Sen Olmadan Asla

En Son Değerlendirmeler

7 puan

Yazarın kalemini ve kurgularını seviyorum. Wattpad’de düzenli takip ettiğim yazarlardan biri ve takip ettiğim yerli yazarlar arasında yer alıyor. Göremediğin Sen kitabından da tanıdığımız Yaren’in kardeşi Cüneyt ile Yağız’ın kardeşi Songul’ün hikayesini okuyoruz bu kitapta. İkisinin engellerle dolu aşkını okurken çok etkilendim. Cüneyt’in kıskançlığı olsun Songül’ün babasının haklı olarak koyduğu ambargo olsun sonunda evlendiler aşklarını sorunsuz mutlu şekilde yaşayacaklar derken Songül’ün yaptığı düşük her şeyi tersine çeviriyor. Cüneyt, Songül’e bir şey olmasın diyerek ona destek olması yerde kendini Songül’den uzaklaştırarak hem kendisine hem de Songül’e eziyet çektirmeden geri durmadı. Kısaca Cüneyt beni çileden çıkardı. Kitapta ama beni daha çok meraklandıran ve eğlendiren Adnan ile Narin’di. Yalnız ben onların hikayesini ayrı bir kitapta okumayı çooooook isterdim. Sıradaki Kara Duvak kitabını merakla bekliyorum.


#alıntı

“Narin abla, Adnan Bey neden o kadar sinirliydi? Sana kötü bir şey söylemedi değil mi?”
“Yok canım, odası temizlenmediği için sinirliydi. Ben odasını temizleyeceğim, siz diğer işleri halledin.”
“Abla istersen ben yapayım?”
“Yok canım, odasını benim temizlememi emretti. Bundan sonra da ben temizleyecekmişim beyin odasını!”Narin sözlerine alaycı bir sitem katarken karşısındaki kız onun haline gülmeden edememişti.

8 puan

Sevgili memleketlim yazarcım Yasemin Yaman 'seri şeklinde yazılmış üçüncü kitabıydı. Kalemi oldukça okunası, akıcı ve duyguları okura hissettiren cümleler ile kitabı başladığınız gibi hemen bitirebilirsiniz. İlk kitaplarda bebek olan Songül 'ün annelik kokan hikayesini yer yer göz yaşlarıyla okudum. Aile olmak ve bağlılık, sadakat, güven, dostluk gibi en sevdiğim konuları kaleme alan yazara eline, gönlüne sağlık diyorum. Sırada ailenin ilk torunu Melek 'in kara duvaklı hikayesi varmış. Merakla kitap olarak çıkmasını bekliyorum.

geri ileri