Suflör

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Muhteşem bir kitaptı sonuna kadar keyifle okudum.

5 puan

Söze nasıl başlayacağım tereddüt ediyorum ama bu kitabın beni çok etkilediğini söylemem gerek. Yazarın ilk kitabı olup bu kadar detaylı harika kurgulanmış olması açısından çok önemli bence bu büyük bir başarı ve bunda yazarın bu alandaki eğitiminin katkısı çok ollsa gerek. Kitabın adı özellikle ilk dikkatimi çekti elime aldıktan sonra sayfalar arasında uçtum sanki, elimden bıraktığımda ise sürekli aklımda dönüp duruyordu, akıcı merak aksiyon temposuyla başarılı kurgusyla tahminlerimde yanıldığımı fark ettiren şok eden o finaliyle övgüye değer olduğunu düşünüyorum. Eğer polisiye romanla içiçe geçmiş psikolojik gerilimle oluşturulmuş olay örgüsü ilginizi çekiyorsa düşünmeden başlayın.

10 puan

Yine okumakta çok geç kaldığım bir kitap ile karşınızdayım.

Olaylar, beş küçük kızın sadece sol kollarının toprağa gömülü bir şekilde bulunmasıyla başlıyor. En büyükleri sadece on üç yaşında olan Debby. Anneke. Sabine. Melissa. Caroline. .

Ve bulunması gereken bir altıncı kurban !!!

Başından sonuna kadar soluk soluğa okuduğum her yönüyle mükemmel bir kitaptı. Müthiş bir kurgu. Kitabı okumadığım anlarda hep aklım ondaydı "ben şimdi buralarda başka başka işlerle uğraşıyorum kim bilir neler oluyor oralarda" diye geçirdim hep içimden.

Ben bayıldım ve eğer hala okumayan varsa şiddetle öneriyorum...

geri ileri