ilaydacetin

Profil Resmi
31 takip ettiği ve 10 takip edeni var. 1 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
ilaydacetin, İlay adlı üyeyi takibe aldı.
İlay

ama nisan olsa da olmasa da / serçeler benim kalbimdir

ama nisan olsa da olmasa da / serçeler benim kalbimdir

10 yıl, 6 ay
Profil Resmi
ilaydacetin, iroshjum adlı üyeyi takibe aldı.
iroshjum

Son parası o olsa da kitaba yatıran,ailesinin başına gelen,yapmış oldukları en güzel şey :P
Sınıfının ve kütüphanesinin kraliçesi,çocuklara aşık,hayvanlara deli olan birisiyim. Daha ne olsun!?

Son parası o olsa da kitaba yatıran,ailesinin başına gelen,yapmış oldukları en güzel şey :P
Sınıfının ve kütüphanesinin kraliçesi,çocuklara aşık,hayvanlara deli olan birisiyim. Daha ne olsun!?

10 yıl, 6 ay
Profil Resmi
ilaydacetin okumuş.
Soğuk Kahve

Sıcacık bir kahveden yükselen güzel kokular eşliğinde keyifli bir okuma vaat ediyor Soğuk Kahve.

İronik ve mizahi olduğu kadar keskin bir dil. Belki de çoğumuzun gündelik hayatında olan konuları anlatırken sizi ters köşeden bir bakış açısına yatırıp golü ustalıkla atıyor. Hınzır bir zekânın ürünü olan cümleleri sizi gülerken duygulandıracak, çoğu zamansa hayretler içinde bırakacak.
Kahraman Tazeoğlu

Batman kendi deyimiyle numune bir adam. En azından yazdıkları öyle. Kolay kolay kimseden duyamayacağınız, cesaret isteyen şeyleri açıkyüreklilikle söylüyor okura. Özellikle kadın erkek ilişkilerinin üzerindeki pembe tozu üfleyip altında yatan siyahları ve beyazları soğukkanlılıkla gösteriyor. Ne her erkek bir Romeo, ne de her kadın bir Juliet.
Ertürk Akşun

Topuklu ayakkabı mı yoksa ben mi?

Bir kadını zorlayan bir soru olabilir.

'Çikolata mı ben mi?' sorusu kadar olmasa da zorlar.

Sizler topuklu ayakkabısı ayaklarını vuran kadınlarsınız.

Topuklarınızın altında kâğıt mendiller var.

Bazılarınızın gözyaşlarını silen mendiller işte, yabancı değiller.

O mendiller hep canınızın yandığı yerlerde...

Çok adisiniz pembe rujlar, çekici kılıyorsunuz dudakları.

Sıcacık bir kahveden yükselen güzel kokular eşliğinde keyifli bir okuma vaat ediyor Soğuk Kahve.

İronik ve mizahi olduğu kadar keskin bir dil. Belki de çoğumuzun gündelik hayatında olan konuları anlatırken sizi ters köşeden bir bakış açısına yatır... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 6 ay
Profil Resmi
ilaydacetin okumak istiyor.
Alaska'nın Peşinde

Arka Kapak

İlk içki İlk şaka İlk dost İlk aşk son sözler

"Bu harika öyküyü okuyan kızlar hüzünlenecek, erkekler Alaska'nın vanilya ve sigara kokusunda aşkı, tutkuyu ve özlemi bulacak."
Kirkus

"John Green çok etkileyici bir roman yazmış. Hayat, sevgi ve insan olmanın gizemleriyle dolu labirente balıklama dalıyor. Bu kitap hayatınıza dokunacak, o yüzden sakın oturarak okumayın! Ayağa kalkın ve 'Büyük Belki'ye doğru bir adım atın."
K. L. Going, Michael L. Printz Onur Ödüllü Yazar

"Hem komik hem hüzünlü, ilham veriyor ve meraklandırıyor."
Bookpage

"Muhteşem bir son... bu kadar iyi bir kitaba yakışıyor."
Philadelphia Enquirer

"Sevimli ve fazla alçakgönüllü esprilerle dolu… Yazar, Alaska'nın karanlığını sevecen ve bir o kadar enerji dolu bir ışıkla aydınlatıyor."
School Library Journal

"Bu kitabı diğerlerinden ayıran, Miles Halter'ın zeki, öngörülü, acı dolu fakat güçlü sesi."
Chicago Tribune

Miles Halter, ünlülerin son sözlerine bayılan sıradan bir gençtir. Evindeki güvenli hayata katlanamadığından François Rabelais'nin ölmeden hemen önce "Büyük Belki" olarak betimlediği bilinmezin ne olduğunu bulabilmek için yatılı okula yazılır. Onu Culver Creek Lisesi'nde, aralarında Alaska Young da olmak üzere pek çok şey beklemektedir. Zeki, komik, son derece seksi ama bir o kadar perişan halde olan Alaska, Miles'ı kendi labirentine sürükleyecek ve "Büyük Belki" arayışında ona yol gösterecektir.
Michael L. Printz Ödülü'ne layık görülen Alaska'nın Peşinde, bir hayatın başka bir hayat üstünde ne kadar kalıcı izler bırakabildiğini muhteşem bir dille anlatıyor. Pek çok ödül sahibi John Green'in bestseller olan bu kitabı, çağdaş kurgu kitaplar arasında çığır açan yepyeni bir ses.

"Holden Caulfield'ın ruhu hayat bulmuş."
Kliatt

Arka Kapak

İlk içki İlk şaka İlk dost İlk aşk son sözler

"Bu harika öyküyü okuyan kızlar hüzünlenecek, erkekler Alaska'nın vanilya ve sigara kokusunda aşkı, tutkuyu ve özlemi bulacak."
Kirkus

"John Green çok etkileyici b... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 6 ay
Profil Resmi
ilaydacetin bir yazarı favorilerine ekledi.

Kitapları dünya çapında 140 milyondan fazla satan Debbie Macomber, günümüzün önde gelen popüler yazarları arasındadır. Tecrübelerinden ve gözlemlerinden yola çıkarak yarattığı zorlu karakterlere hayat verebilme yeteneğiyle tanınan yazar, küçük yerleşimlerdeki ev ve aile yaşantısı ile kalıcı dostluklar üzerine kalpleri ısıtan, keyifli ve eğlenceli hikâyeler yazmaktadır.

Her kitabıyla dünyada büyük ilgi uyandıran Macomber, aynı zamanda çok satanlar listesinin daimi yazarlarından biridir. Macomber’ın eserleri, satışa çıktığı ilk hafta New York Times, USA Today ve Publishers Weekly listelerinde yerini almayı başarmıştır.

İlk kitabıyla birlikte oldukça geniş bir okuyucu kitlesine ulaşmayı başaran Macomber, yakın zamanda Türkiye’de de yayımlanacak The Christmas Basket adlı kitabıyla 2005 yılında Rita Ödülleri / “En İyi Roman” ödülünü kazanmıştır. Bunun dışında da birçok ödüle layık görülen Macomber, Quill Ödülleri’nde “Okuyucunun Seçtiği Roman” ödülünü de alarak bir ilke imza atmıştır.

Debbie Macomber‘i New York Times’ın en çok satan yazarlarından biri yapan en önemli özelliği zorlayıcı karakterler yaratmak ve onlara kitaplarında gerçek bir yaşam sunmak. Kendi deneyimleri ve gözlemlerine dayanarak yazdığı romanlarında küçük kasaba yaşamları, ev ve aile, sağlam dostluklar büyük yer ediniyor. Her kitabı dünya çapındaki okuyucularına keyifli bir mizah duygusu tattırıyor.

Disleksi olmak ve dört çocuğun genç annesi olmak onu hayallerinin peşinden koşmaktan vazgeçirmedi. Heartsong, 1982 yılında yazdığı ilk kitabıydı. Romantik tarzda yazdığı ilk kitabı Heartsong, giderek daha da ilgi görmeye başladı.

Debbie Macomber Bestseller listesinde yerini korumayı başardı. 3 kitabı the New York Times Bestseller’da, USA Today’de ve Publishers Weekly’de 1. sırada yer aldı. 44 Cranberry Point, Romantik Kurgu Quill Ödülü’nün sahibi oldu. The Christmas Basket 2005 yılında RITA® Ödülü’nü, RT Book Reviews Kariyer Başarı Ödülü’nü, Holt Madalyon ve B. Dalton Ödülü’nü aldı. Temmuz 2010′da Amerika’nın Romantik Yazarları, Debbie Macomber’a Nora Roberts Yaşam Boyu Başarı Ödülü’nü verdi.

2009 yılına gelindiğinde yazarın bir yemek kitabı, ilk çocuk kitabı, ikinci non-fiction kitabı yayımlanmıştı. Ayrıca yazarın Mrs. Miracle adlı kitabı Hallmark Channel için film haline getirildi. 2010′da Call Me Mrs. Miracle yine aynı başarıyı elde etti.

2011 yılında birçok kitabının yeni basımları çıkarıldı; Blossom Street, A Turn in the Road, Cedar Cove serisi için yazdığı 11. ve 12. kitapları, 1105 Yakima Street, 1225 Christmas Tree Lane ve Debbie Macomber Christmas Cookbook.

Debbie Macomber’ın en çok satan kitapları arasında Debbie’nin Dünyası adını verdiği örgü desenli kitapçıkları ve Leisure Arts ( hobi kitabı ) da yer alıyor. Yazarın Port Orchard, Washington’da kendi iplik dükkanı bulunuyor. Burası Blossom Street Serisi’nden sonra açıldı ve yazarın Blossom Serisi’nin yeni basımlarının kapağında yer alıyor.

Debbie Macomber ve eşi Wayne Washington’da yaşıyor, ancak kışları Florida’da geçiriyorlar. Yazar el işiyle uğraşmayı ve seyahat etmeyi, torunlarıyla ilgilenmeyi seviyor.

Kitapları dünya çapında 140 milyondan fazla satan Debbie Macomber, günümüzün önde gelen popüler yazarları arasındadır. Tecrübelerinden ve gözlemlerinden yola çıkarak yarattığı zorlu karakterlere hayat verebilme yeteneğiyle tanınan yazar, küçük yerleş... tümünü göster

10 yıl, 6 ay
Daha Fazla Göster

ilaydacetin şu an ne okuyor?

Küçük Mucizeler Dükkanı (Blossom Street Serisi 1)

%0

Favori Yazarları (2 yazar)

Favori yazarı yok.