Baskı

Yatak

Bu, Yatak eserinin bir baskısıdır.Tüm baskıları gör
Basım Tarihi2011-12-01
Sayfa Sayısı296
FormatKarton Cilt
ISBN-139786056260407
Puan7.5/10 (24)

Etiketler

Açıklama

2010 To Hell with Prizes Ödülü Belki de haklıdır. İnsana mucizevi bir kalp verip, sonra da onu milyonlarca ufak parçaya ayıran bu şey, hayat mı? Beklemeniz söylenen hiçbir şeyin gerçekleşmemesi? Eğer hayat buysa, yataktan çıkmaya değer mi? ''Yıllardır okuduğum en iyi roman'' Guardian ''Sersemletici, yenilikçi ve gözlerinizi yaşartacak kadar güzel'' Esquire Mal Ede olağanüstü bir çocuk. Yerinde duramayan, kuralları umursamayan, merakı asla tükenmek bilmeyen özel bir ruh o. Hayatı yudumlamak değil, kana kana içmek istiyor. Büyüdüğünde inanılmaz biri olacağı her halinden belli. Oluyor da aslında; sadece herkesin tahmin ettiği şekilde değil: Mal yirmi beşinci yaş gününde yatağa giriyor ve bir daha hiç çıkmıyor. Takip eden yirmi yıllık destansı hareketsizlik Mal'i dünyanın en şişman insanına dönüştürürken, bu metamorfoza günbegün tanık olan annesi, babası, küçük erkek kardeşi ve kız arkadaşı bambaşka insanlara dönüşüyorlar. Anlatıcılığını Mal'in kardeşinin üstlendiği Yatak, sıra dışı bir adamın daha da sıra dışı dönüşüm hikayesi üstünden, sevmenin, kaybetmenin ve ailenin insan hayatındaki etkilerini sorguluyor. Barındırdığı kara mizah ve sersemleten öyküsüyle Yatak, İngiltere'nin son yıllarda çıkardığı en etkileyici kalemlerden David Whitehouse'un ilk romanı.

Puan dağılımı

7.5/ 10
24 puan
10
1
9
3
8
7
7
10
6
2
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Puanlar bu eserin tüm baskılarına aittir.

8/1023.08.2016

Baskı: Yatak

http://moonlightcat13.blogspot.com/2016/08/yatak-david-whitehouse.html

9/1005.05.2014

Baskı: Yatak

Çok güzel bir kitaptı. Sade ve ilgi çekiciydi. Söylenecek çok şey var kitaba dair ama şimdilik bunları söylemeliyim.

7/1007.09.2013

Baskı: Yatak

Bence güzel bir kitaptı.İlk başta sürekli yatakta yatan biriyle ilgili ne olabilir ki filan diyor olabilirsiniz ama güzel kitaptı.sonunu çok sevdim :) okunabilir bence

9/1015.09.2012

Baskı: Yatak

"Babam bir keresinde bana, " Birini sevmek onun ölmesini izlemektir." demişti." Bu kitaba söylenecek aslında hem çok az şey hem çok şey var. O kadar güzel ki... Sevgiyi buram buram hissettirmiş yazar. Son sayfalarda dolu gözlerimle okudum... Kesinlikle harika ve kesinlikle tavsiye ediyorum.

8/1022.03.2012

Baskı: Yatak

Tragedya dolu bir kitap.

Tüm yorumları eser sayfasında gör →

Benzer Kitaplar

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...