Teklif

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Tam anlamıyla muheşem bir eser,çevirmenede buradan kucak dolu sevgiler,çeviriyi ruhunu katarak yapmış.Yazar tam anlamı ile fenomen diyaloglar,mizah harika idi.Esere serpiştirilen erotizm ise tam kararında idi.Ne diyeyim hoşgeldin Judith Ivory.Koridor muhteşem bir iş çıkarmış..

9 puan

Konusunu beğenip merak ederek aldığım ve iyi ki okumuşum dediğim harika bir kitap. Çeviri ve kurgu mükemmeldi. Judith Ivory bu kitabıyla takip edeceğim yazarlar arasına girmiş bulunuyor.

11 yıl, 10 ay
Profil Resmi
9 puan

Kitap genel olarak çok güzel.başları birazcık sıkıcı gelebilir ama daha sonra elinizden bırakamayacaksınız....

Profil Resmi
8 puan

Eğlenceli ve farklıydı :)

Profil Resmi
8 puan

Mick Ortaçağ romanlarındaki diğer esas oğlanlardan farklı olarak mizahi yönü kuvvetli bir karakterdi. Edwina ile roman boyunca uğraşması, aralarındaki çekim satırlara çok güzel aktarılmış.

Bu tarzı sevenlerin kaçırmaması gereken bir kitap, şiddetle tavsiye ederim:)

10 puan

Çok bilinen bir yazar değil ülkemizde ama ben iki kitabınıda çok büyük zevkle okudum :)

Sevgilerle,

7 puan

Kitabın başlarında sıkıldım ancak sonralara doğru okurken çok eğlendim. Mick'in Edwina'ya karşı tavırları,sözleri çok hoştu. :D
Sonralara doğru kitap insanı beklenmedik bir biçimde şaşırttı -açıkçası ben kitabın sıradan bir aşk hikayesi olacağını düşünmüştüm.- Sonu da dahil olmak üzere güzel bir kitaptı :)

Profil Resmi
7 puan

Eğlencesi bol herşeyi tadından olan bir kitaptı.Alışılmışın dışında olsada keyifle okudum.

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
6 puan

Başlarda sıkılıp " Of bu ne ya! " demedim değil ama ilerleyen sayfalarda biraz daha katlanılabilir hale geldiği için okunabilir.

6 puan

Edwina, babasının mesleğini yapan bir dil bilimcidir. İnsanların şivelerini inceleyip onlara güzel konuşma dersleri verir. Anne ve babası ölmüştür. Yaşı büyük olmasına rağmen evlenmemiştir. Evde kalmış sayılır. Ailesi öldükten sonra tüm mal varlıkları babasının kuzeni olan düke geçmiştir. Huysuz,taş kalpli kuzeni Edwina'ı kabul etmez. Yasal yollarla ailesinin evlerinden birini alarak idare etmiştir. Saygın lord ve leydilere konuşma sanatı öğrettiği işinde çok iyidir. Bir gün bulunduğu terzide bir olay olur. Fare yakalayıcısı bir adamla tanışır ve başı belaya giren adamın konuşması ilgisini çekince kendisini olayların içinde bulur. İki kişi adam hakkında iddiaya girince oda bu fare yakalayıcısı Mick'e düzgün konuşmayı öğreteceğine dair iddiaya girer. Altı hafta içinde Mick'i bir asilzadeye çevirecektir.

Mick Tremore soylu değildir.Hayatı boyunca birlikte olduğu en soylu kadın Lordlar kamarası üyelerinden birinin karısıdır. Bir gün bir terzide çırağa kur yaparken bir fare ortaya çıkar ve korkup telaşa kapılan kadınları sakinleştirip fare arama görevi ona kalır. Fareyi ararken uzandığı yerde aynadan bir müşterinin bacaklarını görür. Harikulade bir çift bacak dikkatini çeker ve sahibinin teklifi daha çok ilgisini çeker. Edwina'nın teklifi önce hoşuna gitmese de yararına olduğunu düşünerek kabul eder.Birbirinden tamamen zıt ikili bir araya gelince mücadeleye başlarlar ve birbirlerine duydukları çekim de işin içine girince kaçmak imkansız olur.

Mick alışık olduğumuz erkek karakterlerden farklıydı.Bu kez zengin bir erkek kahraman yok.Fazla olay olan bir kitap değil bu yüzden okurken sıkılmamak elde değil. İkili arasında eğlenceli konuşmalar,atışmalar olsa da severek okuduğum bir kitap olmadı.

6 puan

Konusunu beğendim ama kitabı nedendir bilmem sevemedim.Okurken çoğu yerde sıkıldım.Sonunu tahmin edebileceğiniz bir kitap.Yazarın çirkin kitabını okuyup okumamakta kararsız kaldım.Bence bundan çok daha güzel kitaplar var.O yüzden elinizin altında yoksa okumasınızda olur diye düşünüyorum.

geri ileri