epidoras

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
epidoras okumuş.
Drive

Drıve, sizi düşünmeye ve harekete geçmeye teşvik eden nadir kitaplardan. Yazar, ortaya koyduğu güçlü ve bilimsel savlarla motivasyon olgusunu yeniden düşünmemizi sağlarken, bize hayatımızı değiştirmek için ihtiyaç duyacağımız araçları da sağlıyor.'
-Dr. Mehmet Öz-

Johnny Bunko'nun Maceraları ve Aklın Yeni Sınırları kitaplarının yazarı Daniel H. Pink, bizi gerçekte nelerin motive ettiğine dair, bildik tüm klişeleri kıran bir kitapla karşımızda. Pink, klişeleri kırmakla kalmıyor, bu yeni bilgilerle daha verimli çalışmanın, daha iyi yaşamanın yollarını da gösteriyor.

Birçoğumuz, kendimizi ve başkalarını motive etmenin en iyi yolunun para gibi harici ödüller olduğunu düşünür, ödül-ceza sisteminin etkinliğine inanırız. Daniel H. Pink, kışkırtıcı ve ikna edici yeni kitabında bunun bir yanılgı olduğunu söylüyor.
Pink, insan motivasyonu konusunda yapılmış kırk yıllık bilimsel araştırma birikimine dayanarak yazdığı bu kitabında, bilimin bildiği ile iş dünyasının yaptığı arasındaki uçuruma dikkat çekiyor ve bunun hayatımızın her boyutunu nasıl etkilediğini irdeliyor.

Drive, büyük fikirlerle dolu, düşünme ve yaşama şeklinizi değiştirecek ender kitaplardan biri.

Daniel H. Pınk, New York Times ve Business Week kitap listelerinde uzun süre üst sıralarda kalan, yirmi dile çevirisi yapılan ve yine MediaCat Kitapları tarafından yayımlanan Aklın Yeni Sınırları adlı kitabın yazarıdır. Pink, The New York Times, Harvard Business Review, Fast Company ve Wired'a yazılarıyla katkıda bulunmuştur. Yazar, ekonomik dönüşüm ve yeni işyeri ortamı konusunda dünyanın çeşitli ülkelerinde şirketlere, kuruluşlara ve üniversitelere giderek konuşmalar da yapmaktadır.

Drıve, sizi düşünmeye ve harekete geçmeye teşvik eden nadir kitaplardan. Yazar, ortaya koyduğu güçlü ve bilimsel savlarla motivasyon olgusunu yeniden düşünmemizi sağlarken, bize hayatımızı değiştirmek için ihtiyaç duyacağımız araçları da sağlıyor.�... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 4 ay
Profil Resmi
epidoras okumak istiyor.
Beyninizi Tanıyın

Beyninizi Tanıyın, çocuklarda, bunalım ve depresyondan, yatak ıslatma, öfke nöbetleri ve uyku problemlerine kadar çok çeşitli problemlerle en iyi şekilde nasıl başa çıkılabileceği konusunda makul ve yapıcı tavsiyelerde bulunmasından ötürü sadece ebeveynler için değil tüm okuyucular için muhteşem bir kaynaktır. Bu kitabı tıp ansiklopedilerinizin yanına koyun!"
-Dr. Sam Cartwright-Hatton, Manchester Üniversitesi-

"Beyninizi Tanıyın, kapsamlı psikolojik araştırma ve klinik uygulamaların, hoş ve açık bir özeti. Birçok okur için bu kitap oldukça değerli olacaktır."
-Profesör Aaron T. Beck, Pensilvanya Üniversitesi-

"Keşke tüm kaynak kitaplar böyle eğlenceli ve aydınlatıcı olsaydı! Beyninizi Tanıyın asla sıkıcı ve boş bir kitap değil, aksine oldukça güvenilir. Uzun zamandan beri ihtiyaç duyduğumuz bir kitap."
-Profesör Allison Harvey, Kaliforniya Berkeley Üniversitesi-

"Güvenilir, ulaşılabilir ve kapsamlı bu kitap, okuyucularına, uykusuzluktan ve stresten, depresyon ve bunalıma kadar çok çeşitli günlük problemlerin doğasına ışık tutar. Bu üzüntü verici durumlarda kendimize nasıl yardım edebileceğimiz üzerine net, modern ve yardımcı rehberlik sağlar."
-Profesör Paul Gilbert, Derby Üniversitesi ve Depresyonu Yenmek kitabının yazarı-

"Beyninizi Tanıyın, psikolojik sorunların ortaya çıkmasını en iyi şekilde nasıl önleyebileceğimiz ve ayrıca meydana gelmiş sorunlarla nasıl baş edebileceğimiz konusunda, uygulamalı tavsiyelerde bulunması bakımından eşsiz bir kitaptır. Çoğu insan birçok zorlukla karşılaşır, bu kitap problemlerin kavranmasını ve çözümü mümkün kılar. Bu kişisel gelişim kaynaklarına muhteşem bir katkıdır."
-Profesör Roz Shafron, Reading Üniversitesi-
(Arka Kapak)

Beyninizi Tanıyın, çocuklarda, bunalım ve depresyondan, yatak ıslatma, öfke nöbetleri ve uyku problemlerine kadar çok çeşitli problemlerle en iyi şekilde nasıl başa çıkılabileceği konusunda makul ve yapıcı tavsiyelerde bulunmasından ötürü sadece ebev... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 4 ay
Daha Fazla Göster

epidoras şu an ne okuyor?

epidoras şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.