Sevgili Gelecekteki Kocam

En Son Değerlendirmeler

8 puan

"Sevgini kalbime koyan Rabbim'e ne kadar şükretsem az."
~
Nesil'le yaşam tarzımız birbirine çok benzemiyor aslında ama kitapta anlatılan "Türk kızı" klasiklerinde ve aile içi sohbetlerde kendimi, bizi gördüm. Kitabı sevmemde en büyük etken buydu sanırım yani kitap çok fazla bizdendi.

Yazarın eğlenceli diliyse ikinci bir etkendi. Günlük hayatta konuşurken kullandığımız kalıpları bir kitap karakterinin de kullanması alışkın olmadığım bir şey sonuçta ve ben çok sevdim. Nesil'in dayısıyla yaptığı sohbetlerde ve didişmelerde de kardeşimle kendimi gördüm. Dedim ya kitap çok bizdendi, içimizden birileriydi Nesil ve ailesi.

Nesil ve Bedir'in saf aşkıysa bambaşkaydı. Ne güzel bir aşktı o öyle... Hepimizin istediği ama çoğumuzun bulamadığı tarzda. Hele kitabın son bölümü! Allah'ım! Çok fazla tatlışlık içerir şimdiden uyarayım.

Kitabın konusuna azıcık değineyim. Nesil daha ilk görüşte Bedir'den çok etkilenir ama onu bir daha göreceğini hiç düşünmemiştir. Tabi onun düşündüğü gibi olmaz ve bu ikili birçok kere daha tatlış hallerde karşılaşırlar.

Kısacası ben kitabı sevdim. Hatta bitirir bitirmez okuması için anneme verdim. Siz düşünün artık nasıl sevmişim.

7 puan

Uzun süredir bu kitabı sosyal kitap ve okuma sitelerinde görüyor ve merak ediyordum. Güzel bir @okuoku1 kampanyası denk gelince kaçırmadan alayım dedim. Yoruma gelecek olursak, bir günde okuyup bitirdim. Romantik Komedi okuyacağım kanısı ile başladı ancak daha ziyade evlilik zamanı gelmiş meslek sahibi mutaassıp meslek sahibi bir kızın hayallerinin evliliğini yapmasını mizahi ve samimi bir anlatımla yazılmış hoş diyebileceğimiz bir romandı. Her yaş grubu okurlara hitap eden (daha çok bayanlara sanki 😉) akıcı yormadan ve daha ilk sayfasından finali görebileceğiniz bir kitap. Kafa dinlemelik 👍

geri ileri