freya

0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

freya okumak istiyor.
Kayıp Kahraman (Olimpos Kahramanları #1)

Yunan efsaneleri günümüzde yaşamaya devam ediyor! Percy Jackson ve Olimposlular macerasından sonra yepyeni bir seri başlıyor: Olimpos Kahramanları. İlk beş kitabın sonunda, büyük bir savaşın ardından Melez Kampı'nda bıraktığımız dostlarımız, yen, melezlerle birlikte yepyeni bir serüvene adım atıyorlar. Ancak büyük bir sorun var: Perccy Jackson kayıp!

Yunan efsaneleri günümüzde yaşamaya devam ediyor! Percy Jackson ve Olimposlular macerasından sonra yepyeni bir seri başlıyor: Olimpos Kahramanları. İlk beş kitabın sonunda, büyük bir savaşın ardından Melez Kampı'nda bıraktığımız dostlarımız, yen... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl, 4 ay
freya bir yazarı favorilerine ekledi.

Rick Riordan 5 Haziran 1964'te Texas'ta doğdu. Çocuğunun disleksisi olmasından dolayı okumasını kolaylaştırmak için ona kendini tanrılara benzetmesini önerdi. Daha sonra bunla ilgili çeşitli hikâyeler yazdı ve en sonunda Percy Jackson ve Olimposlular'ın ilk kitabı olan Şimşek Hırsızı ortaya çıktı. Şimşek Hırsızı'ndan sonra Canavarlar Denizi, Titan'ın Laneti, Labirent Savaşı ve Son Olimposlu'yu yazdı. Percy Jackson ve Olimposlular'dan sonra Mısır mitolojisi ile ilgili Kane Chronicles adlı bir seriye başladı ve serinin ilk kitabı olan Kırmızı Piramit 4 Mayıs 2010'da basıldı. Riordan ardından Olimpos Kahramanları adlı başka bir seriye yayınladı.

Riordan 2015 yılında Norse (İskandinav) mitolojisine dayanan başka bir seriyi yayınlamayı düşünüyor. Riordan Boston, Massachusetts'de karısı ve Percy Jackson serisine ilham veren iki oğlu Patrick and Haley ile birlikte yaşıyor.

Rick Riordan 5 Haziran 1964'te Texas'ta doğdu. Çocuğunun disleksisi olmasından dolayı okumasını kolaylaştırmak için ona kendini tanrılara benzetmesini önerdi. Daha sonra bunla ilgili çeşitli hikâyeler yazdı ve en sonunda Percy Jackson ve Olimposlular... tümünü göster

10 yıl, 4 ay
Daha Fazla Göster

freya şu an ne okuyor?

freya şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (1 yazar)

Favori yazarı yok.