Yüksek Gerilim (Myron Bolitar, #10)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Harlan Coben; sevgili ruh yazarım yine kalemini konuşturmuş. Kendisinin her kitabı bir numara fakat Myron Bolitar serisinin de benim için yeri ayrıdır.
Bu kitapta Myron, temsil ettiği tenisçi Suzze'nin küçük bir ricasını kabul eder ve kendini tam bir karmaşanın içinde bulur. Olayların içine 16 yıldır görmediği kardeşi, onun eşi ve yeğeni Mickey de bir şekilde dahil olur. Ve Myron babasına söz verdiği üzere kardeşini bulmak zorundadır. Myron ve arkadaşları olayı çözmek ve kardeşini bulmak için ellerinden geleni yaparlar. Myron ve Win yine tehlikeli durumlarla karşılaşır ve işin içinden sıyrılmayı başarırlar.
Serinin son kitabı yine bir sonrası için insanı hevesle bekleten bir final yapmış. "Acaba son kitap mı?" diye düşünürken bazı sonuçlanmayan olayların( Win'in gelmemiş olması, Myron'un nişan ve evlilik durumu gibi) olması beni sevindirdi. Demek ki devamı gelecek diye düşündüm. Belki de Mickey Bolitar serisin de cevap bulacaklardır, bilemiyorum. Her durumda da yeter ki Coben yazsın diye düşünüyorum. Hangisi olduğunu farketmez. Sevgili ruh yazarıma hiç torpil yapmadan kitabına hak edilmiş güzel bir 10 puan veriyorum.

geri ileri