Takkeli Firavunlar

En Son Değerlendirmeler

8 puan

Kitabı bitirip kapağını kapadıktan sonra yemin ederim sinirden ağladım. Her birimiz bu ülkede hala nefes alabiliyorsak yemin ederim şanslı olduğumuzdan... Ülkenin tayyip erdoğan ve saz arkadaşlarından öncesini baz alarak nasıl bir uçuruma sürüklendiğini, tasdikli delilli anlatmış kitap. Tansı çiller ve mesut yılmazın cahil cahil davranışlarından tutunda, ihlas holding vurgununa, cemaat yapılarının oluşum ve ilerleyişi hakkında bin bir türlü pislik ve rezaleti bu kitapla idrak edebileceksiniz. Dil okadar muazzam ve kelimeler öyle özenle seçilip ironi yapılmış ki. Man kafa bir insan bile gerçekleri görebilir. Bu kitap piyasaya çıktığı an ortalığın şöyle bir karışması lazımdı. Karışmadı. Neden derseniz millet okumuyor çünkü.... Bu kitabı okuduktan sonra ciddi derecede gelecek kaygım arttı.

10 puan

Sabahattin Önkibar, gençliği ülkücü camiada geçmiş bir yazardır. Ayrıca kendisi TGRT nin eski Ankara temsilcisi olmakla birlikte ihlas holding in sahibi rahmetli Enver Ören in de bir nevi başdanışmanı sıfatındadır. Pozisyonu gereği Türkiye de başbakanlık yapmış bir çok ismin özel uçağında yer almış, yurtdışı gezilerine katılmış olan yazar bu kitabında hem bu isimlerle ilgili hem de cemaat çizgisinde yayın yapan bir gelenekten geldiğinden dolayı Türkiye deki bir çok cemaatle ilgili bugüne kadar hiç duymadığınız bilgiler vermektedir. Kısacası bu kitabı OKUMADIYSANIZ ÇOK ŞEY KAYBEDERSİNİZ.!!!

Not: Yazarı şu sıralar ulusal kanalda yapmış olduğu başarılı programlarıyla ve aydınlık gazetesindeki yazılarıyla tanımaktayız. Kendisinin programlarını ve yazılarını sürekli takip eden biri olarak düzgün bir vatan evladı olarak tanımlıyorum. Zaten yazar dinci yayın organlarında yer almasına karşın onlardan olmadığını kitabında her fırsatta dile getirmektedir.

6 puan

en son okuduğum kitap. Özellikle enver örenin çıkar için siyasetçilere mavi boncuk dağıtması benim için ilginç geldi. ayrıca türkiye de saygın iş adamların çıkarları için düşdükleri gülünç durumlar ve siyasetcilerin cambazlıkları okunması gerek bir kitap bence

9 puan

Medya ve siyaset ilişkisine dair birinci ağızdan hikayeler. Şaşırmak, hayret etmek ve lanet etmek serbest.

geri ileri