Steve Jobs

En Son Değerlendirmeler

7 puan

İyi bir biyografi..
Okuduktan sonra gaza gelip kendime bir MacBook Air almama neden oldu. Bu yüzden 3 puanını kırdım :)

6 puan

gayet güzel bir biyografi, tüm detayları ile Jobs ın portersi çıkarılmış ayrıca bu vesileyle bir işadamının, bir Zen'in, bir babanın, bir evlatlık çocuğun ve bir mucidin dünyhasına girebiliyorsunuz.

9 puan

Yüzyılın en büyük CEO'su olarak gösterilen adamın (ki kitabı okuyana kadar bende hayranı idim) aslında ne kadar iğrenç bir insan olduğunun anlatıldığı kitap. :))) Büyüksün reis!!!

Profil Resmi
10 puan

Okumayan çok şey kaybeder.

10 puan

olumlu-olumsuz bütün detayların yer aldığı bir kitap. tarafsız bir biyografi.

11 yıl, 11 ay
10 puan

Muhteşem bir çeviri. İlgi duyanlara kesinlikle tavsiye ederim. İlham veren bir kitap

Profil Resmi
5 puan

Adam zekiymiş başka açıklaması yok. Çok fazla da okumaya gerek yok aslında. Feyz alınacak bir hayat arıyorsanız bu sizin kendi hayatınızdır unutmayın! Geçmişinize, başarılarınıza bakın, hareketlenin kafi. Kitabı yarım bıraktım.Başından sonu belli.

9 puan

Teknoloji ile haşır neşir herkesin okuması gereken mükemmel bir kitap. Çocukluğundan günümüzde en ince ayrıntısına kadar yazılmış. Çok beğendiğim nadir kitaplardan.

Profil Resmi
9 puan

Mükemmel bir biyografi yazarından mükemmel bir anlatım.

Sitede gözükmese de Benjamin Franklin'in biyografisi de çok güzeldir.

9 puan

"Noktaları ileriye bakarak birleştiremezsiniz, ancak geriye bakarak birleştirebilirsiniz." Hayatınızda bir şeyler olmuşsa belki de olması gerektiği içindir. Müthiş bir hayat hikayesi, Jobs ın hayata bakış açısı ve vizyonu hayranlık uyandırıcı...

8 puan

İnsanda mükemmeliyetçilik duygusunu karşısındakilere kabul ettirmek için elinden gelen her türlü duyguyu uygulayan bir adamın hikayesi. Kimi zaman kendisinden nefret ettiren kimi zamanda şaşkın bakışlar attırtıp kendisini beğendirten bir adamın hayatı anlatılıyor. Şimdiki teknolojimizin sınırlarını estetiğini bozdurtmadan yaptırtan biri. Okudukça şaşıracaksınız.

geri ileri