cmkngr

0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 6 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

cmkngr okuma durumunu güncelledi.
Zamanın Efendisi

Sayfa: 200/384
%52

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 6 ay
cmkngr bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 7 ay
cmkngr okuma durumunu güncelledi.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 7 ay
cmkngr okumuş bitirmiş.
İN - Baykal Kaseti Dink Cinayeti ve Diğer Komplolar

"Sabri Ağabey yakın dönemin önemli olaylarının şahitlerinden biri. Yaşananların arka planını çok iyi biliyor. Devlet geleneğini bozmamak adına görevdeyken öğrendiklerini uzun süre paylaşmak, yayımlamak istemedi. Sahip olduğu bilgilerin bir kısmının devlet sırrı değil 'Paralel Devlet Yapılanması'nın suçları olduğunu anlayınca da yazmaya karar verdi. Yazdıklarının çok önemli olduğu kanaatindeyim. İçeriğinin bir kısmını tahmin etsem bile İN benim için de yeni ve aydınlatıcı olacaktır."
-Hanefi Avcı-

Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Dairesi eski Başkanı Sabri Uzun'dan, uzun süredir beklenen kitap... İN, Emniyet'te 40 yıl görev yapan bir İstihbaratçının, teşkilat içinde yuvalanan Cemaat'le yüzleşmesini, mücadelesini, kurulan tuzak ve komploları anlatan, Türkiye gündemini sarsacak bir çalışma... İN, polis ve yargı içindeki çetenin karanlık faaliyetlerine isim isim, olay olay ışık tutuyor.

Deniz Baykal'a komployu kimler kurdu?

Gizli kayıt yapılan evlerin kapılarını kim açtı?

Hrant Dink cinayeti "tuzak içinde tuzak" mı?

MHP yöneticilerinin seks görüntüleri nasıl kaydedildi?

Recep Tayyip Erdoğan'a suikast yalanları ne işe yaradı?

Ergenekon, Balyoz, Odatv davaları aslında ne zaman başlayacaktı?

Tertiplerde rol alan basın mensubu Cemaat şakirtleri kimler?

(Tanıtım Bülteninden)

"Sabri Ağabey yakın dönemin önemli olaylarının şahitlerinden biri. Yaşananların arka planını çok iyi biliyor. Devlet geleneğini bozmamak adına görevdeyken öğrendiklerini uzun süre paylaşmak, yayımlamak istemedi. Sahip olduğu bilgilerin bir kısmı... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 7 ay
cmkngr bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 7 ay
cmkngr okumuş bitirmiş.
Leş (Gerçek Döngüsü, #2)

Korkuyu hissetmek için nereye kadar gidebilirsiniz?


Fransız polisiye roman türünün yükselen yıldızı Maxime Chattam’ın, polisiyeyi gerilimle birleştiren yeni romanı Leş, adı, zamanı ve mekânı belli olmayan bir savaşa hazırlıkla başlıyor. Ve şaşırtıcı kurgusuyla okurunu esir alıyor.

Savaş hazırlıkları kapsamında askerler yavaş yavaş gemilere bindirilerek bir çıkarmaya hazırlanmaktadır. Askeri Polis Şefi Teğmen Craig Frewin’in birliği de bu çıkarmaya katılacaktır. Hareket emri beklenirken, yola ilk koyulacak gemilerden birinin ambarında genç bir askerin asılmış cesedi bulunur. Katil, kurbanın kafasını kesmiş ve yerine ağzını parçaladığı bir koç başı koymuştur.

Olay yerinde Teğmen Frewin hemşire Ann Dawson’la karşılaşır. Genç hemşire, kendi kâbuslarıyla başa çıkmak, korkularıyla yüzleşmek için Frewin’e yardım etmeyi önerir. Teğmen, katilin gemi mürettebatından biri olduğunu düşünmekte, gemi yola koyulmadan önce katili bulmak istemektedir. Çünkü katilin bu cinayetle yetinmeyeceğini, başka cinayetler de işleyeceğini hisseder. Birlikte katilin profilini çizerler: Buna göre katil işkence etmekten zevk alan, işlediği cinayetlerden gurur duyan bir psikopattır. Frewin ile Ann’in tahmin ettiği gibi ilk cinayeti diğerleri izler. Katil her defasında vahşi ve arkaik yöntemlerle kurbanlarını parçalayıp teşhir etmektedir. Savaş ortamının gerginliğine bu cinayetler eklenince, askerler arasındaki huzursuzluk iyice artar ve herkes birbirinden şüphelenmeye başlar. Zira herkesin karanlık birer sırrı vardır.

İnsan psikolojisinin çok karanlık bölgelerine doğru korkutucu bir yolculuğa çıkan Frewin ile Ann’i büyük tehlikeler beklemektedir.

Kriminoloji eğitimi alan Maxime Chattam son romanında insanoğlunun korkuyla olan ilişkisini ele alarak, her zaman korkuya ihtiyaç duyulduğunu öne sürüyor.

Korkuyu hissetmek için nereye kadar gidebilirsiniz?


Fransız polisiye roman türünün yükselen yıldızı Maxime Chattam’ın, polisiyeyi gerilimle birleştiren yeni romanı Leş, adı, zamanı ve mekânı belli olmayan bir savaşa hazırlıkla başlıyor. Ve şaşır... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 7 ay
Daha Fazla Göster

cmkngr şu an ne okuyor?

Zamanın Efendisi

%52
Sayfa 200.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.