Siliniş (Rizzoli & Isles, #5)

En Son Değerlendirmeler

4 puan

Yine çok heyecanlı bir Tess kitabıydı elimden bırakamadım:)

Profil Resmi
10 puan

Serinin en güzel kitaplarından biri Tess Gerritsen harika bir yazar.

10 yıl, 10 ay
9 puan

Bir Tess harikası daha :Dd

Profil Resmi
8 puan

Büyük bir heyecanla okudum...

8 puan

Rizzoli serisinden akıcı ve konu olarak güzel bir kitap.

10 puan

Rizzoli&Isles! Bu ikili her zaman muhteşem!

10 puan

Her kitabı bir öndekinden daha güzel...

8 puan

Tess Gerritsen in Cerrah ile başlayan serisinin 4ncü kitabı sanırım.. Cerrah-Çırak-İkiz bedenler - ve Siliniş..

12 yıl
9 puan

Kitap, Rusya'dan kaçırılan bir avuç genç kızın başına gelen korkunç olaylarla başlıyor. Dünyanın en gelişmiş ülkesinde dahi olan iğrenç sorun fahişelik kitabın konusu...

Bu sefer psikopat bir seri katille değil, kadınları satan ve işine gelmediğinde onların öbür dünyaya biletini kesen kişi ya da kişilerle karşı karşıyayız.

Tess Gerritsen kolay okunabilirliğiyle yine sağlam bir roman yazmış.

10 puan

En Sürükleyicigillerden

10 puan

Mükemmeldi. Soluk soluğa okudum. Seviyorum bu kadını :)

9 puan

Çok güzel bir kitaptı.Tess yine harikalar yaratmış :) heyecan doruktaydı sürekli

8 puan

Kurgu olduğu kadar gerçek bir hikaye ve çok derin bir iz bırakıyor. Ben polisiye ya da gerilim okudum diyemem bu kitapta daha çok yaşanılan bir dram vardı. Küçük yaşlarda doğdukları yerden çok uzaklar da ığrenç adamların koleligini yapan küçük kızlar vardı... Ilk defa Tess Gerritsen okurken bu kadar duygulandım ve ağladım... Adım Mila ve bu benim yolculuğum...

8 puan

surukleyici bir gun icinde okuduguma göre .oldukca hizli okumama neden hep ne olcagini merak etmem olmustu.tam bekledigim gibi.

9 puan

5. Kitap Siliniş serideki kitaplar içinde şu ana kadar en iyisiydi. İlk kitapta bu yazar neden bu kadar sevilmiş demiştim. Ama seriye devam ettikçe anladım. Bu kadının işi bir kitaplık değil. Sürükleyici diye ben buna derim.

9 puan

rizzoli-isles serisi gerçekten okumaya değer, serinin 5. kitabı ilk dört kitap kadar heyecanlı, zaman zaman gergindi, kahramanların birinin gözünden bölümler olmasıda ilgi çekiciydi...

10 puan

Süperdi.....Sıradaki gelsin:))

Profil Resmi
7 puan

Rizzoli&Isless serisi 5.kitabı olan Siliniş hikayesi bakımından diğerlerinden biraz farklı.
Bu hikayede, bir cinayet ve bunu işleyen katili değil rehinecileri konu alıyor Tess Gerritsen.

Konusu ise;

Bir gün otopsi için morguna gelen ceset torbasını açan doktorumuz Maura Isless cesedin gözlerini açtığını gördüğünde dehşete kapılır.Kadının yaşadığını anladığında onu hemen hastahaneye götürür. Kadın kendine geldiğinde hastanede kaçmak ister bu esnada da güvenlik görevlisini öldürür.Kaçamayacağını anladığında da oradakileri rehin alır.Rehineler arasında da doğumunu yapmak üzere hastaneye gelmiş dedektifimiz Rizzoli Isless vardır.
Rizzoli içeride kendisinin polis olduğunu belli etmemeye çalışıp bir yandan silahlı,çıldırmış rehineci kadını ikna etmeye çalışırken diğer yandan da doğum sancıları ile baş etmeye çalışmaktadır.
Hastane kapısında ise FBI ajanı olan kocası Gabriel ile Maura içerideki Rizzoli için endişe ederken rehineci kadının kimliğini öğrenmeye çalışırlar.
İşin ucu yurtdışından Amerika'ya gençkızları fuhuş için getiren ve bu kızları zorla alıkoyan bir çeteye çıkar.



İçerideki zorlu saatleri ve dışarıdaki zorlu bekleyişle koşuşturmayı gözlerinizi kırpmadan okuyacaksınız.

7 puan

Rizzoli&Isles dizisi iel tanıdığım karakterlerin kitabını okumak güzeldi. Heyecanı düşmeyen bir polisiye.

Profil Resmi
8 puan

Çok sevdiğim bir serinin güzel bir kitabıdır. Okumalısınız.

Profil Resmi
8 puan

Tess bu kitabında rizoli serisinin diğer kitaplarından çok farklı bir tarza yönelmiş. Bu kitap bir seri katil cinayet romanından ziyade polisiye ,dram karışımı güzel bir kitaptı. Kitap sürükleyiciydi fakat sonları bir yerden sonra tahmin edilebilir bir hal aldı en büyük eksisi buydu yani okuyucuyu şaşırtıcı ilginç bir son yoktu kitapta ama yinede güzeldi

Profil Resmi
10 puan

Tess Gerritsen'in okuduğum ilk kitabı.Gerçekten mükemmel bir kitap.Kitabı okuduktan 2-3 gün sonra etkisinden çıkabiliyorsunuz.Serinin diğer kitaplarınıda okumanızı tavsiye ederim :))

10 puan

Tess Gerritsen ; ne diyebilirim ki..
"Adım Mila ve bu benim yolculuğum..."
çok etkiledi , çok..

Profil Resmi
7 puan

İsimsiz, güzel bir kadın, morga ceset olarak getirilir. Fakat Boston’lu tıp uzmanı Maura Isles ceset torbasını açıp baktığında, unutamayacağı bir korku yaşar: Ceset gözlerini açar!

Tess gerrıtsen ^^

7 puan

Cerrah ve Çırak ile karşılaştıracak olursak,basitti fakat Tess yine de harikalar yaratmış...

Profil Resmi
9 puan

"Adim Mila ve bu benim yolculugum..."
Tess gerritsen'in efsane kitaplarindan biriydi. Ozellikle bu kitapta sectigi konu cok carpiciydi. Karakterin agzindan anlatilan bolumler beni cok etkiledive duygulandirdi. Yalniz hosuma gitmeyen bir sey, serinin onceki kitaplarini okuyanlar da hatirlar bu kitapta da vardi, Maura karakteri her kitapta baska bir adamdan etkileniyor ve kim oldugundan ve niyetinden emin olmadan adama cekiliyor. Her kitapta benzer sekilde karsisindaki adamla etkilesimi bana basit gelmeye basladi.
Heyecanin ve gerilimin hic dinmedigi surukleyici ve cok cok etkileyici bir kitapti. Etkisinden kurtulmak uzun zaman gerektiriyor. Bu kitap da dahil olmak uzere tum seriyi siddetle oneririm. Keyifli okumalar.

8 puan

Serinin diğer kitaplarına göre daha az kan vardi bu kitapta, bir seri katil değil gücü elinde tutmuş bi zalim vardı, polis karısını cok seven bir ajan vardı, iki farklı final vardi rehinden önce ve sonra diye ayirip yogunlasabilecegin, her zamanki gibi merak uyandıran anlatımı vardı. Seviyorum tess okumayi..

8 puan

Tess Gerritsen yine okurlarını hayal kırıklığına uğratmadı. Harika bir kitaptı. Sonunda çok duygulandım. Kitabın sonu kelimenin tam anlamıyla mükemmeldi.

9 puan

heyecanlıydı.. tıbbi gerilim yazarken bir yandan da sosyolojik olaylara, toplumsal sorunlara değinebilir tess. seri cinayetler, katiller yoktu evet ama okunmaya değer bir hikaye vardı ortada.. beğendim altıncı kitapla yola devam..

9 puan

Tess okurken farkettim ki hiç sıkılmıyorum, o sahneleri öyle ustalıkla anlatıyor ki okumuyor izliyorum adeta

geri 1 | 2