Sina İsyan

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Yazarın kalemini ilk wattpad adlı sosyal platformda okudum ve çok beğendim. O yüzden düzenli takipçisiyim artık.
Yazarın Sina adlı kitabını okumadan önce “Bukalemun” ve “Anka” hikayelerini okudum. Ve hepsinde özellikle sevdiğim bir durum var ki ( genelde okuduğum kitaplarda erkek karakterler her zaman güçlü ve ne istediğini bilen; kadın karakterler ise daha naif yazılıyor) kadın karakterleri de en az erkek karakterleri kadar güçlü, ne istediğini bilen zor ve gerçekçi yazması yazarın kalemini daha çok sevmemi sağladı.
Geçirdiği bir rahatsızlık nedeniyle hiçbir zaman anne olamayacağını öğrenen Sina, kaderin onu getirdiği noktaya isyan edercesine tek bir geceyi kendi seçtiği kişiyle bitirmek ve acısını çıkarmak ister.
Karan, çevresindeki kimseyi umursamadan hayatı uçlarda yaşayan, yaşamı boyunca hiç sevilmemiş kuralsız bir adam.
İkisini de okurken hiç sıkılmayacaksınız; yer yer çok eğlenceli, aksiyonu bol ve ikisi de ailelerinden yara almış.


-------------
#alıntı

İbo gülmeye devam ederken Sina Karan’a çevirdi bakışlarını. Yüzünde dingin, umursamaz ifade vardı genç adamın. Genelde tüm pislikleri yapan adam, iki yaşlı adamın kalbi kırılmasın diye hem hileye göz yummuş, hem de kendisi hilesiz oynayıp kazanmıştı ama umursamıyordu. Yumuşak, sevgiyle bakan gözlerini Karan’dan alamıyordu Sina. En kötü şeyleri yapmaya ant içmiş bir adamın, nasıl bu derece ince düşünceli olabildiğini merak etti. Karan’ın bu yönünü yeni yeni keşfediyordu aslında. Karan’ın içinde kendisinin bile bilmediği yumuşak kalpli, iyi bir adam vardı. Ancak Karan onu dışarıya göstermiyordu. Kendisini iyi biri olarak da görmüyordu.

geri ileri