Mustafa33

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
Mustafa33 okumak istiyor.
Seçme Hikayeler (Anton Çehov)

Modern hikayeciliğin kurucularından biri ve durumj hikayesinin gelmiş geçmiş en büyük üstadı olan Çehov,| eserlerinde 19. yy Çarlık Rusyasınm değişen toplumsaI| yapısını ustalıkla işler. Yazar, insanın evrensel sorunlannı| günlük yaşamın kesitlerini resmederek ve bireyi toplumlaj ilişkilendirerek 3/ansıtır. İçinde bulunduğu toplumun insanlannıj zamana veya mekâna göre, iyi veya kötü diye kategorizel etmez. İnsanları ve durumları büyük bir ustalıkla, olduklarri gibi anlatır. Dili bütün zenginliğiyle kullanır. Tolstoya Nej kadar mükemmel bir dil! Hiçbirimiz, ne Dostoyevski nej Turgenyev ne de ben bu şekilde yazabiliriz. dedirten bu dil, alabildiğine sadedir.
Çehovun en güzel hikayelerinin derlenmesiyle oluşan Seçme* Hikayeleri okuduğunuzda Çehov tarzı hikayenin nej olduğunu daha iyi anlayacaksınız.

Modern hikayeciliğin kurucularından biri ve durumj hikayesinin gelmiş geçmiş en büyük üstadı olan Çehov,| eserlerinde 19. yy Çarlık Rusyasınm değişen toplumsaI| yapısını ustalıkla işler. Yazar, insanın evrensel sorunlannı| günlük yaşamın kesitlerini ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 9 yıl, 7 ay
Profil Resmi
Mustafa33 bir test çözdü. Sonuç: 2/7 (%28.6) doğru.
Aklından Bir Sayı Tut Quiz

Aklından bir sayı tut hakkında bazı ince detayların olduğu bazı basit soruların olduğu bir quiz! Başarılar dilerim herkese :))

Aklından bir sayı tut hakkında bazı ince detayların olduğu bazı basit soruların olduğu bir quiz! Başarılar dilerim herkese :))

9 yıl, 7 ay
Daha Fazla Göster

Mustafa33 şu an ne okuyor?

Mustafa33 şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.