Yokyer

En Son Değerlendirmeler

9 puan

'amerikan tanrıları' ndan sonra en güzeli budur bence.

11 yıl, 10 ay
10 puan

10 puanı gerçekten hakediyor. Bir Gaiman başyapıtı.

10 puan

gerçekten çok etkili

11 yıl, 10 ay
9 puan

Kapak yazısını beğendiyseniz , kitabı da beğeneceksiniz.

Profil Resmi
10 puan

Bu kitap bende biraz Alice Harikalar Diyarında ve Imaginarium of Doctor Parnassus tadı bıraktı. Tek kelimeyle harikaydı, uzun zamandır okuduğum en zengin fantastik romandı. Neil Gaiman da an itibariyle en sevdiğim yazarlar arasına terfi etti. Mutlaka okunmalı.

9 puan

Aşağıtaraf'ın bir parçası olmamak mümkün değil. Door, Carabas, Avcı sanki benle birlikteydi okurken.
http://pumpkinturta.blogspot.com/2013/03/yokyer-neverwhere.html

10 puan

gaiman'ın daha önce mezarlık kitabını okumuştum beklentilerimin hepsinin karşılayamamıştı ancak bu kitap başka birşeydi. Bu kitabın başlarında da sıkıldım ancak sonradan beklentilerimin bile üzerinde birşeyle karşılaştım. Harry potter'dan sonra hiç güzel bir kitap okuduğumu hatırlamıyorum ancak bu aralarında en güzeliydi. Yazarın diğer kitaplarınıda sipariş ettim. :)

10 puan

BBC'de yayınlanan mini-series'i de izlenmeli. Hatta filmi yapılmalı bence... Okuduğum en eğlenceli kitaplardan.

5 puan

Mini dizisinin ilk bolumune bir yerde denk gelmistim ne zaman ve neredeydi hic hatirlamiyorum. Diziyi seyrettigimde biraz zorlama bir kurgu oldugunu dusundugumu cok iyi hatirliyorum. Maalesef kitabi okurken de daha farkli hissedemedim. Berbat diyemem, Neil Gaiman farkli bir yazar ve her yazarin iyi olabilecegi gibi vasat olarak nitelendirilen eserleride olur. Su ana kadar okudugum Neil Gaiman eserleri icerisinde benim icin vasat olani Yokyer...

7 puan

Yer yer durağan olduğunu düşünsemde sonradan elimden bırakamadım. Şiddetle tavsiye ederim.

9 puan

Tim Burton filmini yapmalı.

10 yıl, 5 ay
Profil Resmi
10 puan

Door hoş bir karakterdi. Kitabın sonu Gaiman'ın sevdiği gibi masalsıydı. Bir süre tahtanın üzerine işaretler çizip kapıyı açmaya çalıştığımı inkar etmeyeceğim.

8 puan

Bu kitaptan beklentim çok yüksekti. Nedenini bilmiyorum. Bazen böyle saçma sapan beklentilerim olabiliyor, sanırım hepsi kitap kapaklarından dolayı. Kahpe Bizans... Sonunu tahmin etmiştim, hatta kitabın başlarında(böyle de zekiyim). Neil'in iki kitabını okudum şimdiye kadar aslında-evet,sonunda ititraf ediyorum-iki kitabı da beklentimin çok aşağısındaydı. Kötü demiyorum kesinlikle, benim beklentim çok çok çok yüksekti. Kıyamet Gösterisi'ni okuyup Neil hakkındaki nihai kararımı vereceğim. O zamana kadaaaar.... Naparsanız yapın :DdDDdd

8 puan

Kitap akıcı ve hoştu bence. Fantastik ögeler fazla olduğu için sevmeyenler olabilir ama bence fantastik ögeler çok güzel renk katmıştı. Gaiman seven herkesin okuması gerek.

9 puan

http://kitapsevinci.blogspot.com.tr/2014/07/yokyer-neil-gaiman.html

10 puan

Harika bir atmosfer, harika bir kurgu, harika bir roman. Son zamanlarda okuduğum en iyi şey. Daha önce okumadığım için pişmanım. Neil Gaiman'ın okuduğum 3 ya da 4. romanı ama içlerinde en iyisi tartışmasız buydu. Kesinlikle okunmalı, okutulmalı.

8 puan

Filmi yapılası bir roman.
Ben Neil Gaiman'in romanlarını çok eğlenceli buluyorum. Biraz çocuk romanı gibi olabiliyor bazıları ama kesinlikle eğlenceli ve orijinal.
Dili çok çok sade, karakterler çok güzel kurgulanmış. Bence tek sıkıntısı kısa olması. Fantastik ögeler işin içine girince ben biraz uzun olsun istiyorum. Kısa olunca birçok şey havada kalabiliyor.
Masalsı eğlenceli birşeyler arayanlara tavsiye ederim.

8 puan

Aslında ben bir devam kitabı gelir mi umudu içindeyim. Sanki buna müsait bitirilmiş kitap. Eh ne diyelim. Umarım gelir, biz de okuruz.

4 puan

Anladigim kadariyla doğa ustu seyler ilgimi çekmiyor.

9 puan

Yer yer zorlama çözümlerle dolu olsa da inanılmaz sürükleyici ve lezzetli bir roman okudum. Neil Gaiman'ın neden Amerika'da bir rock star gibi ilgi gördüğünü her kitabında daha iyi anlıyorum. Gerçekten her eseri efsane.

6 puan

Harry Potter tarzı olmaya çalışmış da olamamış gibi gelen bir kitaptı. Genel olarak beğenmedim, daha farklı olabilirdi. Okumaya değen bir kitap değildi..

geri ileri