Domattez

Profil Resmi
3 takip ettiği ve 1 takip edeni var. 6 değerlendirme yapmış.

Son Aktiviteler

Profil Resmi
Domattez, Melodram adlı üyeyi takibe aldı.
11 yıl, 6 ay
Profil Resmi
Domattez, marskedisi adlı üyeyi takibe aldı.
11 yıl, 6 ay
Profil Resmi
Domattez okumuş.
Barnabas İncili

İsa dedi:Fakat benim tesellim, hakkımdaki her batıl düşünceyi yok edecek ve dini tüm dünyaya yayılıp (tüm dünyayı) kontrolüne alacak olan Elçinin gelmesindendir. Çünkü böyle vad etmiştir. Allah (C.C.) İbrahime ve bana teselli veren onun dininin sona ermeyecek ve Allah tarafından el değmeden korunacak olmasıdır.Kâhin karşılık verdi: Allahın elçisi geldikten sonra (daha) başka peygamberler gelecek mi?Hz. İsa cevap verdi: Ondan sonra Allah tarafından gönderilen gerçek peygamberler gelmeyecek ama, pek çok yalancı peygamber gelecek; ki ben buna üzülüyorum. Çünkü Şeytan Allahın adaletli hükmüyle onları yerlerinden kaldıracak da, kendilerini, benim kitabımı bahane edinip gizleyecekler.Kâhin dedi ki: Mesihe ne ad verilecek ve hangi işaretler onun gelişini ortaya koyacaktır?İsa cevap verdi: Mesihin adı hayranlık uyandırır Çünkü Allah ruhunu yaratıp da, göksel bir nur içine koyduğu zaman ona (bu) adı kendisi vermiştir.Allah dedi: Bekle Muhammed; çünkü senin uğruna cenneti, dünyayı ve yığınlarca yarattığı yaratacağım içlerinden seni elçi yapacağım, öyle ki kim seni kutsarsa kutsanacak, kim seni lanetlerse lanetlenecektir. Seni dünyaya göndereceğim zaman kurtuluş elçim olarak göndereceğim. Senin sözün gerçek olacak. O kadar ki, gök ve yer düşecek. MUHAMMED Onun kutlu adıdır.O zaman kalabalık Ey Allah, bize elçini gönder. Ey Muhammed, dünyqanın kurtuluşu için çabuk gel.

İsa dedi:Fakat benim tesellim, hakkımdaki her batıl düşünceyi yok edecek ve dini tüm dünyaya yayılıp (tüm dünyayı) kontrolüne alacak olan Elçinin gelmesindendir. Çünkü böyle vad etmiştir. Allah (C.C.) İbrahime ve bana teselli veren onun dininin sona ... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 6 ay
Profil Resmi
Domattez okumuş.
Kayıp Kitap Barnabas`ın Sırrı

80lerin başında Hakkarinin Kelo Memo Dağının yakınındaki Uludere Mağarasında köylüler, avlanmak için yazın yaylaya çıktıkları vakit, zeminden epey aşağıda, geniş bir oda büyüklüğündeki loş mağarada bir taş lahit bulurlar. Lahdin kapağını açtıklarında mumyalanmış bir ceset, bir tomar papirüs ve bazı eşyalar görürler.
Köylüler, Dünyayı yerinden oynatacak bu keşfin farkında olmadan üzerinde Aramice yazılar olan papirüsleri sobada yakmak üzere yola koyulurlar. Yolda giderken Papaz Marcelliusla karşılaşırlar. Papaz Marcellius gördüklerine inanamaz ve oracıkta yere yığılır. Papazı güçlükle kendine getiren köylüler onu da yanlarına katarak kiliseye giderler.
Mercellius kitabın kapağını çevirdiğinde Ben Kıbrıslı Barnabius. Tespihe layık âlemlerin Rabbından bütün olarak, Ruhül Kudüsle Meşahaya vahyolunan İsadan duyduğum... 48 yıl sonunda... Dördüncü nüsha... ifadeleriyle karşılaşır.

80lerin başında Hakkarinin Kelo Memo Dağının yakınındaki Uludere Mağarasında köylüler, avlanmak için yazın yaylaya çıktıkları vakit, zeminden epey aşağıda, geniş bir oda büyüklüğündeki loş mağarada bir taş lahit bulurlar. Lahdin kapağını açtıklarında... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 6 ay
Profil Resmi
Domattez okumuş.
Göğe Bakma Durağı

İkimiz birden sevinebiliriz göğe bakalım
Şu kaçamak ışıklardan şu şeker kamışlarından
Bebe dişlerinden güneşlerden yaban otlarından
Durmadan harcadığım şu gözlerimi al kurtar
Şu aranıp duran korkak ellerimi tut
Bu evleri atla bu evleri de bunları da
Göğe bakalım

İkimiz birden sevinebiliriz göğe bakalım
Şu kaçamak ışıklardan şu şeker kamışlarından
Bebe dişlerinden güneşlerden yaban otlarından
Durmadan harcadığım şu gözlerimi al kurtar
Şu aranıp duran korkak ellerimi tut
Bu evleri atla bu evleri de bunla... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 6 ay
Profil Resmi
Domattez kütüphanesine ekledi.
Abra Kadabra

Delia Hopkins babası ile birlikte yaşayan, arama kurtarma çalışmalarında önemli görevler alan, nişanlısı ile görünürde huzurlu bir hayat süren biridir. Bir gün olmadık bir anda geçmişine ait bazı şeyler hatırlamaya başlar: Hayal meyal annesini, babası ile bitmek tükenmek bilmez tartışmalarını hatırlar ve sonunda sarsıcı bir gerçekle yüzleşir: Annesi babasının dediği gibi ölmemiştir, babası onu daha küçük bir kızken annesinden koparmış ve farklı bir şehire kaçırmıştır. Annesinin de ortaya çıkmasıyla Picoult romanlarında alışık olduğumuz yüksek tempolu mahkeme sahneleri ve aile bireyleri arasındaki duygusal çekişmeler başlar. Picoult bu kitabında sadakat, iyi ebevyn olmak, doğru tercihte bulunmak gibi temalara dair önemli ipuçlarını okuyucuyla paylaşıyor ve kararı yine onlara bırakıyor. Suçlu kızı için bütün hayatını değiştiren ve alkolik bir anneden onu koparan baba mı yoksa kötü de olsa bir anne olarak üzerine düşenleri çok sonradan öğrenen ve af dilemeye hazır anne mi? Delia'nın hikayesi son derece ilgi çekici.

Delia Hopkins babası ile birlikte yaşayan, arama kurtarma çalışmalarında önemli görevler alan, nişanlısı ile görünürde huzurlu bir hayat süren biridir. Bir gün olmadık bir anda geçmişine ait bazı şeyler hatırlamaya başlar: Hayal meyal annesini, babas... tümünü göster

İşlemler için giriş yapınız veya kayıt olunuz
· 11 yıl, 6 ay
Daha Fazla Göster

Domattez şu an ne okuyor?

Domattez şu anda kitap okumuyor.

Favori Yazarları (0 yazar)

Favori yazarı yok.