Sonsuza Dek (The Selection, #3)

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Öncelikle kusura bakmayın bir süredir vikitap kullanımını bırakmıştım. Neyse ki yeniden başlamaya karar verdim =) Kitaba gelecek olursak açıkçası uzuuuun zamandır merakla beklediğim bir kitaptı. Dolayısıyla kitabın çıkmasıyla kütüphanemde yerini alması bir oldu=) Kısaca değerlendirmem gerekirse hala serinin en iyi kitabının ilk kitap yani "Beni Seç" olduğunu düşünüyorum. Ama en azından bu kitapta Elit'dekinin aksine Amerika ne istediğini biliyordu. Bu da bir gelişmedir diyorum =) Hepinize iyi okumalar...

8 puan

kitabın sonunu beğenmedim çok üstün körüydü.

8 puan

Bütün sinir bozukluklarının giderildigi bir son oldu. Mutlu sonla bitmesi beni çok mutlu etti. kötünün cezasını alması da çok mutlu etti. İlginç olmaması gereken oldu şeyler de oldu ama güzel bir son oldu :)

8 puan

Diğer iki kitaba göre final kitabının daha uzun olmasını beklerdim. Konu ve olaylar güzel olsa da çok kısa işlenmiş.

Profil Resmi
8 puan

İlk ve ikinci kitabı daha güzeldi. Aspen'i ben daha çok seviyordum ama Maxon da romantizmden geri kalmıyor. Son kitapta son 20 sayfada çok olay geçmiş ve bana biraz saçmalamış gibi geldi ama genel olarak sevdim. Peri masalı gibi bitirmişler kitabı.

9 puan

Beni Seç ve Elit'ten sonra serinin son kitabını okumak çok keyifliydi.İlk defa bu tarz bir seri okuyorum ve konu sizi içine çekiyor.Bu yüzdendir seçime bir tanık olduğunuzu hissediyorsunuz.

Profil Resmi
10 puan

-Dikkat spoiler-
İNANAMIYORUM. Bu yazar insana kalp krizi geçirtmek istiyor. Bunlar ne biçim son bölümler. Valla bir ara gerçekten Kriss'le evlencek sandım. Yemin ediyorum şok geçirdim. Hatta bir ara ağladım. Onun dışında asiler ve America'nın keşfettiği diğer şeyler kitaba romantizmin dışında da bir şeyler katmış ancak biraz sönük kalmış. O yüzden pek asilerin saldırılarına dikkat çekememiş yazar. Ama ben kitaba böyle de aşığım. :)))

9 puan

Serinin tüm kitaplarının yorumunu blogta bulabilirsiniz.

http://kralicekitap.blogspot.com.tr/2014/10/seri-yorumu-secim-serisi-kiera-cass.html#more

2 puan

sıkıcı ve gereksiz bir 3. kitaptı..hepsini tek kitapta toplayıp araya daha anlamlı diyaloglar ekleyip daha keyifli bir kitap ortaya çıkartılabilinirdi bence..başladım diye okudum ama tavsiye etmiyorum kimseye..

8 puan

Serinin en iyi kitabıydı.Akıcıydı.Hiç ara vermeden okumak istedim
Bir yandan serinin bittiğine üzülüyorum.Çok basit bir konusunun olmasına rağmen yazarın anlatımı ve gelişen olaylar sayesinde güzel zaman geçiriyorsunuz.
Bir yandan da America ile Maxon'ın arasının bir iyi bir kötü olmasından,America'nın tutarsızlıklarından sıkılmıştım.Neyse ki America son kitapta topladı kendini biraz.
Asiler hakkında bilgiler öğrenmemiz ve son sayfalarda gelişen olaylar kitaba renk katmış.
Serinin sonu ilk kitaptan beri tahmin edilebilirdi zaten.
The Heir merakla bekliyorum.Zaten Dex kısa zamanda çıkaracakmış.

7 puan

Beni seç kitabına başladıktan sonra America'nın Aspen ve Maxon arasında karasız kalması Seçim serisinden biraz soğutmuştu aslında. Bu kitabın başlarında da aynı şeyleri yaptı America.Sevmiyorum böyle kararsız davranışları seviyosan birini seviceksin açgözlü gibi gelmişti America bana Ama America gerek kızıl saçlarıyla gerek gözleriyle gerçekten çok güzel olduğunu kanıtladı bana bu yüzden davranışlarına biraz torpil gösteriyorum ) son kitabın sonlarında "kitap bitmesin nolurrr " moduna girdim. Maxon'ın sevgisi o kadar içten geldiki adeta Maxon'a aşık oldum :DaSsZf bana değişik duygular yaşatan bir seriydi. Sevdim keşke bitmeseydi çok çabuk bitti gibi geldi Kısacası okuyun arkdslr .s.s.ss

10 puan

Bence bitebilecek en güzel şekilde bitti ve açık ara farkla seride en sevdiğim kitap oldu. Hala bu konunun, bu dünyanın hatta bu karakterlerin harcandığı görüşündeyim. Bu kurguyla çok bambaşka şeyler yapılabilirdi. :D Her neyse, sağlık olsun. Yine de güzeldi. :D

10 puan

MAXON ! America doğru seçimi yaptı ve sonunda bir leydi. Kitabı yanlışlıkla bitiriyorsunuz.

7 puan

Okumasamda olabilir diyeceğim ama okuduğum içinde pişman olmadığım bir seri oldu benim için. Her zaman bir şeyler eksikti... özellikle America karakterine gıcık olduğumu söylememe gerek yok sanırım ;) ve Maxon... ahh Maxon, sırf senin için bir yıldız daha veriyorum bu kitaba. Yazarın anlatımı güzel. Komik ve eğlenceli ama mükemmel olması için yeterli değil. Daha fazla şey katabilirdi bu seriye. Boş zamanı olanlar için öneririm ^^

7 puan

Yorumum; http://morduslerkitapligi.blogspot.com.tr/2017/07/sonsuza-dek-kiera-cass-kitap-yorumu.html

8 puan

Bir seriyi daha bitirmiş bulunmaktayım.En başından beri Maxon'ı sevmiş olsamda finalde açıkçası beni sinir etti.America artık bana saçımı başımı yolduracaktı.Kitaplardaki böyle kadın karakterler beni deli ediyor.Genel olarak final kitabı bence biraz zorlama olmuş.Bazı yerlerde sıkıldım :( Ancak bu seriyi seviyorum bitincede inanılmaz üzüldüm.Bu seriyi daha çok distopya türünde sevenlere tavsiye ederim :D

8 puan

Genel olarak eğlenceli, aşk dolu bazen de olaylı - ki, ben hala anlamış değilim nasıl saray orası elini kolunu sallayan giriyo valla, bir kere iki kere de değil sayısını unuttum o derece cok bi de - bir serii..

Aslında aşk üçgeni olan konuları hiç sevmem ama bu seri hakkında o kadar çok yorum okudum ki merak ettim başladım. Müthiş akıcı, sürükleyici bir serii sadece 2 günde seriyi bitirdim resmen. Sevdim mi? sevdim sanırım aşk üçgeni olmasa daha da çok sevecegim bir seri olurdu.

geri ileri