başaracağım

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
başaracağım okumak istiyor.
Zihin Haritaları

Hafızanızı, yaratıcılığınızı, konsantrasyonunuzu artırmak, konuşma yeteneğinizi, düşünme becerilerinizi geliştirmek ve kıvrak bir zekaya sahip olmak ister misiniz? Zihin Haritaları dünyada milyonlarca insanın yaşamını değiştiren, devrimsel nitelikteki not alma ve planlama sistemini sunuyor.

Zihin Haritaları yaşamınızı kolaylaştırır:
" Her şeyi kolay hatırlamanızı,
" Parlak fikirler üretmenizi,
" Sunum ya da raporlarınızı rahatlıkla hazırlamanızı,
" Tartışmalarda insanları ustaca ikna etmenizi,
" Kişisel hedeflerinizi planlamanızı,
" Hayatınızın kontrolünü ele almanızı sağlar.

Zihin Haritaları eğitim ve iş yaşamında fırtına etkisi yaratmış, dünya genelinde 250 milyondan fazla insanın kullandığı çığır açan not alma tekniği ile beynin İsviçre çakısı olarak adlandırılmıştır.

Hafızanızı, yaratıcılığınızı, konsantrasyonunuzu artırmak, konuşma yeteneğinizi, düşünme becerilerinizi geliştirmek ve kıvrak bir zekaya sahip olmak ister misiniz? Zihin Haritaları dünyada milyonlarca insanın yaşamını değiştiren, devrimsel niteliktek... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl, 8 ay
Profil Resmi
başaracağım bir yazarı favorilerine ekledi.

Doğan Cüceloğlu, kırktan fazla bilimsel makalesi yayınlanan bir psikolog ve çeşitli topluluklara bilimsel psikoloji çerçevesinde gelişim seminerleri sunan bir iletişim psikolojisi uzmanıdır. Çok sayıdaki kişisel gelişim kitabı ile Türk insanının düşünce, duygu ve davranışlarını inceler.

Mersin'in Silifke kasabasında 11 çocuklu bir ailenin 11. çocuğu olarak dünyaya gelmiş ve ortaokulu orada bitirmiştir. Ankara ve Kırklareli'de liseyi bitirip İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. ABD'de Illinois Üniversitesi'nde Bilişsel Psikoloji doktorasını yapmıştır.

Türkiye'de Hacettepe ve Boğaziçi üniversitelerinde çalışmış, Fulbright bursu ile Berkeley'deki Californiya Üniversitesi'nde ziyaretçi öğretim üyesi olarak bir sene görev almıştır.

1980-1996 yılları arasında ABD'deki Fullerton şehrinde Californiya Eyalet Üniversitesi'nde görev yapmıştır. 1996'dan bu yana Türkiye'de üniversite öğrencilerine, öğretmenlere, anababalara ve işadamlarına yönelik seminerler, konferanslar ve atölye çalışmaları düzenlemektedir.Psikoloji üzerine bir çok kitap yazmıştır ve bunların hepsi eğitici kitaplardır.

Doğan Cüceloğlu, kırktan fazla bilimsel makalesi yayınlanan bir psikolog ve çeşitli topluluklara bilimsel psikoloji çerçevesinde gelişim seminerleri sunan bir iletişim psikolojisi uzmanıdır. Çok sayıdaki kişisel gelişim kitabı ile Türk insanının düşü... tümünü göster

8 yıl, 9 ay
Profil Resmi
başaracağım okumak istiyor.
Azrail'in Secde Ettiği Adam

Yazar Erdal Demirkıran, 9. kitabı olarak kaleme aldığı “Azrail’in Secde Ettiği Adam” isimli eseriyle Kur'ân-ı Kerim’in Romanını yazdı.

Kur'ân-ı Kerim’i roman diliyle anlatması bakımından yepyeni bir tarz olarak tarihe geçecek olan bir eserdir Azrail’in Secde Ettiği Adam.


- Allah, insanı egosunu tatmin etmek için mi yarattı ya da neden yarattı?

- Allah, yoktan mı var eder?

- Ateizm bir hastalık mıdır?

- Big-Bang Teorisi yüzyılın balonu olabilir mi?

- Geleneksel manada anlatıldığı ya da tasvir edildiği gibi bir ‘ruh’ var mıdır?

- İbadetler emir midir, şayet emirse insan buna nasıl karşı koyabilir?

- Kutuplarda namaz ve oruç mevzusu Kur'ân’da var mıdır? Eğer yoksa her şeyin eksiksiz olarak anlatıldığı ayetle sabit olan Kur'ân’da bu detay atlanmış mıdır?

- Kabir Azabı diye bir şey var mıdır? Kur'ân’dan bu konuya ilişkin olarak kaynak gösterilen ayetler başka anlamlara da gelebilir mi? Şayet geliyorsa bu anlamlar nelerdir?..


gibi sormaktan, sorgulamaktan çekindiğimiz daha birçok soruya cesurca cevaplar veren kitap, 11 aylık titiz bir çalışmanın neticesinde, sadece Kur'ân-ı Kerim’in ışığında ve işinin ehli olan ciddi bir ekibin gözetiminde yayına hazırlanmıştır.

Yazar Erdal Demirkıran, 9. kitabı olarak kaleme aldığı “Azrail’in Secde Ettiği Adam” isimli eseriyle Kur'ân-ı Kerim’in Romanını yazdı.

Kur'ân-ı Kerim’i roman diliyle anlatması bakımından yepyeni bir tarz olarak tarihe geçecek olan bir es... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 8 yıl, 9 ay
Daha Fazla Göster

başaracağım şu an ne okuyor?

başaracağım şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (1 yazar)

Favori yazarı yok.