Sonrası Şiir Gibi (The Sullivans, #2)

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Sullivan Ailesinin ikinci macerası da bitti. Bu hikayede ailenin en büyük oğlu Marcus ile Pop Yıldızı Nicole'in hikayesi vardı.Serinin İlk Kitabı uzun Yağmurlardan Sonra'dan konusunu daha çok beğendim. Yazarın kalemi güzel fakat erotik sahneleri çok uzun yazıyor. Bu da çok hoşuma gitmedise de aşırı da rahatsız etmedi.
Konunun daha fazla işlenmesini tercih ederdim.


Beyaz Dizi okumayı seviyorsanız bu yazarı da seveceğinizden eminim.

Hafif bir romans okumak istiyorsanız tavsiye edebilirim.Bu seri bana hafif de gelse tam da kafa dağıtmak için birebir bence. Marcus'un başlarda Nicole'i kırmasına rağmen aşkına sahiplenmesi ve kararlılığını sevdim.Güzel bir hikaye idi.
Gelecek hikaye İtfaiyeci kardeş Gabe'in onu da okumak istiyorum..Sullivan ailesini okumak çok hoşuma gitti...Sevdim..

Smith - Aktör
Marcus - Şaraphane sahibi
Chase - Fotoğrafçı
Ryan - Pro beyzbol oyuncusu
Zach - Oto servis zinciri sahibi
Gabe - İtfaiyeci
Lori Dansçı / kareograf
Sophie - Kütüphaneci



Sullivans Ailesi.
1. The Look of Love (Uzun Yağmurlardan Sonra)
2. From This Moment On (Sonrası Şiir Gibi)

http://hulyami.blogspot.com.tr/2014/08/sonras-siir-gibi-bella-andre.html

5 puan

Serinin ilk kitabına göre biraz daha okunabilir (ama çok değil) bir kitaptı benim için. Anlatımı yine çok akıcı bulmadım doğrusu. Konu ilerler ilerler sona doğru adam der ki; "Kariyerinin stratosfere kadar yükselmesi ve Fizan'da bile gösterini yapmanı istemeleri hiç garip değil." Ben bundan sonraki sayfaları nasıl okuyup sonuna geldim hatırlamıyorum. Son onüç sayfayı okumamış bile olabilirim :) Yani sonuç: benim için vakit kaybı :(

4 puan

Sullıvan ailesinin en büyük oğlu Marcus' u un hikayesini anlatıyor kitabımız.Serinin ikinci kitabı da aynı birinci kitapta ki gibi tesadüfen tanışan günübirlik gönül eğlendirme diye başlayan ama sonrasında ciddi aşka dönüşen Marcus ile Nicola'nın romantik ve oldukça gereksiz cinsellikle ( benim fikrim) betimlenen aşk hikayesi. Yani benzer kitaplar elbetteki okudum ama bu kitap sanki biraz vasat gibi okuduğum diğer yazarların aynı tür romanlarına göre.Biraz devrik bir cümle oldu ama sanırım ne demek istediğimi de anlatabilmişimdir. Tabi ki hızlı okunabilen , merak uyandırmayan ve okuyup bitirdiğinizde başka kitaplar gibi öyle bilinçaltınızda iz bırakmayan cinsten olduğunu nacizane düşünüyorum. Okumak isteyene gerek anlatım dili gerek yazı puntosu açısından tavsyie edebilirim..

7 puan

serinin ilk kitabı beni çok sıkmıştı..bir hikaye yoktu ancak 2. kitabı beni yanılttı. çerezlik bir kitap 1 günde bitirilebiyor ve ailenin diğer üyelerinin hikayeleri ile serinin devamının daha da güzelleşeceğini umut ediyorum...

5 puan

Bir günlük değil bir kaç saatlik beyaz dizi kıvamında çerezlik bir hikaye. Yazar her kitapta kalemini biraz daha iyileştiriyor.

geri ileri