LadyM.

2 takip ettiği ve 2 takip edeni var. 1 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

LadyM., redline adlı üyeyi takibe aldı.
redline

Vikitap destek hatti.

Vikitap destek hatti.

1 yıl, 10 ay
LadyM. okumuş bitirmiş.
Yaban Kazı

Yaban Kazı
“Bir süre sonra o arka sokakta devrim niteliğinde değişimler yaşandı. Bir gece Suezo oradan geçerken işporta tezgâhını duvarın dibindeki yerinde görmedi. Daima sessiz olan evin civarı da o zaman revaçta olan deyimle söylersek, medeniyet gelmişçesine değişmişti.”

Modern Japon edebiyatının temellerini atan yazarlardan biri olan ve başta Yukio Mişima olmak üzere 20. yüzyıl Japon edebiyatçılarını derinden etkileyen Ogai Mori, en ünlü eseri Yaban Kazı’nda Meici Dönemi’nin yaklaşan sonunun getirdiği sosyal değişimlerin gölgesindeki Tokyo’da dokunaklı bir yaşamöyküsünü anlatıyor.

Genç yaştaki O-Tama, yoksul ve ihtiyar babasını mutlu etmek için mutsuz bir evliliği olan zengin bir tüccarla metres hayatı yaşamayı kabul eder. Japonya’nın en prestijli üniversitelerinden birinde okuyan Okada bu genç ve güzel metresle tanışıp ona âşık olunca her ikisinin de kaderi, tıpkı ülkelerinin yaşadığı gibi, hızlı, tatlı sert ve şaşırtıcı bir değişime uğrayacaktır.

Yaban Kazı
“Bir süre sonra o arka sokakta devrim niteliğinde değişimler yaşandı. Bir gece Suezo oradan geçerken işporta tezgâhını duvarın dibindeki yerinde görmedi. Daima sessiz olan evin civarı da o zaman revaçta olan deyimle söylersek, medeniyet g... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 1 yıl, 11 ay
LadyM. bir değerlendirme yaptı.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 2 yıl, 3 ay
LadyM. okumuş bitirmiş.
Çılgın (Mad, Bad, and Dangerous to Know Trilogy #1)

Alvie Knightly tam bir enkaz : Nefret ettiği bir işi , sürekli parasal sıkıntıları var ; yaptığı en iyi şey sarhoş olmak. Ama onu yıkan şeyler sadece bunlar değil. Bir de mükemmel ikiz kardeşi Beth’in , en az kendisi kadar mükemmel hayatını görmek, Alvie’nin içinde yaşadığı sefaleti daha derinden hissetmesine yol açıyor.



Beth Sicilya’da kendisini ziyaret etmesi için Alvie’ye birinci mevkii bir bilet gönderip , yakışıklı kocasından kız kardeşini havalimanından almasını isteyince Alvie çok farklı bir yaşamla karşılaşıyor. Ardından ikizinin Alvie’ye sunduğu küçük plan , beklenmedik olaylarla çok daha büyük bir entrikaya dönüşünce işler sarpa sarıyor.



Mafya bağlantıları, gizli sevgililer , kirli para…

Alvie eski işini kaybetmesine yol açan yaramazlıklarının bu yeni hayatta ne kadar gerekli olabileceğini birinci elden tecrübe diyor.



Çılgın’da heyecan dorukta!

Hemen bu sayfaların arasında sizi bekliyor…

Alvie Knightly tam bir enkaz : Nefret ettiği bir işi , sürekli parasal sıkıntıları var ; yaptığı en iyi şey sarhoş olmak. Ama onu yıkan şeyler sadece bunlar değil. Bir de mükemmel ikiz kardeşi Beth’in , en az kendisi kadar mükemmel hayatını görmek, A... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 2 yıl, 3 ay
LadyM. okuma durumunu güncelledi.
İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 2 yıl, 3 ay
LadyM., 2022 Okuma Hedefi için kendine 50 kitap hedef koydu.

Hedefe doğru 4 kitap okumuş. okuduğu kitaplar

%8
2022 Okuma Hedefi

2022'de kaç kitap okumayı hedefliyorsunuz?

2022'de kaç kitap okumayı hedefliyorsunuz?

2 yıl, 3 ay
Daha Fazla Göster

LadyM. şu an ne okuyor?

LadyM. şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.