Sherlock Holmes - Ölümün Sesi

En Son Değerlendirmeler

9 puan

okuduğum ilk sherlock holmes kitabı bu yüzden en özeli ve öykü öykü olduğu için farklı yayınevleri aynı birkaç öyküyü biraraya getiriyor yeni aldığınız bir kitapta okuduğunuz öyküler olmuş oluyor ama tutku yayınevi favorimdir
kitaba gelecek olursak 12 güzel hikayeden oluşuyor 1 yıl önce okumuş olmama rağmen bütün hikayelerin isimlerini dahi hatırlıyorum o derece bir kitap yani tavsiye ederim

10 puan

Ben bu Sherlock Holmes'a her seferinde daha hayran kalıyorum. Her olayın sonunda , sorunu çözmüş anlatırken 20-30 defa 'oha' diyorum. Ağzım açık okuyorum. Bu kitapta en sevdiğim 'Sarı Surat' olayıydı.
Yine çok şaşırtıcıydı.
'Tavşan Dudaklı Adam' ile Ölümle Randevu'daki ' Yüzü Yaralı Adam' olayları aynı olaylar. Buda ilgimi çekmedi değil. Bide bu kitapta Sherlock'un abisi Mycroft Holmes ile tanıştıık. Son bir şey Holmes ile Watson dostluğu çok başka. Yine muhteşem bir kitap diyip sonlandırıyorum.

10 yıl, 11 ay
6 puan

Hikayelere sözüm yok da bu serinin derlenişinde bir özensizlik var. Çeviri ve gramer hataları çok fazla. Ayrıca aynı hikayeler defalarca kullanılmış. Misal bu kitaptaki hikayeler;

Sherlock Holmes Ölüm Döşeğinde
Asil Bekar
Mavi Yakut
Dans Eden Adamlar
Sarı Surat
Kayıp Rugby Oyuncusu
Tavşan Dudaklı Adam
Beş Portakal Çekirdeği
Borsa Katibi
Benekli Kordon
Yunanlı Tercüman
Beril Taç Davası

Bu yüzden sıkılmamak için serinin kitaplarını 5-6 farklı kitaplık aralıklarla okumak gerek. Bunun dışında Sherlock'un müthiş beyni özellikle de düşünce zinciri insanı kendine hayran bıraktırıyor.

10 yıl, 10 ay
10 puan

senin beynin nasıl işliyor Sherlock? Tek kelimeyle muhteşemdi!!

10 puan

Sherlock'u okumak müthiş keyifli! Kitabın dili (her ne kadar hatalar olsa da) beni memnun etti diyebilirim. Seçilen öykülerde başrol tamamen Holmes'ün üzerinde ve eğer onun iyi bir hayranıysanız kitap sizi çok mutlu edecektir.

Profil Resmi
7 puan

en baştaki iki konu biraz zayıf anlatımlı olsa da sonra ki hikayelerde dili herkesin anlayamayacağı türden gayet ağır bi şekilde yazılmış mükemmel bi eser.

10 yıl, 11 ay
geri ileri