Halim

Profil Resmi
0 takip ettiği ve 0 takip edeni var. 0 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
Halim okumak istiyor.
Gülün Sözü (Warenne Dynasty, #2)

Düşmana esir düşen güzel bir prenses, tehlikenin ortasında arzu ve sevgiyi bulabilir mi? İskoçya'nın asi ruhlu prensesi Mary, Norman işgalciler tarafından, kimliği bilinmeksizin kaçırılmıştır. Güzel olduğu kadar inatçı genç kadın, kim olduğunu düşmana açıklamamakta diretmekte, sadakatinden ödün vermemektedir. Güçlü bir Norman lordu onu kollarına aldığındaysa tutkunun ve umudun gücünü keşfedecektir. Hayatını ülkesine adamış soylu bir savaşçı, mantığına değil, aşka güvenmeyi başarabilir mi? Savaşlarla katılaşmış, cesur şövalye Stephen de Warenne, fethettiği her şeyi kanının son damlasına kadar sahiplenip savunmakta kararlıdır. Buna, ruhunun en gizli özlemlerini uyandıran, altın saçlı esiri de dahildir. Genç savaşçı, Norman ve İskoç topraklarını kasıp kavuran çatışmaların ortasında, aşkın ateşinin savaşınkinden çok daha parlak olduğunu anlamaya başlayacaktır. Yalnız ruhların ve parçalanmış ülkelerin kaderi âşıkların ölümsüz yeminiyle değişebilir mi?

"Kalbinizi esir alacak."
-Johanna Lindsey-

"Brenda Joyce engelsiz tutkular ve ateşli sahneler yaratmakta rakip tanımıyor."
-Romantic Times-

Düşmana esir düşen güzel bir prenses, tehlikenin ortasında arzu ve sevgiyi bulabilir mi? İskoçya'nın asi ruhlu prensesi Mary, Norman işgalciler tarafından, kimliği bilinmeksizin kaçırılmıştır. Güzel olduğu kadar inatçı genç kadın, kim olduğunu d... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 11 ay
Profil Resmi
Halim okumak istiyor.
Sımsıcak (Daughtry Ailesi, #1)

Bir dükü nasıl baştan çıkarırsınız?

Baştan çıkmaya meydan okuyarak...

Savaştan bir dük olarak geri dönen Rafael Daughtry, Napoléon'un ordularından çok daha korkunç bir kuvvetle çarpışmak zorunda kalınca, Rafe'in çocukluk arkadaşı Charlotte Seavers gönülsüzce de olsa ona yardımcı olmaya karar verir: Dük'ün ele avuca sığmayan ikiz kız kardeşlerine göz kulak olacaktır.

Fakat Rafe'in elinden kim tutacaktır? Çocukluğunu hatırladığı afacan kız, göz alıcı güzelliği ve derin sırlarıyla aklını çelen, çekici bir kadına dönüşmüştür. Charlotte'ın erkeklere güvenmemek için haklı sebepleri olsa da Rafe'in onu baştan çıkarma çabaları aklını çelebilecek midir?

"Bu muhteşem yazar, tutkuyu, mizahı ve derinlikli karakterleri bir araya getirerek sevginin gücünün nelerin üstesinden gelebildiğini anlatıyor. Bu dokunaklı romansı okurken hem gülecek hem de birkaç damla gözyaşı dökeceksiniz."

-Romantic Times-

Bir dükü nasıl baştan çıkarırsınız?

Baştan çıkmaya meydan okuyarak...

Savaştan bir dük olarak geri dönen Rafael Daughtry, Napoléon'un ordularından çok daha korkunç bir kuvvetle çarpışmak zorunda kalınca, Rafe'in çocukluk arkadaşı Char... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 7 yıl, 11 ay
Daha Fazla Göster

Halim şu an ne okuyor?

Halim şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.