mahamantra26

Profil Resmi
1 takip ettiği ve 1 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
mahamantra26, Kifayetsiz kelimeler adlı üyeyi takibe aldı.
10 yıl
Profil Resmi
mahamantra26 okumuş.
Şimdi'nin Gücü

Üstat Echart Tolle kısa sürede bir bestseller haline gelen bilgelik dolu bu eserinde bilincimizde ve yaşamımızda mucizevi bir değişim yaratabilecek evrensel bir öğreti sunuyor. Tolle, tüm ıstırap, endişe ve korkularımızın, dolayısıyla mutsuzluğumuzun gerçek kaynağını çarpıcı bir biçimde gösterip, onu şimdi ve burada nasıl aşabileceğimizi, huzur ve mutluluğa hemen şimdi nasıl kavuşabileceğimizi, bilincimizi hemen şimdi dönüşüme uğratıp nasıl aydınlanabileceğimizi, gerçek Varlığımızla hemen şimdi nasıl birleşebileceğimizi anlatıyor. Eleştirmenler böyle bir kitabın çok nadir olarak geldiği konusunda görüş birliğine varırken, okurlar yaşamlarında olağanüstü değişimler meydana geldiğini bildiriyorlar. Şimdi'nin Gücü yaşamımızın her anının bir mucize olduğunu fark etmemizi sağlıyor ve büyük bir yetkinlikle Şimdinin gücüne nasıl erişebileceğimizi anlatıyor.

OKURLARIN GÖRÜŞLERİ
Eğer size tek bir kitap önermem gerekseydi, Şimdi'nin Gücü'nü seçerdim. Hiç bir kitap beni bu kadar etkilemedi... Şimdi'nin Gücü bize olağanüstü bir armağan sunuyor... Gelişimimizin ve mutluluğumuzun bu armağanı kullanmaya bağlı olduğuna inanıyorum.

Tolle, Büyük Gerçeğin derinliklerine nüfuz ederek hepimize ona katılmamız için bir yol açıyor... Tolle'nin sözlerinde ancak en büyük spiritüel üstatların sözlerinde bulunan bir güç var. Şimdi'nin Gücü'nün içerdiği büyük öğreti bizi özgürleştirecek evrensel gerçekler sunuyor. 

Üstat Echart Tolle kısa sürede bir bestseller haline gelen bilgelik dolu bu eserinde bilincimizde ve yaşamımızda mucizevi bir değişim yaratabilecek evrensel bir öğreti sunuyor. Tolle, tüm ıstırap, endişe ve korkularımızın, dolayısıyla mutsuzluğumuzun... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl
Profil Resmi
mahamantra26 şu an okuyor.
İlahi Nizam ve Kainat

1959 yılında Önder adını verdiğimiz Büyük Vazife Planından gelen bilgiler, Dr. Bedri Ruhselman tarafından düzenlenmiş, noter ve banka kasalarında uzun yıllar boyunca saklanmıştı. Şimdi zamanı geldiği için açılıyor ve orijinaline sadık kalınarak yayınlanıyor.

Yeryüzünde hiçbir kişi ya da organizasyon yukarısının iradesine karşı duramaz. Tarih ve saat, günle karar vermişse, o eylem yerine gelecektir. İlahi düzen kendi tesirini sağlayacaktır.

Gezegenin yeniden düzenlenişinde bir nokta olacak bu bilgiler, 54 yıl bekleyip insanların realitelerinin asgari seviyede anlama zamanını seçmiştir. Hiçbir ölümlü onun iradesini değiştiremez.

İşte o gün, o an geldi. Yüce idrak planlarının şuurları açan hediyesi artık maddeleşti. Yeryüzü bundan sonra daha farklı dönecek ışığı başka görecek, sesi değişik duyulacaktır.

Kalplerdeki mühür için çözülme vakti gelmiştir. Gerçek ile yüksek idrak alemlerinin hizmetlerinin yapmak üzere bekleyenlere ne mutlu!

Zaman vazife ve hizmet zamanıdır. İş yeni başlamıştır. Şuurlardaki tortular atılmalı, yeni bilgiden yola çıkarak hızla anlayışlar değiştirilmelidir. Sevgi planın yeryüzüne sunduğu fırsatla adımları sıklaştırıp, geleceği yeniden düzenlemeliyiz.

Kutlu olsun! Bilgi ve sevgi mevsimi hükmünü sürmeye başladı.

1959 yılında Önder adını verdiğimiz Büyük Vazife Planından gelen bilgiler, Dr. Bedri Ruhselman tarafından düzenlenmiş, noter ve banka kasalarında uzun yıllar boyunca saklanmıştı. Şimdi zamanı geldiği için açılıyor ve orijinaline sadık kalınarak yayın... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl
Daha Fazla Göster

mahamantra26 şu an ne okuyor?

İlahi Nizam ve Kainat

%0

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.