fgc

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
fgc bir yazarı favorilerine ekledi.

New York Times çok satanlar listesinde haftalarca 1 numara olan kitapların yazarıdır. Day’in romanları kırkın üzerinde dile çevrilmiştir. Goodreads Choice En İyi Yazar ödülüne aday gösterilen ve Amazon’un En İyi Romantik Edebiyat kitabı ödülünü kazanan Day Amerika’nın prestijli Romantik Edebiyat ödülü RITA’ya iki kez aday gösterilmiş, RT Book Reviews Rewievers Ödülünü kazanmıştır.

New York Times çok satanlar listesinde haftalarca 1 numara olan kitapların yazarıdır. Day’in romanları kırkın üzerinde dile çevrilmiştir. Goodreads Choice En İyi Yazar ödülüne aday gösterilen ve Amazon’un En İyi Romantik Edebiyat kitabı ödülünü kazan... tümünü göster

9 yıl
Profil Resmi
fgc okumak istiyor.
Alev Alev


ENNER REDWINE lotoda büyük ikramiyeyi tutturunca hayatı tümüyle değişir: fakir bir kadın olarak uykuya yatan Jenner, uyandığında artık bir milyonerdir. Arkadaşları ve babası, tüm masraflarını Jenner’ın üzerine yıkmaya başlayınca genç kadın en geç beş yıl içerisinde meteliksiz kalacağını anlar ve zor olsa da, yalnızca parası için yanında olup, onu sömürmeye çalışan insanların hepsiyle ilişkisini kökten keser ve Florida’ya taşınır.

Yeni hayatında etrafı zengin insanlarla çevrilidir ve Jenner, üzerinden yedi yıl geçmiş olsa da hala tam anlamıyla çevreye uyum sağlayamamıştır; parasal zenginliği, içindeki manevi boşluğu doldurmaya yetmemiştir.

Yaşadığı muhitteki tek yakın arkadaşı olan Sydney Hazlett, Hawaii’ye yardım amaçlı yapılan bir deniz seyahatine birlikte katılmayı teklif ettiğinde, Jenner gönülsüz de olsa kabul eder ve bu seyahat, genç kadının hayatını bir kez daha değiştirecek anların yaşandığı yer olacaktır. Jenner, kendisini kaçıran adamın büyüsüne kapılacak, kaderin oynadığı anlaşılması güç oyuna boyun eğecek ve kendini, uzun zamandır kapısını çalmayan çılgınca bir aşkın kollarına bırakacaktır.

“Ödüllü yazar Linda Howard, aşk-macera ikilisini şüphesiz en etkili biçimde bir araya getiren isimlerden.”
—Barnes&Noble

“Kâbusa dönen bir gemi yolculuğu ve tutkulu bir aşk. Howard sizi tutku rüzgârının önüne katıp götürecek.”
—Amazon.com

“Para her şeyi değiştirir diyenler haksız sayılmazlar. Linda Howard’ın heyecan dolu romanı ‘Alev Alev’de değişimler öyle hızla meydana geliyor ki, kendinizi kaptırmamanız imkânsız. Kalbinizi durduracak şiddette romantizm, tehlike, ucunda servet değerinde paraların döndüğü riskli işler ve lüks bir gemide düzenlenen bir yardım gezisi Linda Howard’ın elinde yoğrulunca, sonuç elbette ki başarılı oluyor.”
—Observer

“Linda Howard kendini sürekli geliştiren bir yazar ve bu eseri Alev Alev, diğerlerinden çok farklı bir tarzda yazılmış ve okuyucuya bambaşka bir tat veriyor. Heyecan, macera, drama ve güldürü, hepsi bir arada.”
—The New York Times

“Howard’ın bir oturuşta bitireceğiniz, keyifli romanı sizi kendine hayran bırakacak. Aksiyon ve aşk yüklü bir gemi yolculuğuna biletiniz var. Keyfini çıkarın!”
—Romantic Times

“Linda Howard’ın yepyeni ve en heyecan dolu romanı.”
—Entertainment Weekly

“Muhteşem karakter gelişimi, sürükleyici bir hikâye, keyifli diyaloglar ve aşkın içine düşmüş bir kadın... İşçi sınıfından gelme milyoner Jenner’ın tepeden tırnağa değişen yaşamına şahitlik etmek sandığınızdan çok daha keyifli olacak.”
—Publishers Weekly


ENNER REDWINE lotoda büyük ikramiyeyi tutturunca hayatı tümüyle değişir: fakir bir kadın olarak uykuya yatan Jenner, uyandığında artık bir milyonerdir. Arkadaşları ve babası, tüm masraflarını Jenner’ın üzerine yıkmaya başlayınca genç kadın en geç b... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl
Profil Resmi
fgc bir yazarı favorilerine ekledi.

Linda Howard 'New York Times'ın en çok satan kitaplar listesine giren 'Bay Mükemmel', 'All the Queen's Men', 'Now You See Her', 'Kill and Tell', 'Son of the Morning', 'Shades of Twilight', 'After the Night' ve 'Dream Man' gibi pek çok romanın yazarıdır. B. Dalton Bestseller Award, Romantic Times Magazine Reviewers' Choice Award for Best Sensual Romance, WISH Award, Silver Pen Award gibi birçok ödüle de sahip olan yazar, ABD'nin Alabama eyaletinde yaşamaktadır.

Linda Howard 'New York Times'ın en çok satan kitaplar listesine giren 'Bay Mükemmel', 'All the Queen's Men', 'Now You See Her', 'Kill and Tell', 'Son of the Morning', 'Shades of Twilight', 'After the Night' ve 'Dream Man' gibi pek çok romanın yazarıd... tümünü göster

9 yıl
Daha Fazla Göster

fgc şu an ne okuyor?

fgc şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (2 yazar)

Favori yazarı yok.