Üç Başlı Ejderha

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
9 puan

"Üç Başlı Ejderha", unutmamayı salık veren, günümüzün sakatlanmış insanını gözler önüne seren, okunması elzem bir kitap. Leylâ Erbil okumak, onu anlamaya çalışmak, işaret ettiklerini görebilmek, onun çok katmanlı yazınında yolunu kaybedip kaybedip bulmak eşsiz bir deneyim.

http://oklapkutuphanesi.blogspot.com/2013/05/leyla-erbil-uc-basl-ejderha.html

7 puan

"(...) Leyla Erbil'e Türk edebiyatında modernlerin klasiği denebilir. Onu hiçbir sınıfa sokmak mümkün değildir.Ne mutlak bir feminist ne de bağnaz bir komünisttir.Leyla Erbil sadece kendisidir ve insani, edebi bir mercidir." Erika Glasen.
Kitabın arka kapağında Erika Glasen duygularıma tercüman olmuş. Ben bu kadar iyi anlatamazdım. Okuduğum ilk Leyla Erbil kitabı, keşke daha önce okusaymışım dediğim bir kitap oldu. Yazarın tarzı çok farklı ben çok beğendim hele araya serpiştirdiği tarihi kısımlar çok hoşuma gitti.Diğer kitaplarını okumayı sabırsızlıkla bekliyorum.

1 puan

İnsanı zorlayan, yoran ve bıktıran bir kitap. Leyla Erbil okumaya başlamak için iyi bir tercih olmadı. Yılanlı sutun hakkında verilen tarihi bilgilerin olduğu bölümler dışında kitap kocaman bir boşluk. Beni ilgilendirmeyen bir iç çekişmenin, basılı hali.

geri ileri