Tutkuların Pençesinde (Immortals After Dark, #3)

En Son Değerlendirmeler

10 puan

yazarın sıkı bir takipçisiyim artık... bu kitapta harikaydı... bir paranormal romance kitabında aradığım herşeyi bulduğum bir kitap oldu...
çook büyük bir keyifle okudum....

10 yıl, 10 ay
6 puan

kırmızı kapaklar için yaptığım genellemenin bir istisnası. Çok sevemedim. İlk kitap kadar hoşuma gitmedi

Profil Resmi
5 puan

İlk kitabın gazıyla , hemen almalıyım buda harikadır dedim.

Ve okuduktan sonra yanıldığımı gördüm.

Kitabın bazı kısımlarında o kadar çok sıkıldım ki atlayarak gittim.

Bir üçüncü kitabına daha şans veririm ama yine hüsranla sonuçlanırsa gerçekten üzülürüm.

Çok kötü değildi ama muhteşemde değildi.

6 puan

Ben bu kitabı beğendim . Bu böyle güzelse herkes 1. kitabı kadar iyi olmadığını söyledi bende 1. kitabı okumak için heycanlıyım hadi bakalım . Güzel bir kitap daha eklenmiş oldu . Sadece biraz sıradandı ama sıkıcı değildi...

10 puan

Bu seri hakkında olumsuz yorumlar çok duymuştum ama demek ki neymiş, kendin okumadan karar vermeyecekmişsin. İstisnalar dışında tabi.

Kresley Cole, bu tür için favori yazarlarımdan biri oldu. Kalemi çok iyi, ilk ve ikinci kitabın çevirileri de çok güzeldi. Çok karakter var, çok fazla tür var ama hiç karıştırmadan rahatça uyum sağlayabildim. Karakter fazlalığı olayların fazlalığına da neden oluyor bu sayede tempo da hiç düşmüyor.

İlk kitaptan tanıdığımız Merhametsiz Kaderin ve Sebastian Wroth'un hikayesi, ilkinden daha farklı daha aksiyonlu ve daha nefes kesiciydi. Evet, her kitapta çıta atlayan serilerden biri Immortals After Dark.

Kaderin, öldürmek için gittiği Sebastian'ın yanında, uykusundan uyanan duygularının yoğunluğundan dolayı şaşkına döner, geçirdiği bir trajedi sonrasında dileği kabul olmuş ve yüzyıllar boyunca hiç bir şey hissetmeden sadece savaşarak hayatını geçiren Kaderin için bu imkansız, kabullenilmesi çok zor bir durumdur, zaten kitap boyunca sürekli tereddüte düşüyor bu konuda.

Sebastian ise serinin belki de en uysal karakteri olmaya aday. Hayatı boyunca sessiz, çok okuyan, iyi bir komutan ve savaşçı olmasına rağmen kadınlarla olan ilişkileri hiç gelişmemiş bir vampirdir. Ağabeyi tarafından zorla vampire dönüştürüldüğü için kendini dış dünyadan izole ederek yaşamını sürdürür. Tabi, kaderin onu öldürmek için şatosuna gelene kadar.

Türü sevenler için iyi ve doyurucu bir seri olduğunu düşünüyorum. Tavsiye ederim.

geri ileri