Zeyyyzey

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
Zeyyyzey okumak istiyor.
Gençlik Rehberi

Sizdeki gençlik katiyen gidecek. Eğer siz daire-i meşrûada kalmazsanız; o gençlik zayî olup başınıza hem dünyada, hem kabir de, hem ahirette kendi lezzetinden çok ziyade belalar ve elemler getirecek. Eğer terbiye-i İslâmiye ile, o gençlik nimetine karşı bir şükür olarak, iffet ve namusluluk ve taatte sarfetseniz, o gençlik manen baki kalacak. Ve ebedî bir gençlik mânen baki kalacak. Ve ebedî bir gençlik kazanmasına sebep olacak.Elbette en bahtiyar odur ki, dünya için âhireti unutmasın, âhiretini dünyaya feda etmesin, hayatı ebediyesini hayatı dünyeviye için bozmasın, malâyanî şeylerle ömrünü telef etmesin, kendini misafir telâkki edip misafirhane sahibinin emirlerine göre hareket etsin, selâmetle kabir kapısını açıp, saadet-i ebediyeye girsin.

Sizdeki gençlik katiyen gidecek. Eğer siz daire-i meşrûada kalmazsanız; o gençlik zayî olup başınıza hem dünyada, hem kabir de, hem ahirette kendi lezzetinden çok ziyade belalar ve elemler getirecek. Eğer terbiye-i İslâmiye ile, o gençlik nimetine ka... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 6 ay
Profil Resmi
Zeyyyzey okumak istiyor.
Her Güne Bir Dua

Çoğu şeyin materyal olana kaydığı, içtenliklerin gündelik telaşlar arasında eridiği, dostlukların sahihliğini kaybettiği bir çağın insanı olarak, burada, herkesin avucuna vardığımız, göz ucuna değdiğimiz bu satırlarda sizin için ciddi, anlamlı, içten, sıcak ve sevimli bir gündem sunuyoruz. Dua etmek, belki de hayatımızın en hareketli ve en evrensel yanı olduğu halde, zaman içinde klişeleşen, daralan, marjinalleşen bir konuma itilmiştir.İstedik ki farkında olmadan ya da fark ederek katıldığımız bu evrensel aktiviteyi, satır satır paylaşalım, kelime kelime çoğaltalım, kalbden kalbe taşıyarak Rabbimizin katına yükseltelim.

Her Güne Bir Dua, bir taraftan size hergün için özel bir dua aktarırken, bir taraftan da dua kültürünün ince detaylarını paylaşmak, derin heyecanlarını çoğaltmak üzere tasarlandı. Her Güne Bir Dua, bir günce formunda hazırlandı. Böylece ''kulluğun özü'' olarak tanımlanan dua eyleminin her güne, mümkünse her ana yayılmasına özel bir katkı yapmayı amaçladık. Bununla birlikte günlere bakmaksızın başlayıp bitirebileceğiniz türden ya da başucu kitabı gibi başvurabileceğiniz bir dua kitabı ihtiyacına da cevap vermeye çalıştık.

Çoğu şeyin materyal olana kaydığı, içtenliklerin gündelik telaşlar arasında eridiği, dostlukların sahihliğini kaybettiği bir çağın insanı olarak, burada, herkesin avucuna vardığımız, göz ucuna değdiğimiz bu satırlarda sizin için ciddi, anlamlı, içten... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 6 ay
Daha Fazla Göster

Zeyyyzey şu an ne okuyor?

Zeyyyzey şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.