Seri Katiller 1

En Son Değerlendirmeler

7 puan

seri katillerin kısa hayat öyküleriyle dolu olan serinin ilk kitabı olayların yaşanmış olmasından dolayı zaman zaman kanınız donacaktır...

8 puan

okurken içinizi ürperten bir kitap, okuduktan sonra uzun süre karanlık yerlerden kaçıp ıssız yollarda karşınızdan gelen kişilerden çekinebilirsiniz.

Profil Resmi
7 puan

İnsanoğlunun ne kadar acımasız olabileceğine dair fikir edinmemizi sağlıyor.Bizden bu derece manyak katil çıkmadığı için mutlu oldum. Sanırım biraz da din etkisi.

10 yıl, 10 ay
Profil Resmi
8 puan

türkiyede bu konu üzerine fikret topallı üstüne yazacak birini tanımam

7 puan

Komşunuzun, arkadaşınızın hatta eşinizin bile katil olabileceğini anlamak çok dehşet verici. Artık etrafıma daha dikkatli gözlerle bakacağım. İlgi alanına girenler için güzel bir kitap.

10 yıl, 11 ay
9 puan

Son zamanlarda okuduğum hiçbir kitap -ki çoğu da en sevdiğim yazarların kitapları olmasına rağmen- beni tam anlamıyla içine çekememişti ve neredeyse kitap okumaktan soğumaya başladığım bir anda bu kitap ilaç gibi geldi desem yeridir herhalde.Kitabın konusu zaten başlı başına çok ilgi çekici olmakla beraber yazım dili de bir o kadar başarılı ve akıcı.Tek sorun bir çırpıda okunabilecek bir kitap olmaması,çünkü gerçekten psikolojik olarak etkileyici bir kitap.Her seri katilin hikayesi merak uyandırıcı olmasının yanı sıra bir o kadar da sinir bozucu tabi.O sebeple bu kitabı okurken yanında başka bir kitap daha okunmasını tavsiye ederim.

Devam kitaplarını da bir an önce okumak istiyorum tabi.Fikret Hoca'nın emeğine sağlık.

3 puan

Çoğu kötü çocukluk geçirmiş ; çocukken tecavüze uğramış şiddet görmüş insanlar...Akli ve ruhi dengeleri yerinde değil.Peki akli dengesi yerinde olanlara ne diyeceğiz....bu kitap insanı dehşete düşürüyor

10 puan

- Albert Fish
- Andrei Chikatilo
- Eddie Gein
- Edmund Kemper
- Fritz Haarman
- Gary Ridgway
- Jeffrey Dahmer
- John Wayne Gacy
- Pedro Lopez
- Peter Sutcliffe
- Richard Ramirez
- David Berkowitz
Ve
- Ted Bundy
13 seri katil hakkında yazılmış muhteşem bir inceleme. Kitap da vahşi cinayetler işleyen bu katillerin gerçek yaşam öyküleri anlatılıyor. Yazar çok güzel bilgiler toplamış. Katillerin kişiliklerine, çocukluklarına, öldürme nedenlerine, yakalanma ve mahkeme süreçlerine değinilmiş. Anlatımı da çok iyi. Merakla okudum. Katillerin resimlerine de internetten bakabilirsiniz.
Anlatılanların gerçekten yaşanmış olması insanı daha da çok etkiliyor. Özellikle çocuklara yapılanlar beni çok etkiledi. Bazı katillerin polis ihmalinden dolayı geç yakalanmaları, bazılarının kurbanlarının fahişelerden oluşmasından dolayı gereken önemin verilmemesi, bazılarının da özellikle yüzlerce kadın hayranının olması çok üzücü. İşledikleri cinayetlerin detayına indiği için dehşete düşebilirsiniz. İçiniz kaldırırsa okumanızı tavsiye ederim. Güzel sürükleyici bir çalışma olmuş.

geri ileri