Yağmurla Gelen Mutluluk (Puddle Jumping #1)

En Son Değerlendirmeler

7 puan

176 sayfacık bir şey zaten, çoğunluk beğenmiş ve belki reading slump'tan çıkmama da yardımcı olur diye başladığım bir kitaptı.

Öncelikle; o nasıl bir çeviridir yareppim. Kitap kısa zaten diye baştan savma hazırlanmış olabileceğini tahmin ediyorum sadece, yoksa o haliyle nasıl okuyucuya sundunuz ya? Google çevirinin başına geçip mi çevirdiniz? (internette çeviriyi gör kısmına bastığınızda karşınıza çıkacak tarzda cümlelere rastlamanız mümkün!) Okurken bir yandan çevirinin nereden gelmiş olabileceğini kestirmeye çalışıyorum, bir yandan yazım hatalarını gözümle düzeltiyorum. Allahım kriiiiz!

Çevirinin suçu da yok değil bu puanda ama özellikle Lilly'yi sevemedim ben ya. Tüm dünyası Colton'ın etrafında dönüyor. Yapmacık gelen kısımlar vardı biraz da.

Velhasıl-ı kelâm; imkanınız varsa orijinalinden okumanız gereken, uzatsaydı belki yazarın altından kalkamayacağı ama daha iyi de olacak potansiyele sahip, eser efendim...

7 puan

Beklentimin birazcik altında kaldı.😞 Kitabın içeriğiyle ilgili yorum yapmayacagim fakat sonu çok aceleye gelmişti.Yetişkin hayatlarina dair iki karakterinde son durumlarini öğrenmek isterdim.Zaten 170 sayfa incecik bir kitap.Yazar istese çok rahat uzatabilirmiş.Eğer Colton'in kitabi çevrilirse belki bir şeyler ögrenebiliriz.Bekleyip göreceğiz 😃

7 puan

Güzel, hoş bir hikaye ve sıcak bir anlatımı var, okunabilir. Abartılacak kadar birşeyi yok bence.

10 puan

Bu yılın en iyi kitaplarından biriydi belki de. Detaylı yorumum için lütfen ziyaret ediniz
https://missoykununguncesi.blogspot.com.tr/2016/07/yagmurla-gelen-mutluluk-puddle-jumping.html

geri ileri