aly

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
aly okumak istiyor.
E Sendromu

Görmediğiniz şey sizi öldürebilir…
Düşüncelerimizin ne kadarı bize ait?
Beynimizi kimler kontrol ediyor?
Naziler, Fransız Lejyonu ve CIAin ortak noktası ne?

Nereye baktığınıza dikkat edin, E sendromu bir gün sizi de etkisi altına alabilir.

Dedektif Lucie Hennebelle zor durumdaki eski sevgilisinin yardımına koşar. Genç adam 1950lere ait tuhaf bir film izlemiş ve görme yetisini kaybetmiştir. Lucie, filmin sübliminal mesajlar içerdiğini fark eder. Beklenmedik başka felaketler gerçekleşmeden bu tüyler ürpertici filmin gizemini çözmek zorundadır.

Diğer taraftan, bir inşaat alanında uzuvları kesilmiş beş ceset bulunmuştur. Paris polisinin, şizofreni tedavisi gören Komiser Franck Sharkonun desteğine ihtiyacı vardır. Bu olayı yalnızca onun gibi sıra dışı bir beyin çözebilecektir.

Cinayetler ile tuhaf film arasındaki bağlantı hakkında gizemli bir telefon alan iki dedektif, Kahirenin gecekondu mahallelerinden Kanadadaki yetimhanelere uzanan ve insanlık tarihinin seyrini değiştirmiş, korkunç bir suçun sırrını çözmek için bir araya gelirler…

"Tüyler ürpertici bir psikolojik gerilim." -Pittsburgh Post-Gazette

"Muhteşem geriliminin olay örgüsünde bilim ve nörolojiyi harmanlayan Thilliez, bizi tüm kötülükleriyle insan zihninin labirentlerinde bir gezintiye çıkarıyor." -Elle

"Bir başyapıt. . . Bitene kadar okuyucusunun oturduğu yerden kımıldamasına izin vermeyecek, çok sürükleyici bir roman."
-Le Monde Magazine-
(Tanıtım Bülteninden)

Görmediğiniz şey sizi öldürebilir…
Düşüncelerimizin ne kadarı bize ait?
Beynimizi kimler kontrol ediyor?
Naziler, Fransız Lejyonu ve CIAin ortak noktası ne?

Nereye baktığınıza dikkat edin, E sendromu bir gün sizi de etkisi altına alabilir.

D... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 2 ay
Profil Resmi
aly okumak istiyor.
Anlatacak Kimse Kalmadı (Baltimore, #2)

Baltimore’nin çetin sokaklarında geçen “Bana Aitsin” romanı, okuyucunun aklını başından almış, heyecan ve gerilimi aynı anda yaşatmıştı. Şimdi ise Karen Rose, tehlike ve arzuyla dolu yepyeni hikâyesiyle Baltimore dedektif ve savcılarının dünyasına geri dönüyor.

Bir minibüs, acemi özel dedektif Paige Holden’in evinin önünde kaza yapar. Paige, karşılık beklemeden iş yaptığı müşterilerinden birinin, atılan kurşunla ansızın kollarında can verişine tanık olur. Kadın son nefesinde, kanlı ellerindeki bir flaş bellek ile Paige’nin kulağına gizemli kelimeler fısıldar.

Bundan beş yıl önce, Eyalet Başsavcısı Grayson Smith, bir katili parmaklıkların arkasına tıkmayı başarmıştı. Fakat Paige, elindeki flaş belleği ona gösterdiğinde, içindeki bilgilerin katilin hükmüne gölge düşürdüğünü görür.

Paige ve Grayson kendilerini bir anda şantaj, karanlık sırlar, üzerinden on yıl geçmiş bir cinayet davası ve yalnızca birbirlerine güvenerek içinden çıkabilecekleri bir soruşturmanın içinde bulurlar.

“Karen Rose nefes kesici polisiyeler yazıyor.” Karen ROBARDS

Baltimore’nin çetin sokaklarında geçen “Bana Aitsin” romanı, okuyucunun aklını başından almış, heyecan ve gerilimi aynı anda yaşatmıştı. Şimdi ise Karen Rose, tehlike ve arzuyla dolu yepyeni hikâyesiyle Baltimore dedektif ve savcılarının dünyasına g... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 2 ay
Profil Resmi
aly okumak istiyor.
Yitik Oğlan Yitik Kız

Korku romanları yazarı Tim Underhillin ağabeyinin eşi Nancy, bilinir bir nedeni olmaksızın intihar eder. On beş yaşındaki oğlu Mark da, annesinin intiharından bir hafta sonra ortadan kaybolur. Tim'in, bu iki gizemli olaya dair araştırmaları onu, yıllar önce bir seri katilin sığınağı olmuş, metruk bir eve yöneltir. Bu lanetli ev, yıllardır sallanan bir sırrın izleriyle doludur. Tim'in, insanın kanını donduran bir dehşet öyküsüyle yüzleşmesi artık kaçınılmazdır.

Hayaletli evlerden seri katillere, polisiyeden korkuya, ailesel yabancılaşmadan yetişkinliğe geçişin yalnızlığına dek uzanan usta işi bir roman.

Kara Ev ve Tılsım'ın yazarından...

Korku romanları yazarı Tim Underhillin ağabeyinin eşi Nancy, bilinir bir nedeni olmaksızın intihar eder. On beş yaşındaki oğlu Mark da, annesinin intiharından bir hafta sonra ortadan kaybolur. Tim'in, bu iki gizemli olaya dair araştırmaları onu,... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 2 ay
Profil Resmi
aly bir test çözdü. Sonuç: 7/7 (%100) doğru.
Alıntıyı Oku Kitabı Bul!

Bu quizde her soru birer alıntı. Alıntıyı okuyup hangi kitaptan olduğunu bilmeniz gerekiyor! Kolay gelsin!!

Bu quizde her soru birer alıntı. Alıntıyı okuyup hangi kitaptan olduğunu bilmeniz gerekiyor! Kolay gelsin!!

9 yıl, 2 ay
Profil Resmi
aly okumak istiyor.
Söylemeyeceğine Söz Ver

Jennifer McMahon'un sıra dışı romanı Söylemeyeceğine Söz Ver arkadaşlık, aile, bağlılık ve ihanet üzerine yazılmış gerilim dolu, derin iç görüsü ve güzelce örülmüş geçmişiyle kesinlikle unutulmaz bir kitap ve bir cinayet romanından fazlası. Bu unutulmaz güzellikteki romanda, bir kadının geçmişi ve geleceği karşı karşıya gelerek beklenmedik sonuçlara yol açıyor. Kırk bir yaşındaki okul hemşiresi, Alzheimer hastası olan annesi ile ilgilenmek için kırsaldaki evine dönmüştür. Geldiği ilk gece bir cinayet olur ve küçük bir kız öldürülür. Bu olay, kadının çocukluğunda yaşanan bir başka cinayete esrarengiz biçimde benzemektedir. Sınıf arkadaşları tarafından "Patates Kız" denilerek alay edip dışlanan yoksul arkadaşı Del de otuz yıl önce aynı şekilde öldürülmüştür. Del'in katili asla bulunamamış, o günden sonra küçük kız, hayalet hikâyeleri ve efsanelerde ölümsüzleşmiştir. Şimdi, yeni cinayetin soruşturması kahramanımızı karşı konulamaz bir şekilde içine çekerken, geçmişi ve geleceği korkunç, beklenmedik bir şekilde bir araya geliyor. Çünkü hiçbir şey göründüğü gibi değil Ve gençliğinin hayaletleri unutulmaktan çok uzak.

"Bir hayalet hikâyesi, polisiye ve büyümek üzerine bir masal, bu kitap sizi yetişkinlerin arkadaşlık, ihanet ve cinayetle dolu çarpık dünyasına götürüyor. Jennifer McMahon'un bu heyecan dolu kitabı, bir sonrakini hevesle beklemenizi sağlıyor." -Pam Lewis

"Bu kitaba bayıldım. Eğlendim, korktum ve bitene kadar onun esiri oldum. Elimden bırakamadım." -Sara Gran "İyi kurgulanmış, sürükleyici ve eğlenceli."
-Kirkus Reviews

Jennifer McMahon'un sıra dışı romanı Söylemeyeceğine Söz Ver arkadaşlık, aile, bağlılık ve ihanet üzerine yazılmış gerilim dolu, derin iç görüsü ve güzelce örülmüş geçmişiyle kesinlikle unutulmaz bir kitap ve bir cinayet romanından fazlası. Bu u... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 2 ay
Daha Fazla Göster

aly şu an ne okuyor?

aly şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.