Yeşil Süvari -I. Kitap-

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Güzel romandı. eksikler vardı ama bana ikincisi ve üçüncü romanda düzelecek hissi verdi

Profil Resmi
8 puan

Hikaye aynen arka kapakta yazılanlar şeklinde başlıyor ve sonrası olay döngüsü harika ilerliyor.Her satırı okurken heyecanınızı yenemiyorsunuz.Kitap gayet akıcı ve hoş. Olaylar birbirini kovalıyor.Karigan ı çok sevdim. Evin tek çocuğu annesi ölmüş babası tüccar biraz erkekvari ve gözü pek bir kız.Onada Yeşil Süvari olmak yakışır. Üstlendiği görevi tamamlayıp tamamlayamayacağını merak ediyor insan.Krala kurulan tuzak ve şifreli bir mektup. Olaylar hiçç bitmiyor.

Yazarın "Ölüm Oyunu" adlı kitabıyla aynı kitaptır kendisi ben serinin devamı sanıp almıştım neyseki değiştirebildim. Lütfen ama lütfen bu serinin devamı gelsin.Daha Kariganın görevi bitmedi ve Kral Zack i merak ediyorum.İkinci kitapta daha güzelmiş gibi geliyor bana..yayınevi sesimi duyunnn:))

7 puan

Anlatımı akıcı ve güzel bir kitaptı.

10 yıl, 11 ay
9 puan

Şu an kitabın resmine bakmayın:-) bu kitap sizi düşündüğünüzden daha çok etkileyecek, demedi demeyin...

10 yıl, 10 ay
1 puan

kitap önce güzel başlıyor fakat sonra iş çok sarpa sarıyor ve anlatış hiç iyi değil

9 puan

Okudum güzel bir kitaptı. Hoşumada gitti. Ama bu kitabın Ölüm oyunu kitabıyla farkı ne? Yani iksininde konusu aynı yazıyor. Acaba yazar sonradan adını değiştirip tekrardan mı bastırdı kitabı? Birde şöyle bir durum söz konusu, orjinal kitap aldım indirimden ama kapağı bambaşka, geçenlerde başka bir kitap aldım bir baktım kapakları aynı ve ikiside orjinal kitap. :D Kısacası kitabın kendisi konusundan daha karışık arkadaşlar. :D

geri ileri