daisyinpeace

0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 1 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

daisyinpeace bir yazarı favorilerine ekledi.

Gregg Loomis ticari davalar konusunda uzmanlaşmış bir avukattır.O ayrıca Birleşik Devletler'in dışında eski sürücüdür ve lisanslı ticari bir pilottur.Gregg Avrupa'da ve Karayipler'de kapsamlı olarak gezdi;Voodo Fury,Pegasus Sırrı,Julian Sırrı,Cehennem Kapıları kitaplarının yazdı ve FLYING ile Scuba Diving dergilerinde makaleler yayınladı.Gregg birkaç küçük hikâye yazdı ve Georgia Yazarlar Birliği tarafından yılın yazarı için aday oldu.Loomis baskı yaptığı kitapların yarım milyonda fazla kopyaya sahip ve O kitaplar birden fazla yabancı dile çevrildi.Hala, Gregg hukuk uygulamaları yaptığı onun yerli Atlantası'nda eşi Suzanne ve onların altın av köpeği olan Harry ile birlike bir avukat olarak yaşıyor ve Gregg mahkeme tarihleri arasında yeni romanı üzerinde çalışıyor. İlk romanı Voodoo Fury, 1991'de Berkeley'den çıktı.

Gregg Loomis ticari davalar konusunda uzmanlaşmış bir avukattır.O ayrıca Birleşik Devletler'in dışında eski sürücüdür ve lisanslı ticari bir pilottur.Gregg Avrupa'da ve Karayipler'de kapsamlı olarak gezdi;Voodo Fury,Pegasus Sırrı,Julian Sırrı,Cehenne... tümünü göster

9 yıl, 9 ay
daisyinpeace bir test çözdü. Sonuç: 2/7 (%28.6) doğru.
Alıntıyı Oku Kitabı Bul!

Bu quizde her soru birer alıntı. Alıntıyı okuyup hangi kitaptan olduğunu bilmeniz gerekiyor! Kolay gelsin!!

Bu quizde her soru birer alıntı. Alıntıyı okuyup hangi kitaptan olduğunu bilmeniz gerekiyor! Kolay gelsin!!

9 yıl, 9 ay
daisyinpeace bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 9 ay
daisyinpeace okumak istiyor.
Supernatural - Cadı Kanyonu

Arka Kapak

Sam ve Dean'in annesi, esrarengiz, şeytani bir güç tarafından yirmi iki yıl önce öldürülmüştü. O günden sonra babaları, Amerika'nın arka sokaklarında, karanlık köşelerde yaşayan doğaüstü yaratıklar hakkındaki her şeyi bu iki kardeşe öğretecekti, nasıl yok edileceklerini de...

Sam ve Dean, Büyük Kanyon'a gitmişti ve bu, zevk için çıktıkları bir gezi değildi. Doğa harikası kanyonun yakınlarında esrarengiz cinayetler işleniyordu. Uzun aralıklarla, kırk yılda bir işlenen bu cinayetlerin üzerinde o güne dek fazla durulmamıştı. Ancak kısa süre içinde bölgede, görkemli bir törenle büyük bir alışveriş merkezi açılacaktı. Ve binlerce müşteri, binlerce olası kurban demekti.

Winchester Kardeşler, yöre halkını ve müşterileri koruma görevini üstlenmişti. Ne yazık ki mücadele ettikleri kana susamışların, bir grup hırçın, intikam alma heveslisi ölü olduğundan habersizlerdi!

Arizona Çölü'nün ortasında beliren kötü ruhlar dehşet saçmaya başladığında onlara kimse yardım edemezdi. Ve tüm bu mezarlık kaçkınlarını böylesine sinirlendirenin ne olduğunu ortaya çıkaramazlarsa Cadı Kanyonu, Sam ve Dean'e de mezar olabilirdi.

Arka Kapak

Sam ve Dean'in annesi, esrarengiz, şeytani bir güç tarafından yirmi iki yıl önce öldürülmüştü. O günden sonra babaları, Amerika'nın arka sokaklarında, karanlık köşelerde yaşayan doğaüstü yaratıklar hakkındaki her şeyi bu iki k... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 9 ay
daisyinpeace okumak istiyor.
Supernatural Ejder Yürek

Asi melek Castiel, Sam ve Deani San Franciscodaki Çin mahallesinde işlenen vahşi cinayetler konusunda uyardığında, efsanevi Ejder Yürekin geri geldiği anlaşıldı. Campbell ailesi o korkunç ruhla 40 yıl önce, John Winchestersa 20 yıl önce savaşmıştı. İki kardeş, babalarının ve büyükbabalarının başaramadığını yıllar sonra başarabilecek miydi?
Supernatural sersinin yeni kitabı Winchester kardeşlerin daha önce görülmemiş bir macerasını daha okuyucularla buluşturuyor.

Asi melek Castiel, Sam ve Deani San Franciscodaki Çin mahallesinde işlenen vahşi cinayetler konusunda uyardığında, efsanevi Ejder Yürekin geri geldiği anlaşıldı. Campbell ailesi o korkunç ruhla 40 yıl önce, John Winchestersa 20 yıl önce savaşmıştı. İ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 9 ay
daisyinpeace okumak istiyor.
Supernatural - Kemik Anahtar

Sam ve Dean’in annesi, esrarengiz ve şeytani bir güç tarafından tam yirmi iki yıl önce öldürülmüştü. O günden sonra Sam ve Dean’in babası, Amerika’nın arka okaklarında, karanlık köşelerde yaşayan doğaüstü yaratıklar hakkındaki her şeyi iki kardeşe öğretecekti. Nasıl yok edileceklerini de…

Sam ve Dean, Hemingway’in, fırtınaların ve sayısız şeytanın evi olan Key West’e doğru yol alıyor. Bu tropikal kasabada öyle fazla başıboş ruh var ki, hayalet turları uzun zamandır kasaba yerlisinin en önemli geçim kaynakları arasında. Ancak tur rehberlerinden biri kalp krizi geçirmiş bir halde ve yüzünde dehşet bir çığlık ifadesiyle ölü olarak bulununca işin rengi değişiyor. Kimse rehberin nasıl korkunç bir şeyle karşılaştığını bilmiyor ama Winchester kardeşler bu gizemi çözmek üzere.

Sam ve Dean çok geçmeden adanın en kötü ruhlu sakinlerinin hayaletleriyle yüz yüze gelecek: Gizli planları ve gizemli güçleri olan, intikam peşindeki hayaletler. Key West sakinlerini Sam ve Dean’den başkası kurtaramaz.

Ne var ki, bu güzel ada bir kemik yığınına dönüşmeden önce ellerini çabuk tutmak zorundalar!

“New York’un arka sokaklarını hiç bilmesem de, Winchester kardeşlerle kendimi Bronx’un orta yerindeymişim gibi hissettim.”

“Supernatural hayranlarını ancak bir sonraki romana kadar avutabilecek, soluksuz bir hikaye daha.”

Sam ve Dean’in annesi, esrarengiz ve şeytani bir güç tarafından tam yirmi iki yıl önce öldürülmüştü. O günden sonra Sam ve Dean’in babası, Amerika’nın arka okaklarında, karanlık köşelerde yaşayan doğaüstü yaratıklar hakkındaki her şeyi iki kardeşe öğ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 9 ay
Daha Fazla Göster

daisyinpeace şu an ne okuyor?

Favori Yazarları (1 yazar)

Favori yazarı yok.