Sen Olmasaydın Ben Ne Yapardım ?

En Son Değerlendirmeler

6 puan

3,5
Tamam kabul edilmiştir ! Bu yazarın hayal gücü sınır tanımıyor. Severim aslında böyle kalemleri ama bu kitabı biraz fazla uçuk buldum yahu. Yine de altını çizerek belirtmeliyim ki , ne kadar kaçık bulsam da ''Acaba ...?'' diye diye kitapla sabahladım.:D Yazarın kaleminde gizem unsuru daha ağır basıyor bence.Olmsuz eleştirimse ; kitabın baştna sona bir aşk hikayesi okuduğunu düşünürken bir anda fantastik vari bir duruma uçması ve olay / mekan değişimleri , kitabın başındaki gereksiz ayrıntıları yarattığı durumları saymazsak güzel kitapt.

10 puan

çok çok güzeldi..duyguların derinliğine inen bir aşktı..günlük hayattayken birden kendimi dünyada değilde öteki hayatta bulduğum ve ölmüş bir adamın onu dünyada deli gibi seven sevgilisine kavuşmaya çalışmasını ağlayarak okuduğum sıradan olmayan bir aşk! ve kitaptı...

7 puan

Musso bıktırmayan,başlayınca elinizden bırakamadan bitirceğiniz romanlarıyla sevdiğim bir yazar.Çünkü seni seviyorum dan sonra bu romanı da severek okudum.Filme çekilen Ya Sonra yı ve Kağıt Kız ı da okumak istiyorum.

geri ileri