Ve Dağlar Yankılandı

En Son Değerlendirmeler

2 puan

diğer kitaplarındaki duygu yoğunluğunu kesinlikle hissedemedim. olaylar birbirinden çok kopuk. bir olay başlıyor ve sonu ne oluyor belli değil. romanın kahramanlarından sadece kız kardeşe yer verilmiş ama çoğu yerler kopuk. abinin ise sadece evlendiğini öğreniyoruz. en azından sonu tatmin eder dedim ama o da tatmin etmedi. açıkçası ben sevmedim.

Profil Resmi
5 puan

Biraz vasat kaldığı bir gerçek

6 puan

On ve arka kapagina bayilarak aldigim kitap..Abdullah ve Peri..abisini cok seven ben olarak buyuk beklentiye girdim.karakterler cabuk buyutulmus..zaman hizla gecti.ve ben o gecen zamanda abimi kaybetme korkusunu daha fazla yasamak isterdim.

7 puan

Kitapta o kadar çok karakter vardı ki konu çok dağıldı ve beni hikayeden uzaklaştırdı. Ayrıca çok fazla ölüm vardı. Halit abinin kitaplarında hep olan bir şey. Ve elbette konu Taliban'a değdi. Ne zaman Taliban El-Kaide dışına çıkacak merak ediyorum. Tabii anlatım dili güzeldi. Bu işi çözmüş. Yazarın daha ilginç konularla bizi şaşırtmasını bekliyorum.

8 puan

Hep bir gerçek yaşamın acı hikayesi... Okunmaya değer ama Uçurtma Avcısı ve Bin Muhteşem Güneş'in önüne geçemez

3 puan

çok dağınıktı karakterler ilk iki kitapta aldığım tadı alamadım açkçası

10 puan

İçinde birçok hayat barındıran farklı bir hikaye içinde hikaye diyebilirim.Keyifli okumalar; yazar yine kalemini ustalıkla konusturmuş...

10 puan

Tam anlamıyla mükemmel bir kitap. Herkese tavsiye ederim. Henüz kitabın yarısındayım ve bitmemesi için savaş veriyorum :)

6 puan

Hiç beklediğim gibi değildi , yarısından sonrası çok sıktı zor bitirdim..

8 puan

Surukleyici...akici bir dille yazilmis iyi kurgulanmis hayatin icinden bir oyku..

7 puan

hikaye o kadar parçalanmış ki bir ara nasıl toplayacak korkusu yaşadım

Profil Resmi
5 puan

Kitabi begenerek okudum. Fakat karakter sayisi beni cok yordu. Ilk Hosseini kitabimdi. Diger kitaplarini da okumak istiyorum.

7 puan

Diğer kitaplarındaki tadı bulamadım

Profil Resmi
5 puan

İlk iki kitaptaki tadı vermedi beklentilerimi karsılamadı
ve kitaptaki zaman hataları da cabası
ama yinede sürükleyici ve dramatikti

3 puan

Yazar o kadar fazla sayıda karakteri anlatmaya çalışmış ki; hiç biri tam olmamış.. Okurken bazı yerlerde birbirlerine karışıyorlar. Okunmasa da olur..

7 puan

güzel..ama bir'uçurtma avcısı'değil..

5 puan

Kitapta hikayesini bilmesek de olur diyebileceğimiz çok fazla karakter vardı. Zaman algısı farklıydı, bazı olaylar çok hızlı gelişti. Okunmayacak kadar kötü değil ama, okunmasa da olur.

Profil Resmi
5 puan

Başlangıçta hikaye çok güzel, merakla okuyorsunuz.. Ancak sonlara doğru çok fazla karakter katılıyor, her birinin kocasının, çocuklarının, arkadaşlarının, hatta arkadaşlarının çocuklarının isimleri derken derken karıştırıyorsunuz.. Bir isim ikinci kez geçtiğinde 3-5 sayfa geriye gidip bu kimdi, kimin çocuğuydu dediğim olmuştur...

10 puan

khaled hasseını en çok bayıldığım yazardır ve çok beğenerek diğer kitaplarını da okudum hem hüzünlü hem heyecanlı...

4 puan

yazarın diğer kıtapları Uçurtma avcısı ve Bin muhteşem güneşe güre kurgu daha zayıf kıtabı okurken dönüp dönüp tekrar okuduğum cok yer oldu.Olayları ve kişileri anlamak zaman alıyor

Profil Resmi
4 puan

Ben beğenmedim. Öncekiler gibi değil.

Profil Resmi
7 puan

önceki 2 kitabındaki tadı alamadım, bazı bölümler gereksiz anlatılmış, bütüne uymamış gibi geldi.

7 puan

Yazara yakışan bir kitap değildi.

7 puan

yorumum
http://egemvekitaplarim.blogspot.com.tr/2014/04/bahar-okuma-senligi-3.html

Profil Resmi
6 puan

Diğer iki kitabına bakarak çok da sürükleyici değildi. Bir süre sonra kimin hikayesini dinlediğinizi takip edemiyorsunuz. Yinede okunur.

10 puan

Afgan yazar müthiş anlatımıyla insanı kitabın içine çekiyor. Üç kitabı da birbirinden güzel. Gerek olay örgüleri, gerek dil, betimlemeler. Mutlaka okunması gereken kitap listelerine girmeli tüm kitapları.

8 puan

İçerisinde bir çok olay barındırıyor ki çoğu seni mutlu etmeyen son ile bitiyor. Lakin hayatta böyle değil mi? İşte bu yazarı bu yüzden seviyorum. Yalın hayat, doğru ve yanlışıyla hepsi bir arada...

Profil Resmi
10 puan

Güzel bir kitaptı.

10 puan

Bir Khaled Hosseini klasiği daha. Bu adamın her kitabına bayılıyorum. Gerçi Bin Muhteşem Güneş'te sıkılmıştım aslında o kitabı pek sevmemiştim. Her neyse işte çok iyiydi bu kitap.

4 puan

sonunda yarım bırakmadan bitirebildim bu kitabı...yazar bunu ne amaçla yazmış acaba, özellikle 'bin muhteşem güneş' ten sonra...dağınık, amaçsız, oku oku sıkıl

geri 1 | 2 | 3 | 4