Sgurdamur

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
Sgurdamur okumuş.
Ya Bir Yol Bul Ya Bir Yol Aç Ya da Yoldan Çekil

Hayat üzerine hayaller kurarak, Hayatının yönünü ve yolunu ararken, Kim olduğunu ve ne istediğini düşünürken,Kendime yeni bir ben lazım dersen,İyi bir kitap çok şeyi değiştirebilir!Yolun tıkandığında,Yönünü şaşırdığında, Kafan karışık bir halde,Çıkmaz sokağın ortasında,Pusulasız ve haritasız kaldığında, Okuyacağın bir kitap çok şeyi değiştirebilir!Başarıyı öğrenmek : Başarının 7 temel adımı nedir? Başarıyı öğrenmek: Başarının mekanizması nasıl çalışıyor? Kendinden başlamak: Kimim, potansiyelim ne ve ne istiyorum? Hayat amacını belirlemek: Neyi Başarmalı? Yol Haritası çıkarmak: Nasıl Başarmalı? Eyleme geçmek: Nereden başlamalı? Süreci yönetmek: İşleri nasıl yürütmeli? Sonuç almak: Sonuçları nasıl yorumlamalı? Başarı için pratik stratejileri nasıl geliştirmeli? Her son yeni bir başlangıçtır!

Hayat üzerine hayaller kurarak, Hayatının yönünü ve yolunu ararken, Kim olduğunu ve ne istediğini düşünürken,Kendime yeni bir ben lazım dersen,İyi bir kitap çok şeyi değiştirebilir!Yolun tıkandığında,Yönünü şaşırdığında, Kafan karışık bir halde,Çıkma... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 7 ay
Profil Resmi
Sgurdamur okumuş.
``Vay Canına`` Dedirtmek

VAY CANINA DEDİRTMEKTOM PETERSFARKI YARATIN, HERKESE VAY CANINA DEDİRTİN...İŞADAMLARI VE YÖNETİCİLERİN ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA BİR NUMARALI KONUSU OLAN İNNOVASYON HAKKINDA, YÜZYILIN BUSINESS DÜŞÜNÜRÜ TOM PETERSTEN MÜTHİŞ İNNOVASYON ÖNERİLERİ...İş alanında geleceği görme yeteneği ile tanınan Tom Peters bize iş dünyasında ayakta kalabilmek için yenilik yapmanın ve insanlara vay canına dedirtecek iş fikirleri üretmenin gereğini anlattığı kitabında özellikle ekonomik durgunluk dönemlerinde innovasyonun önemini vurguluyor.Peters üretimin çok fazla olduğu ve dolayısıyla ürünlerin değerinin düşük olduğu durgunluk dönemlerinde iş alanında başarılı olmanın anahtarının yenilikçi fikirlerden geçtiğini gözler önüne seriyor. Yenilikçi fikirler, yalnızca bu dönemlerde değil, her zaman için benzer iş kollarında üretim yapan firmalardan bir adım önüne geçmeniz için anahtar işlevi görüyor. Dünyanın gitgide küçüldüğü çağımızda fark yaratmak giderek daha fazla önem kazanıyor ve sizi siber uzay çağına taşıyacak kapıları açıyor.Daha önce benzeri hiç üretilmemiş ürünler ile yepyeni bir piyasa oluşturmanın yollarını gösteren Tom Peters girişimcilere pratik-olmayan zamanlar için pratik bir rehber sunuyor. Her şeyin hızla değiştiği günümüz için yeni taktikler ve stratejiler anlatılan bu temel ve anlaşılması kolay kitap sizi yirmi birinci yüzyılın küresel piyasasında yeni yüksekliklere taşıyacaktır.

VAY CANINA DEDİRTMEKTOM PETERSFARKI YARATIN, HERKESE VAY CANINA DEDİRTİN...İŞADAMLARI VE YÖNETİCİLERİN ÖNÜMÜZDEKİ YILLARDA BİR NUMARALI KONUSU OLAN İNNOVASYON HAKKINDA, YÜZYILIN BUSINESS DÜŞÜNÜRÜ TOM PETERSTEN MÜTHİŞ İNNOVASYON ÖNERİLERİ...İş alanınd... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 7 ay
Profil Resmi
Sgurdamur şu an okuyor.
2050

Yeni yüzyılın ortalarında Dünya'yı neler Bekliyor? Önümüzdeki 40 yılda hangi teknolojik gelişmeler yaşanacak?
Dünya nüfusu nasıl değişecek?
Yeni güç dengeleri ne olacak?
Türkiye 'süpergüç" lüğe soyunacak mı?
Ticarette kimler başarılı olacak?
Hangi yeni enerji kaynakları kullanılacak?
Bütün bu soruların ve fazlasının cevabı Ekim ayının ilk günlerinde raflardaki yerini alacak olan 2050'de…
Dünyaca ünlü gelecek bilimci Prof. David Passig'in yeni kitabı 2050, geleceğin alacağı şekli bilimsel yöntemlerle inceleyip akıl almaz sonuçlara varan etkileyici bir kitap. Birbirinden önemli dünya liderlerinin sıklıkla danıştığı Passig'in Türkiye baskısı için özel bir önsözle kaleme aldığı 2050'yi geleceğe kafa yoran herkes zevkle okuyacak.

"Uzun vadeli düşünce insanı hata yapmaktan tabii ki alıkoymaz, ama insanın içinde bulunduğu dünyayı anlaması, kişileri istenmeyen çukurlara düşmekten kurtarabilir. Daha da önemlisi, bir daha ele geçmeyecek olanakları yakalamalarını sağlayabilir." 2050'nin çıkış noktası özetle bu… İçinde bahsettiklerine gelince; yeni dünya dengelerinden henüz bulunmamış enerji kaynaklarına, 10 yıl gibi kısa sürede Türkiye'nin de içinde yer alacağı yeni savaşlardan, geleceğin aile yapısına kadar birçok akıl almaz öngörü bu kitapta yer alıyor. Bugünün istatistiksel gerçeklerini analitik bir yöntem içinde değerlendiren bilim adamı Passig'in geleceğe yönelik tahminleri insanı hem şaşırtıyor hem de düşündürüyor. Ana uzmanlık alanı 'ileride teknolojinin geleceği nokta, bunun dünya ve hayata etkisi' olan Passig, 2050 ile bugüne kadar gerçekleşmiş onlarca öngörüsüne yenilerini ekleyecek.

Yeni yüzyılın ortalarında Dünya'yı neler Bekliyor? Önümüzdeki 40 yılda hangi teknolojik gelişmeler yaşanacak?
Dünya nüfusu nasıl değişecek?
Yeni güç dengeleri ne olacak?
Türkiye 'süpergüç" lüğe soyunacak mı?
Ticarette kimler ba... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 7 ay
Daha Fazla Göster

Sgurdamur şu an ne okuyor?

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.