DuyguSever50

0 takip ettiği ve 1 takip edeni var. 2 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

DuyguSever50 bir kitabın resmini değiştirdi.
Başı Bozuk

Kimsenin benimle ilgilenmediğini anladığım zaman 16 yaşındaydım. Hayatımda ilk kez bir şeyi doğru anlamıştım. İnan bana seninle de ilgilenmiyorlar. Başına gelenler sana ceza ya da ödül olsun diye değil. Hepimiz öleceğiz ve cehenneme gideceğiz. İskender dünyayı aldı ve şimdi tek hatırlanan gay olduğu. Marie Cruie laboratuarda çürüdü. Ne geliyor gözünün önüne firijit bir bakire, hayır aslında evliydi. Kimin umrunda? Demeye çalıştığım da bu zaten. Bırak ansiklopediler senden bahsetmesin, popüler olma, 2150 yılında Google'da adın çıkmasın, üst geçide ismini yazmasınlar. Ah ne gam! Beş sene önce hayal ettiğin durumda mısın? Ya da beş sene sonra hayallerin gerçek olur mu sence? Önemsiz olduğunu kabullen, mızıldamayı bırak!

Kimsenin benimle ilgilenmediğini anladığım zaman 16 yaşındaydım. Hayatımda ilk kez bir şeyi doğru anlamıştım. İnan bana seninle de ilgilenmiyorlar. Başına gelenler sana ceza ya da ödül olsun diye değil. Hepimiz öleceğiz ve cehenneme gideceğiz. İskend... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl
DuyguSever50 okumuş.
His Korsanı

Oturup gün boyu seni düşündüm. Çok sıkıldım, bunaldım, beşinci kattan aşağı baktım sık sık, kendimi düşerken hayal ettim. Düşmekten çok uçmaktı belki, bilmiyorum. Ama gün boyunca ölemediğim kesindi. O kadar sıkıldım ki bir ara, depodaki alet çantasını aldım, uzun zamandır tamir edilmeyi bekleyen birkaç şey vardı sağda solda bekleyen; okumayı bilmeyen bir okuma lambası, kendini bile ısıtamayan su ısıtıcısı, fil hafızalı bir zaman makinası, kanser olmaktan korkan bir kül tablası, hep başkalarını göstermekten yorulmuş bir ayna, birkaç yel değirmeni, buğulanmayı unutmuş birkaç bardak… Tüm bunların ortasında, bu eşyalar dünyasında bugün, ölü bir baykuşla oturup rakı içtik... O susuyor ben dinliyordum, ben anlatıyordum o dinliyordu, kafamız dumanlıydı, hayal meyal hatırlıyorum; ara ara gelip fotoğrafımızı çekiyordun sen. Ağlıyorduk. Gülmekten ağlıyorduk.

Oturup gün boyu seni düşündüm. Çok sıkıldım, bunaldım, beşinci kattan aşağı baktım sık sık, kendimi düşerken hayal ettim. Düşmekten çok uçmaktı belki, bilmiyorum. Ama gün boyunca ölemediğim kesindi. O kadar sıkıldım ki bir ara, depodaki alet çantasın... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl
DuyguSever50, AylinAkts tarafından yapılmış bir değerlendirmeyi beğendi.
Başı Bozuk

9

Ben beğendim

Ben beğendim

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl
DuyguSever50, TalipUysal07 tarafından yapılmış bir değerlendirmeyi beğendi.
His Korsanı

10

Franz Kafka - Milena'ya Mektuplardan sonra kafamın içinde güzel bir tat bırakan ender kitaplardan. Tüm tarihleri an ve an yaşadım. Damarlarımda ki kanın rengini yeniden değiştiğini hissettim. Değer verdiklerimi bir kez daha gözden geçirdim, analiz ettim. Elime sonra sigara alıp yudumladım.

Franz Kafka - Milena'ya Mektuplardan sonra kafamın içinde güzel bir tat bırakan ender kitaplardan. Tüm tarihleri an ve an yaşadım. Damarlarımda ki kanın rengini yeniden değiştiğini hissettim. Değer verdiklerimi bir kez daha gözden geçirdim, analiz et... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl
DuyguSever50 okumuş.
Kılıçların Fırtınası (Buz ve Ateşin Şarkısı, #3, Kısım 1)

George R. R. Martinin muhteşem serisi, Kılıçların Fırtınası ile modern fantastik edebiyatın istisnai başyapıtlarından biri konumuna geliyor, imgesel kurgunun büyük eserleri arasındaki yerini sağlamlaştırıyor.

İktidar mücadelesindeki beş savaşçıdan birinin ölmüş, bir diğerinin gözden düşmüş olmasına rağmen savaş tüm şiddetiyle sürmektedir. Yedi Krallıkın zor durumdaki hükümdarı Joffrey, Demir Tahtta oturmaya devam etmektedir. En amansız düşmanı Stannis, takip ettiği büyücü kadının kurbanı olmuş ve bozguna uğramıştır. Nehirovadaki Genç Robb, Kuzeye hükmetmekte; Daenerys yaşayan son ejderhalarla beraber kana bulanmış bir kıtayı katetmektedir. Rakipler son hesaplaşma için harekete geçerken büyük bir yabanıl ordusu, efsanevi Ötekilerle birlikte medeniyetin merkezine doğru ilerlemektedir.
Diyarda sükûnet, Yedi Krallıkın kılıçların fırtınası ile sarsılmasıyla mümkündür

Zengin bir hayal dünyasının ürünü boyutuyla çağdaş fantastik edebiyatın ümit verici örneklerinden.
Publishers Weekly

George R. R. Martinin muhteşem serisi, Kılıçların Fırtınası ile modern fantastik edebiyatın istisnai başyapıtlarından biri konumuna geliyor, imgesel kurgunun büyük eserleri arasındaki yerini sağlamlaştırıyor.

İktidar mücadelesindeki beş savaşçıda... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 10 yıl
Daha Fazla Göster

DuyguSever50 şu an ne okuyor?

DuyguSever50 şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.