Yemin

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
5 puan

gereksiz hızlı ilerleyen bi kitap.. 3lemeler 5lemeli kitaplaramı alıştığım için diyorum ama yok. kitapta bir çok kopuk yer var. bir paragrafta önemli biri yeni ölmüşken hemen satır altında kızımız başka bir mekanda çıkıyor karşımıza. yazarın ilk acemilik kitabı olduğu bariz şekilde ortada.

10 puan

Kitap hakkındaki yorumuma nereden başlayacağım bilmiyorum. Ama sanırım vermek istediği mesajlardan, kardeşlikten, dostluktan başlayabilirim sanırım. O kadar güzel işlenmiş ki her şey. Ama aşk biraz yetersiz kalmış. Kitabın hacmi daha fazla olsaydı gayet güzel işlenebilirdi belki. Ama bunun dışında Charlie'nin kardeşine olan bağlılığı müthişti. Ve kitapta beni en çok etkileyen kısım Charlie'nin yer yer bencillik yaptığını fark edip bunu yaptığı için kendinden nefret etmesi oldu. Bundaki etken belki de o kısımlarda kendimi görmem oldu. Sırf bu yüzden bile tam puan verebilirim bu kitaba- ki zaten verdim:D

Profil Resmi
9 puan

HA-Rİ-KAY-DI!!!! Neden neden daha önce okumadım ben bu kitabı! Kızıyorum kendime :/ Hikayeyi çok sevdim, çok farklıydı. Yazar ve kitap favorilerim arasına girdi bile.

Şimdi bekle 2. kitabı :(( 2013'de çıkacakmış bir de böhüüüü :'((

11 yıl, 10 ay
8 puan

söylenicek çok söz yok :)

5 puan

Sıradandı. Beklentiye girmezseniz belki daha çok beğenirsiniz.

5 puan

Çok klasik. Distopyalarda zaten hep aynı şeyler yinelenip duruyor. Hepsi birbirine benziyor. Bu da o kitaplardan biri işte.

9 puan

Vay be farklı bir kurgu okumayalı oldu bir hayli :)

Değişik tarzda birşey okumak isteyenler okusun bence zira araya farklı türler sokmak her zaman iyidir ;)
Devamını çabucak getirir dex umarım güzel bir seri :)

geri ileri