Yükselen Şarkı

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Başpatroniçe olan Paige Mahoney bunun için büyük bedeller ödedi ama daha işi bitmedi. Jaxon saf değiştirdi. Düşmanları Paige'in ufak bir hatasında tepesine binmek için bekliyor. Muhalif sesler durmuyor. Bazılarına göre Paige gerekli gaddarlığı gösteremiyor. Oysa ki Paige daha büyük bir sorunu çözmeye uğraşıyor. Durugörücüler büyık tehlikede ama bazıları bunu kabul etmemekte. Artık saklanmak çözüm değil. Savaşmanın tam zamanı. Yoksa yıkım tüm durugörücüleri yakalamak üzere. Paige çevresinde güvendiği insanları toplasa da Gardiyan ile işler iyi gitmiyor. Güvensizlik tohumları ekildi çünkü. Ranthen kendi müttefikleri için yeraltı diyarına gidecek. Refaimleri ikna etmek ise kolay olmayacak. 🕢🕓
Elimden bırakamadan okudum kitabı.Hep bir aksiyon halindeydi kahramanlarımız. Londra da başlayan hikaye önce Manchester sonra da Edinburgh'a devam etti. Son noktada ise heyecan tavan yaptı. Paige karakter olarak bazen beni yıprattı ama her zaman kendini toparlamayı bildi. Diğer karakterlerde haklarını verdiler.
Mecera burada bir virgül koydu. Yeni macerayı ise merakla bekleyeceğim.
#kitapalıntısı "Taşa dönüşecektim. Buradaki insanlar için,büyükannem ve dedem için,kendim için. Sion'u paramparça edecektim, tıpkı onların sevdiğim ülkeyi parçaladıkları gibi. Hayatımın geri kalan her bir gününü alsa da."

geri ileri