engindokur

Profil Resmi
3 takip ettiği ve 2 takip edeni var. 17 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
engindokur bir test çözdü. Sonuç: 6/9 (%66.7) doğru.
Kürk Mantolu Madonna

Türk Edebiyatı'nın kült halini almış eserlerinden biri olan Kürk Mantolu Madonna ile ilgili eğlenceli bir quiz.

Türk Edebiyatı'nın kült halini almış eserlerinden biri olan Kürk Mantolu Madonna ile ilgili eğlenceli bir quiz.

8 yıl, 11 ay
Profil Resmi
engindokur, ysmn978 adlı üyeyi takibe aldı.
9 yıl, 2 ay
Profil Resmi
engindokur, _derya_ adlı üyeyi takibe aldı.
9 yıl, 2 ay
Profil Resmi
engindokur, sinemkoca adlı üyeyi takibe aldı.
9 yıl, 2 ay
Profil Resmi
engindokur, venusteuyanan adlı üyeyi takibe aldı.
9 yıl, 2 ay
Profil Resmi
engindokur, Aylak Okur tarafından yapılmış bir değerlendirmeyi beğendi.
1Q84

6

Görüntüsü itibariyle hem okumaya korktuğum hem de merak ettiğim bir kitaptı.okumaya büyük bir heyecanla başladım.daha ilk sayfalarında bile güzel bir dille yazılmış olduğu ve okurken heyecanlanacağımı farkettim.gerçekten de okurken daha sonraki sayfalarda neler olacak diye merak ediyorsunuz.ama bu merakın iki sebebi var.ilk sebebi konunun farklı olması ve tahmin edilemiyor olması ama ikinci merak konusu da kitabın çok yavaş ilerliyor olması.ayrıca çok fazla ayrıntı da yer alıyor kitapta.ama bu ayrıntılar beni rahatsız etmedi.hatta daha da hoşuma gitti.
kitapta iki önemli karakter var ve kitap bu iki karakterin bölümleriyle oluşuyor.galiba japonyada üç cilt olarak yazılmış ama türkiyede üç cilt birleştirilmiş.o yüzden de bayağı kalın bir kitap.konusu garip tahmin edilemeyecek sıradışı ve ütopik.ilk cildi severek okudum ama 1. cilt bittiğinde asıl konu hala başlamamıştı.merakla ikinci cildi okumaya başladım ve çok hoşuma gitti.konuyu anlayabildiğim bence kitabın en iyi bölümleriydi.3. cilde başladığımda yeni bir karakterin hayatı da anlatılmaya başlanmıştı.bu benim hiç hoşuma gitmedi çünkü aynı olaylar tekrar edilmeye başlanmıştı ve bu bölümler fazlasıyla gereksiz ve sıkıcıydı.son 100 sayfada olaylar açığa çıkmaya başladı ama bir de baktım ki kitap bitti ve hala açıklanmayan bir sürü olay var.açığa çıkmayan bu olaylar bana yazarın kitabın heyecanlı olması ve uzaması için yazdığı şeyler gibi geldi.çok merak ettiğim bir olay vardı ve bu açıklanmadı.bu yönü beni hayal kırıklığına uğrattı ama bütüne bakarsak güzel sıradışı bir kitaptı.yazarın diğer kitaplarını da okumak isterim.bence yazarın bundan daha iyi kitapları vardır.

Görüntüsü itibariyle hem okumaya korktuğum hem de merak ettiğim bir kitaptı.okumaya büyük bir heyecanla başladım.daha ilk sayfalarında bile güzel bir dille yazılmış olduğu ve okurken heyecanlanacağımı farkettim.gerçekten de okurken daha sonraki sayfa... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 2 ay
Daha Fazla Göster

engindokur şu an ne okuyor?

Beyoğlu'nun En Güzel Abisi

%0

Diriliş: Çanakkale 1915

%0

Cumhuriyet: Türk Mucizesi

%0

Ben Öldürürüm

%0

Kuyucaklı Yusuf

%0

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.