Baskı

Düşler ve Hayaller (Pregnancy & Passion #3)

Basım Tarihi2013-01-01
Sayfa Sayısı112
FormatKarton Cilt
Puan7.3/10 (11)

Etiketler

Açıklama

DÜŞLER VE HAYALLER - MAYA BANKS Devon Carter, birlikte olduğu ilk erkekti. Ashley evliliğinin sonsuza dek süreceğine, çok mutlu olacaklarına inanıyordu. Oysa evliliği, babasının Devon’la yaptığı iş anlaşmasının maddelerinden biriydi, o kadar. Ashley bunu öğrenince yıkıldı ama ne olursa olsun evliliğini sürdürüp kendisini Devon’a sevdirmeye karar verdi. Devon’sa Ashley’in eski halini, o cıvıl cıvıl, neşeli kadını özlüyordu. Ashley’in yaşama sevincini tekrar kazanması için elinden geleni yapacaktı. Bunu sadece Ashley için değil, yakında doğacak bebekleri için de yapmak zorundaydı.

Puan dağılımı

7.3/ 10
11 puan
10
0
9
2
8
3
7
4
6
0
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Puanlar bu eserin tüm baskılarına aittir.

5/1027.05.2017

Baskı: Düşler ve Hayaller (Pregnancy & Passion #3)

Devon Carter yapacağı otel için iş anlaşması yapacağı adamın bir şartı vardır. Devon'ın kızı Ashley ile evlenmesi. Devon için bu önce bir anlaşma olsa da sonra işler tabi ki değişir. Ashley için ise durum farklıdır onun istediği sevdiği adam ile mutlu bir evliliktir. Anlaşma önce ikiliyi çıkmaza soksa da ikili olayın üstesinden gelmeyi başarır. Klasik bir konusu vardı merak etmeden ne olacağını bilir gibi okudum zaten kısa olduğundan hemen bitti. Ashley'i bir türlü sevemedim seride en az beğendiğim kitap diğer kitapları daha çok sevdim.

9/1008.09.2015

Baskı: Düşler ve Hayaller (Pregnancy & Passion #3)

Evet, bir Maya kitabı daha okunup bitti. Gerçi ben seriye en sondan başladım, e-kitap olarak hangisi çıkıyorsa öyle gideceğim sanırım. Serinin ilk 2 hikayesini bilmiyorum, serinin tamamını okuyanlar en son kitap güzel demişlerdi, diğerleri biraz sönük kalıyormuş. Açıkçası ben 3.'yü 4.'den daha çok beğendim. Belki ana karakterlere daha ısındığım için olabilir. Ayrıca kurgusu da diğerine oranla daha hoşuma gitti.

7/1009.01.2013

Baskı: Düşler ve Hayaller (Pregnancy & Passion #3)

Güzel bir hikaye idi..

8/1004.01.2013

Baskı: Düşler ve Hayaller (Pregnancy & Passion #3)

Çok güzeldi, romantik bir aşk hikayesiydi resmen. Kısacık tutulması çok üzücüydü gönül isterdi ki daha uzun olsun daha keyifli okunsun ama yazar böyle uygun görmüş. Yazarın okuduğum ilk kitabıydı ve kalemini sevdim. Okuyucuyu sürükleyici bir kalemi var yazarın .. Tavsiye ederim okuyun ben beğendim eminim sizde beğenirsiniz :))

Tüm yorumları eser sayfasında gör →

Benzer Kitaplar

Düzenleme Geçmişi

Yükleniyor...