Uzak Ülke

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Ben olsam ne yapardım??

6 puan

Fena değildi. Kapak çok güzel ve tatlı ama belki de farklı bir kurgu beklediğimden bilmiyorum fazla beğenemedim. Kitap kendilerine Amish diyen bir hıristiyan topluluğu hakkında. Ben onlar hakkında hiçbir şey bilmediğimden olsa gerek kitabı bilim kurgu sanarak almıştım. Öyle değildi. Ama onlar hakkında bayağı bir şey araştırdım yani bana faydası oldu. 6 puanın sebebi ise kitaptaki yüzeysellik. Yani en azından bana öyle geldi. Josh'u bu kadar severken onun etkisine kapılarak orada kalmaması kızımızın gücünü gösterse de, ondan bu kadar kolay ayrılıp Daniel'e dönmesi- ya da dönmemesi- bana çok yüzeysel geldi. Ayrıca kitabın sonu da çok belirsiz yazar bizim hayal gücümüze bırakmış ama ben öyle sonlardan hoşlanmıyorum. Kitap kızın sonsuz olasılıklarıyla bitiyor. Ben karakterlerin akıbetini merak ettim ama elbette bunun bir cevabı yok :/ Her ney okuyup okumamak tamamen size kalmış.

9 puan

Amishleri öğrendim bu kitapla, Eliza'yı sevdim. Biraz yüzeysel olabilir ama güzeldi. Sanki kitabın devamı varmış gibi bitti. Kim bilir vardır belki de..

6 puan

Kitabın konusu oldukça değişik.açıkçası bize çok uzak bir kültürü ele almış.daha önce dostluk ekmeğini okuduğum için Amishlerle ilgili azda olsa bilgim vardı.Bu kitap sayesinde pek çok şey öğrendim.Buradaki yorumlarada katılıyorum.Çok yüzeysel ve okurken size duygu yoğunluğu hissettirmeyen kitaplardan biri.Sonu gerçekten devamı varmış gibi bitti.Bende bu tarz kitapları sevmiyorum.Tüm bunlara rağmen oldukça akıcı bir kitap.Benim için ne iyi ne kötü, orta karar bir kitaptı.

geri ileri