Son Pişmanlık

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Tek kelimeyle harikaydı... Best seller olmamış bir kitabı sadece arkasına bakarak aldım ama iyi ki almışım dedim kendime bir kez daha! Öylesine akıcı ve güzeldi ki... Christian'ın hatasını anlaması, baba rolünü istlenmesi, Elizabeth'e olan aşkı... Büyülendim. Okurken, her satır beni ayrı ayrı içine çekti. Çok başarılı buldum ve çok ağladım...

10 yıl, 11 ay
10 puan

Son Pişmanlık indirimde görüp aldığım kitaplardan biriydi.Ama kitabın bu kadar güzel olacağını hiç tahmin etmemiştim. Kitap o kadar akıcıydı ki su içmeye bile kalkmak istemedim kendimi öyle bir kaptırmışım ki hemencecik bitirverdi böyle kitapları daha çok seviyorum. Kitabın konusu arka yazısından da anlaşılıyor ama ben yinede kısa bir özetle anlatacağım.

Elizabeth ve Christian birbirlerine delicesine aşık iki üniversite öğrencisi. Christian çok zengin bir aileye sahip Elizabeth ise yoksul ve hep para sıkıntısı çekmiş güzel bir genç kız. İkisininde hayali aynı iyi bir avukat olmak. Elizabeth hamile olduğunu söyleyerek ilişkilerini tehlikeye atmak istemese de olan olur ve Christian Elizabeth'e iki seçenek sunar. Ya bebek ya ben! Elizabeth tercihini yapar ve araya 5 yıl girer. Christian koskoca 5 yıl sonra Elizabeth ve kızının karşısına çıkar ama Elizabeth kalbinin kırılması ve kızınında kırılacağını düşündüğünden Christian'ın hayatlarına girmesine hiç sıcak bakmaz. Ve daha da fenası Christian'a hala çok aşıktır .Christian ise sevdiği kadını ve kızını kazanmak için elinden gelenin fazlasını yapması gerektiği çok iyi bilmektedir. Ve bu aileye tekrar girmesi hayli zaman alacaktır.
Kısacası çok sıcak , draması fazla olan ,farklı bir hikayeydi. Uzun zamandır böyle hoş bir kitap okumamıştım. Kitabın çevirisi idare ederdi.Kitap akıcı ve okunuyor.
Kitabın devam kitabı da var ama Türkiye de daha yayınlanmadı

9 yıl, 6 ay
7 puan

Konusu düz bir çizgide ilerleyen ve yer yer hüzünlendiren bir kitaptı.Aslında sonlara doğru sıkılmasaydım daha yüksek puan verecektim.Özellikle türünü sevenlerin bu kitabı beğeneceğini düşünüyorum.Tavsiye ederim...

8 puan

Serinin ilk kitabı benim de yazara ait okuduğum ilk kitap. Hep satış sitelerinde gördüğüm ama sevebileceğimi düşünmediğim için pas geçtiğim bir kitap, daha doğrusu yazarın tüm kitaplarını bu sebeple pas geçtim. Tesadüf eseri “İçimdeki Sen” kitabını okuyunca ne kadar ön yargıyla yaklaştığımı gördüm.

Devamı için:

http://birumuthayal.blogspot.com.tr/2018/03/al-jackson-son-pismanlk.html#more

10 puan

Cok güzeldi gercekten,uzun zamandır bekletiyordum bu kitabı,nasıl bekletmişim diye kızıyorum şuan kendime.Okuyun derim.

geri ileri