The Perfect Play (Play by Play #1)

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
8 puan

http://www.kitabisevda.com/2012/04/perfect-play-play-by-play1.html

Çok samimi, hareketli ve aynı zamanda romantik bir kitaptı. Özellikle aile için şakalaşma olan kitapları ayrı bir seviyorum. Kitap okurken bana biraz Breaking Dawn ve Shades Of Grey'i hatırlattı. Breaking Dawn çünkü Nathan adlı bir çocuk var ve yakışıklı kızın hayatına giren yeni bir erkek. Shades Of Grey çünkü kızımız zengin hayata adımını atıyor, çok seksi bir adam var. Benlki okuyanlar benim gibi bunu düşüneceklerdir.

Kitap çok kıcı, pek komik olduğunu söyleyemesem de beklentilerimi karşılayan bir kitaptı. Tek sorun tavşanlardan beter olmalarıydı. Ayrıca anlayamadığım bir çok spor terimi vardı. Hani şu bildiğimiz amerika da elle oynanan futbol.
Dikkatimi çeken başka bir öğe ise tam tamına kötü bir karakterin olmamasıydı. Liz'e yarı kötü diyebiliriz. Ama tam manasıyla kötü bir karakter göremedim.

Tara 16 yaşında hamile kalıp çocuğunu tek başına büyütmüş bir annedir. Bİr gün davet düzenlerken ünlü fdutbolcu aynı zamanda playboy olan Mick ile tanışır aralarında hızla gelişen ilişki. Liz, yani Mick'in menejerinin Nathan'ın babasının uyuşturucu satıcısı olduğunu ifşa etmesiyle olaylar kötü bir sonuca gider

geri ileri