduğu kocası ve uzun yıllar uğraş vererek, 7.tüp bebek denemesinde kucağına aldığı oğlu ile birlikte New Yorkta yaşayan Selin, arkadaşları ve ailesi ile birlikte kayak tatili yaparken bir kaza geçirir ve bir süre bilincini kaybeder. Gözlerini İstanbulda bir hastane odasında açar.Etrafındaki herkes, Selinin 5 yıl önce boşandığını, hiçbir zaman yurt dışına çıkmadığını ve hiç çocuk sahibi olmadığını iddia etmektedir. Canından çok sevdiği ve henüz birkaç gün önce kollarında uyuduğu kocasının, kendisini yıllar önce aldatarak terk ettiğini, öğrenir. New Yorktaki yaşamının anıları genç kadının hafızasında öylesine canlıdır ki, aklını kaçırdığını zanneder.Artık Selin var gücüyle oğluna ve kocasına geri dönmeye çalışacaktır.

Bir gün uyandığınızda, kendinizi bambaşka bir hayatı yaşarken bulsanız ne yapardınız? Değer verdiğiniz her şeyden ve herkesten uzak, başka seçimlerinizin sonucu bir hayatta. Üstelik bu hayatın da size ait olduğunu bilerek...Duygusal ilişkiler ve hipn... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl
Daha Fazla Göster

mercanmrl şu an ne okuyor?

Unutma Dersleri

%0

Favori Yazarları (4 yazar)

Favori yazarı yok.