Son Oyun

En Son Değerlendirmeler

Profil Resmi
8 puan

Herbir satırı buram buram seks kokan bi kitap yaZmis yine ama eksik bir seyler vardı
Altan'ın eski kitaplarında olan o şehvet yoktu bence
Bakismayi bile uzun cilveli cümleler ile anlatan adam fiki fikiyi bu kitapta sadexe sevistik diye gecistirmis
Taraf gazetesinin etkileri mı desek ?
guzel bi kitap

Profil Resmi
8 puan

"Dünya hayatı eğlence ve oyundan başka bir şey değildir."

5 puan

Sıkılmadan okunabilen bir roman.

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
7 puan

şevkle başlanmış ama aceleyle bitirilmiş bir roman gibi..hikaye yazanlar bilir..roman toplumun aynasıdır diye bakarsanız okudugunuzdan zevk alamazsınız..ahmet altanın dünyasına ortak olmak gerekir..kasaba da geçiyor ama havaalanı var..ticaret odası var...cinayetler işleniyor ama şehirden hiçbir güvenlik yardımı gelmiyor...aldatanın aldatmaya tahammülünün olmadığı bir roman...aldatılanın aldattığı bir roman...aldatanın aldattığından şüphe uyandıramayacak şüpheler uyandırması...her yönüyle okumaya deger.klasik ahmet altna şevişme sahneleri yok..onu okuyucunun tamamlamasını istiyor sanırım yazar bu defa..artık biraz isayn günlerinde aşktan biraz aldatmaktan biraz da dört mevsim sonbahardan alıp karıştıracaksınız içine...

10 yıl, 11 ay
Profil Resmi
7 puan

Derin bir yolculuk sonrası bambaşka alemlere sürükleyen, keyifli bir kitap olmuş.

10 yıl, 10 ay
7 puan

yazarın okuduğum ilk kitabı. anlatım tarzı kitabı okuma isteği uyandırıyor. kendine has bir bakış açısı var olaylara ama cinsellik konusunu çok abartılı olarak işlediğini düşünüyorum.

Profil Resmi
5 puan

bu kitabı ya çok seversiniz yada nefret edersiniz...

5 puan

Çok iyi başlayıp, hızlı ve eksik bitenlerden. Sanki karakterlerin hiçbiri ulaşmaları gereken yere ulaşmış gibi değil. Sanki kitabın 100 sayfası daha varmış da, kaybolmuşçasına, karakterler bir anda değişim geçiriyorlar.

10 puan

Bayildimmmm kurgu muhtesem di

Profil Resmi
10 puan

her zamanki gibi çok güzeldi.

5 puan

diğer ahmet altan kitaplarına göre çok hafif kalmış bir olay örgüsü ve gerçekliği var. kitap akıyor, merak da ettiriyor ama okuduktan sonra geriye kalan ne var derseniz, hiçbir şey yok maalesef.

Profil Resmi
5 puan

http://sibelinkitaplari.blogspot.com/2013/11/son-oyun-ahmet-altan.html

Profil Resmi
6 puan

konusu fena deil ıykı de okumusum dediğim bir ktapta deil... vasatın brz üstü bence..

Profil Resmi
5 puan

Birbirinin devamı olan "Isyan günlerinde aşk" ve "Kılıç yarası gibi" romanlarındaki başarıyı bana göre bir daha yakalayamayan yazarın bu kitabı, zihinde iz bırakmayan zayıf kişilikleri, olay örgüsü ve her zaman yaptığı gibi aşırı cinselliğe bulanmış, güzel bir roman tadı vermeyen bir kitap. Okuyuculara tavsiye edebileceğim bir kitap değil.

Profil Resmi
9 puan

“Güzel kadınların uyandırdığı şefkatten korkun”

“Şehvetten sakının”

Romanın kilit cümleleri bunlar. Ahmet Altan’dan yine sürükleyici bir anlatım. Başlayınca bırakamıyorsunuz. Olay örgüsü kuvvetli, günümüz gerçekleriyle ustaca harmanlanmış (mesela internetin hayatlar üzerindeki etkisini ustaca romana yedirmiş), erotiklik dozu yüksek, Tanrı’yla konuşmalar ve hesaplaşmalar içeren, bir yazarın nasıl bir süreçle katile dönüşebileceğini ustaca aktaran polisiye bir roman…

Açık etmemek adına fazla kelam etmiyorum, ama Ahmet Altan’ın yazılarına daha önceden aşınaysanız ve tarzını seviyorsanız tavsiye ederim…

6 puan

VASAT!

Profil Resmi
2 puan

Akıcılığı dışında hiç bir getirisi olmayan bir kitap

8 puan

Kadın erkek ilişkileri müthiş karakter analizleri Tanrı insan ilişkisi üzerine cüretkarca sorgulamaları ile müthiş sürükleyici sürpriz bir final ile kendine hayran bırakan bir roman!

geri ileri