Şanzelize Düğün Salonu

En Son Değerlendirmeler

10 puan

Tarık Tufan gene mükemmel bir kitap yazmış..onun üslubunun sokaklarında gezmek kadar güzel bir şey yaşamadım. Dili olağanüstü kullanıyor bence harika bir roman olmuş. Fakat romanın sonu askıda kalmış hissi verdi, hatta bunun belki devamını yazar dedim çünkü yarım kalmış hissi uyandırdı. Ayrıca romandaki tüm kahramanların isimleri var fakat ana karakterin ismi yok. Bu beni başlangıçtan sonuna kadar rahatsız etmedi, çok tatlı yazılmış. Keşke daha uzun olsaydı ..

10 puan

Bizler hatalardan münezzeh insanlar değiliz evladım.Hatalar yapıyoruz , unutuyoruz , tekrar yapıyoruz , tevbe ediyoruz sonra , unutuyoruz , tekrar yapıyoruz.Kulun kendisiyle böyle kavga etmesi ALLAH'ın hoşuna gider.Sürekli pişmanlık ve tevbe hali. Üzerimize yüklenen vazifeye layık olamadığımızdan bunlar..
Tarık Tufan - Şanzelize Düğün Salonu

8 puan

Genel olarak güzel bir kitap, akıcı, sıkılmadan okunabilir ama sonu beklediğim gibi degildi, askıda kalmış

9 puan

Tarık Tufan yeni tanıdığım bir yazar. Çok beğenerek okudum. Diğer kitaplarını da okuyacağım...

8 puan

Yazarın okuduğum ilk romanı Hayayin sürprizlerle dolu olduğunu kendine has tarzıyla anlatmış yazar. Severek okudum.

10 puan

Mükemmel bir kitap. Ancak, sonu yok. Devamı mı gelecek acaba? Ayrıca, Tarık Tufan'ın okuduğum ilk kitabı. Tarık Tufan'ı okumaya devam. Tavsiye ederim.

9 puan

Tarık Tufan ın ilk okuduğum kitabı. Kesinlikle çok güzel. Mutlaka okunmalı. Sonunu okuyucunun hayal gücüne bırakmış. İnşallah devamı gelir. Belki adı kitaba daha yaraşır başka bir şey olabilirdi.

7 puan

Tarik Tufan"in cok kendine has bir tarzi var... Bazen rahatsizlik verici sekilde direkt, bazen icinizi acitacak kadar gercekci... Karanlik... Bundan once okudugum kitabi "Ve Sen Kus Olur Gidersin" de olen bir annenin ardindan depresyona giren oglunun hikayesini okumustum.. Bu kitabinda da gene bir annenin ve akabinde de seyh olan bir babanin kaybi var. Kahramanin, babasinin yerine gecmek gibi bir istegi hic yok, cunku onun, icinde kayboldugu bir dunyasi ve bir turlu cikamadigi bir kuyusu var... Ustelik cok asik, oyle ki oldurmeyi bile goze alabiliyor.
Dedim ya, dusunceleri icinde kivranan bir adamin agzindan yazilmis karanlik bir kitap bu. Ama ben kopmadan, ilgi ile okudum... Hep dedim ki, "cik artik kuyundan yukari"... Peki cikabildi mi??????

9 puan

Başta ilk sayfaları sıkıcı gelse de, sonradan öyle bir açıldı ki kitap; bir solukta eğlenerek okudum. Hatta Alper Canıgüz ve Murat Menteş tadı aldım. Tarık Tufan'ın daha önceden hiç bir kitabını okumamıştım, ama bundan sonra kitaplarını takip etmeye devam edeceğim.

7 puan

Yazarın oldukça akıcı bir dili ve güzel cümleleri var..özellikle kendini veya hayatı sorguladığı bölümlerde..karakterleri de güçlü vurgulu..sonu da bence güzeldi (kahramanın hep istediği mutluluğa yakın ölüm); ancak bir eksik var kitapta bulamadığım..bir şeyler yavan kalıyor yüzeysel kalıyor..oysaki daha derin olabilirdi.

10 puan

İlk Tarık Tufan kitabımdı ve ben kendisine bayıldım. Tanıyıp hayran olmak için ideal kitap bu kesinlikle

geri ileri