Vittorio (New Tales of the Vampires, #2)

En Son Değerlendirmeler

9 puan

Vampir kitaplarına karşı olan ilgim bu kitapla başlamıştı . Çok iyi :)

Profil Resmi
10 puan

Kac kez okudugumu hatirlamiyorum bile, harika bir kitap.

Profil Resmi
7 puan

Bu kitabı okumadan önce vampir romanlarını hiç sevmeyen ve çok absürt bulan biriydim. Bütün düşüncem değişti!

4 puan

Ailesi vampirler tarafından katledilen Vittorio bir şekilde sağ bırakılıyor.Intikam için onların peşine düşüyor.Ölmesini engelleyen Ursula(o da vampir)`ya da aşık oluyor tabi. İşin içine melekler falan da girdi bi ara. Umduğum gibi gelişmedi olaylar..

Profil Resmi
8 puan

Anne Rice gerçekten vampir konulu kitapların ustası. Arkadaşımın hediye etmesi yoluyla kütüphanemde bir yere, akıcı ve bir o kadar da güzel üslubu,konusuyla zihnimde de unutulmayacak bir köşeye sahip oldu. Vampir kitabı okumak istiyorsanız Anne Rice'dan okuyun derim.

4 puan

Vampir kitaplarında hoşlanan ben bile kitabı zorlaya zorlaya bitirdim elimde kaç gün süründü bilmem.Birde kitabı romeo ve jülyetle kıyaslamışlar ya pes diyorum shakespeare'in kemikleri sızlamıştır.

4 puan

çok tarihçeydi... :(

2 puan

Yarım bırakmamak için çok uğraştığım ama acayip sıkıcı uslübu ile -belki çeviridendir- bırakılmak zorunda olan kitap.

11 yıl, 11 ay
1 puan

hııımmmm

8 puan

Anne Rice ı seviyorum :)

10 puan

Kitabı elime aldığımda Vittorio'nun kız olduğunu düşünmüştüm ama okudukça erkek olduğunu anlıyorsunuz zaten :) Orda bir şaşkınlığım oldu :)
Vittorio ve Ursula 'nın aşkı beni etkiledi . Başlarda biraz sıkılmıştım ama ortalara doğru heyecanla okumaya başladım. Bir an önce sonuna gelsem diye baktım ve bitirdim.
Tek kelimeyle çok güzel bir romandı . Okumanızı öneririm.

6 puan

kitabın başlarında epeyce bir süre karakter kadın mı erkek mi anlayamamıştım, beklediğim gibi bir kitap da çıkmamıştı, tarihi yönü ağır basıyordu. Beklediğim gibi çıkmamasına, karakterin cinsiyetini bir süre çözemememe rağmen bir şekilde beğendiğim bir kitap oldu. Kitaptaki meleklerin tasfirinden etkilenmiştim. Biraz sıkılmayı göze alarak okunabilecek bir kitaptı.

Profil Resmi
8 puan

Alışılmışın dışında, tekrar tekrar okunası bir vampir hikayesi. Madalyonun öbür yüzünü merak edenler için..

10 puan

Etkilendiğim kitaplardan biri. Günümüzün klasik vampir romanlarindan ağır olan bir kitap. Yazarın vampirleri, bu dünyayla tanişmama vesile olmuştur. - Lestat -

7 puan

okuduğun en iyi vampir romanıydı. beni bu derece etkileyen yanıysa bir rönesans vampririni anlatıyor olmasıydı sanırım. belki bu açıdan biraz tarihi bir roman olduğu bile düşünülebilir.

geri ileri